Зашто Вучић не уме да стави Ковид маску?

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
90.592
Демонстрираћу фотографијама.

4qGXsj.png

1cdf38d2af2e68623003543ac618f493.jpg

Ezp6V0oXEAAk1Ri

Да ли Вучић намерно не жели да рашири маску, или је заиста толико ретардиран да не схвата да маска треба да се рашири?

у свету колапса , економске кризе ,ратова и глади теби је највећи проблем маска за ткз ковид 19.

постајеш све либералнији и либералнији .

Не смем да отварам друге теме осим колапса, економскекризе, ратова звезда и глади???

Види, ово је форум.

Форум служи за зезање.

На ПДФ Политика је најбоље зезање.

Ово је баш лепа темилица.

Nije nešto često nosio.
Nema prakse.

Да. То може делимично да буде тачан одговор. Мада...после годину дана и више, он још увек не зна да стави маску.

Мислим да сам, кад ми је било први пут, да сам некако по осећају раширио маску.

Е, сад, како то да један такав дегенерик нема тај осећај да маску треба раширити?

Да. То може делимично да буде тачан одговор. Мада...после годину дана и више, он још увек не зна да стави маску.

Мислим да сам, кад ми је било први пут, да сам некако по осећају раширио маску.

Е, сад, како то да један такав дегенерик нема тај осећај да маску треба раширити?
Mislim da oće da pokaže bunt i namerno nosi masku nakaradno

Ezp6V0oXEAAk1Ri

Ова слика је још по нечему упечатљива.

Кад му долази Немац, он ставља маску, кад он долази код неког нашег, не пада му на памет да стави маску.

Он је увек понизан до изнемоглости са онима који су изнад њега,

и толико је бахат са онима који су испод њега.

Mislim da oće da pokaže bunt i namerno nosi masku nakaradno

Да. И то је један логичан одговор.

Мада....он сам делује глупо кад овако натакари маску. А њему је имиџ јако битан. Изгледа смешно са оваквим ношењем маске.

Мада....он сам делује глупо кад овако натакари маску. А њему је имиџ јако битан. Изгледа смешно са оваквим ношењем маске.
Meni svi izgledaju smešno kad nose masku.

Kao kad bi nosili šeširiće sa magarećim ušima ili peraja protiv gripa

Не смем да отварам друге теме осим колапса, економскекризе, ратова звезда и глади???

Види, ово је форум.

Форум служи за зезање.

На ПДФ Политика је најбоље зезање.

Ово је баш лепа темилица.
:ok: :ok:

Ezp6V0oXEAAk1Ri

Ова слика је још по нечему упечатљива.

Кад му долази Немац, он ставља маску, кад он долази код неког нашег, не пада му на памет да стави маску.

Он је увек понизан до изнемоглости са онима који су изнад њега,

и толико је бахат са онима који су испод њега.

Bez obzira na Nemca, opet mu viri cela brada i gronik kao najvecem retosu :cepanje:

Демонстрираћу фотографијама.

4qGXsj.png

1cdf38d2af2e68623003543ac618f493.jpg

Ezp6V0oXEAAk1Ri

Да ли Вучић намерно не жели да рашири маску, или је заиста толико ретардиран да не схвата да маска треба да се рашири?
Treba za njega praviti vece maske,vidis kolika je glavudza.

ретардиран је. а нико из његовог окружења не сме да му каже или покаже како се ставља маска. као у причи Царево ново одело.

Mozete ti i svi tvoji istomisljenici,da ga mrzite,ali on je veliki drzavnik Covek koji svojom legendarnom politickom snagom,odrzava mir u ovom delu evrope. Avi,vi koji tako "strucno" umete da stavite masku,vi ste nepoznate nistice,koje sanjaju da za ljubavnicu imaju Lunu Djogani......To vam je zivotni san.......

Back