Zasto Vucic ne uhapsi Djilasa za kojeg kaze da je lopov i da je ukrao 720 miliona eura ?

da si ga rusio sa sasom radulovica, mozda bi vas podrzao, iako se meni vise svidja jovanovic, mozda zato sto sam nekad podrzavao kostunicu. :ok:
I ja sam podržavao Koštunicu.
Čak i ako vidim da je kasnije grešio, to svakako ne menja moj stav da bih ga uvek i iznova podržao na izborima 24.09.2000. godine.

Pa o čemu drugom da trtljaju slabokapirajući
kad nemaju ni sposobnosti ni kapaciteta za nešto bitnije,
a ni dozvolu od viših instanci za koju poneki ovde botuju :roll:
Optužujući tebe za botovanje , misle da skreću pažnju
sa sebe samih, a i budali je jasno da su oni najveće botine ovog režima.
poljubio bi te i u stvarnosti :kiss: , ja sam ovde mozda najiskreniji, pisem po svom licnom ubedjanju, nemam nista od politike, situiran sam , slobodan, mogu da kazem sta hocu i kome hocu. kakvo bre botovanje

Pa o čemu drugom da trtljaju slabokapirajući
kad nemaju ni sposobnosti ni kapaciteta za nešto bitnije,
a ni dozvolu od viših instanci za koju poneki ovde botuju :roll:
Optužujući tebe za botovanje , misle da skreću pažnju
sa sebe samih, a i budali je jasno da su oni najveće botine ovog režima.
pa kad se zalazu za evropsku uniju a vucic sheni pred njima i ispunjava sve njihove zahteve lako je provaliti.

Čak i ako vidim da je kasnije grešio, to svakako ne menja moj stav da bih ga uvek i iznova podržao na izborima 24.09.2000. godine.
svi oni su ljudi, svi rade kako misle da treba, ako nisu pod necijim uticajem. kostunica mi je ostao drag, jer sam jos ubedjen da nije bio necija marioneta, za ove posle njega nisam siguran

poljubio bi te i u stvarnosti :kiss: , ja sam ovde mozda najiskreniji, pisem po svom licnom ubedjanju, nemam nista od politike, situiran sam , slobodan, mogu da kazem sta hocu i kome hocu. kakvo bre botovanje

Samo nemo' da me ljubiš, drži distancu ::rtfm:, još ćeš kojekakve konove da mi nagrbačiš ,
lako tebi tamo, a ja sam ovde :ljuta: :D

Bez sve šale u tome i jeste fazon kad ti niko ne drži
moodašca u procepu, tek onda si u poziciji da pišeš/govoriš
onako kako misliš, baš te briga za posledice.
I ja sam takva, ni od koga ne zavisim, niko me lebom ne hrani,
dobra sam u svom poslu i ne mogu da me ucenjuju , ukratko, slobodna sam.

Razlika između nas takvih i ovih drugih je ogromna :
kad tom nekom egzistencija zavisi i od ovih koje šatro pljuje
istina je negde drugde, a nije teško skapirati gde i u kom grmu
leže njihove očigledne provokacije te se k'o hijene obrušavaju
na slobodne pojedince jer ljubomora i zavist na takve ih ubiše.
Zato im to svagde i na svakom mestu treba natrljavati na nos :)

Odo' da ručam :heart:

Samo nemo' da me ljubiš, drži distancu ::rtfm:, još ćeš kojekakve konove da mi nagrbačiš ,
lako tebi tamo, a ja sam ovde :ljuta: :D

Bez sve šale u tome i jeste fazon kad ti niko ne drži
moodašca u procepu, tek onda si u poziciji da pišeš/govoriš
onako kako misliš, baš te briga za posledice.
I ja sam takva, ni od koga ne zavisim, niko me lebom ne hrani,
dobra sam u svom poslu i ne mogu da me ucenjuju , ukratko, slobodna sam.

Razlika između nas takvih i ovih drugih je ogromna :
kad tom nekom egzistencija zavisi i od ovih koje šatro pljuje
istina je negde drugde, a nije teško skapirati gde i u kom grmu
leže njihove očigledne provokacije te se k'o hijene obrušavaju
na slobodne pojedince jer ljubomora i zavist na takve ih ubiše.
Zato im to svagde i na svakom mestu treba natrljavati na nos :)

Odo' da ručam :heart:
prijatno, ja sam na sendvicima. kakva bre distanca, nema nista lepse nego se grliti i ljubiti :kiss::kiss::kiss:

prijatno, ja sam na sendvicima. kakva bre distanca, nema nista lepse nego se grliti i ljubiti :kiss::kiss::kiss:
Nisi ti servicar ti si samo koristan za nesposobne ljide u vlasti da budu tu gde jesu . Na vama kupuju svoje vreme a trose vreme građana..Ne vidim ni jedan jedini razlog da ljudima koji nisu sposobni da obavljaju svoj posao produzimo ugovor..

Poslednja izmena:
Nisi ti servicar ti si samo koristan za nesposobne ljide u vlasti da rade to sto rade . Na vama kupuju svoje vreme a trose vreme građana..Ne vidim ni jedan jedini razlog da ljudima koji nisu sposobni da obavljaju svoj posao produzimo ugovor..
ja se udvaram rebecci, a ti mi podmeces neku politiku? ima nesto lepse od politike. ja politiku niti vodim , niti me interesuje

Covek koji smatra 10-tak sova koje vidi sa svoga prozora,kao neki znak ili providjenje,nije sam svoj. Ja znam da sove vole mir,znaci obicno ih ima na groblju ili negde gde nema dece da se igraju i uznemiravaju ih. Osim toga uglavnom nije bio obavesten ni o kakvim desavanjima i uglavnom je sve prespavao,i on je najveci krivac i oni koji su ga podrzavali sto nije bilo 6 oktobra. Najveca politicka stetocina medju demokratskom opozicijom u ono vreme,i to je nas usud,ljudi nisu prepoznali metiljavka,verujem da je takav i u privatnom zivotu. Kod nas se to kaze-Nit mirise,nit smrdi.

Back