**Freya**
Elita
- Poruka
- 16.574
Zdravo, dame
Stvarno me zanima ovo što sam pitao. Moja žena ne voli pa nisam nju mogao da pitam, moja kćerka još nije odrasla pa ni nju nisam mogao da pitam; moja rođena sestra ide samo kad mora, tako da ni nju nisam mogao da pitam![]()
Pitanje se odnosi na žene koje vole da idu u šoping, molim vas, vi koje ne volite nema potrebe da pišete da ne volite, ne volim ni ja.
Počinjem da se pitam da li je "žensko voljenje šopinga" laž iz američkih filmova? Ima li vas da volite? Ako da, onda šta? (Garderobu, šminku, otkud znam)
Ja ne poznajem nijednu ženu koja voli da ide da kupuje nešto.
Volim da idem u radnje koje inace volim.
Prijaju mi neki butici, omiljene knjizare ili radnje sa detaljima za kucu kroz setnju. To volim.
Muka je kada moras ici tamo gde ne volis.
Posebno kada je vrucina, kada si gladan i kada je guzva. Ili sve to u kombinaciji.
Kupovina pod moranjem.
I mrzim da idem u Ikeu. Jednostavno mrzim. Uvek me zaboli glava u onom cudu bez prozora. I buvljake ne mirisem.
I ogromne robne kuce. Nepregledne nizove i rafove. I guzvu. Ogroman izbor ili premali izbor. I ono kada gnjuris da pronadjes velicinu ili boju. I prodavnice tehnike. Mrzimmm na kub kablove a najvise od svega mrzim kada se kupuje a vise se ne zna ni sta se kupujem niti cemu ce to kupljeno da sluzi.