Zašto volite Rakove

Pa Jarcevi vladaju u svakoj oblasti kojoj se posvete :mrgreen:

Ne pricam o serijskim ubicama, zar nisam naglasio da Rakovi vladaju pasovnom agresivnocu, a Tyson nikoga jos uvijek nije ubio :D

Ovo je apsolutno tačno, nije što je moj znak ali sam primetio da Jarac u svakoj aktivnosti gura najviše i najdalje što može. Pa je uvek na nekom vrhu, ne mora da bude najjači ali je svejedno i tad nenormalno jak, beleži rezultate, uspehe itd. Ne mogu svi na sam vrh vrhova naravno, ali Jarac je (ako nije baš oštećena karta nekim uticajima) uvek na gornjem stepenu lestvice.

Ovo je apsolutno tačno, nije što je moj znak ali sam primetio da Jarac u svakoj aktivnosti gura najviše i najdalje što može. Pa je uvek na nekom vrhu, ne mora da bude najjači ali je svejedno i tad nenormalno jak, beleži rezultate, uspehe itd. Ne mogu svi na sam vrh vrhova naravno, ali Jarac je (ako nije baš oštećena karta nekim uticajima) uvek na gornjem stepenu lestvice.
Jedna od osobina Jarca , onih pozitivnijih, je posvecenost, te jaka volja ;)
Mene je ulijenio ovaj ascedent u Strijelcu, previse sam bezbrizan uvijek bio, oslanjao se na srecu, zivio od danas do sutra, ali nisam nikada pokvaren bio :D

Primjetio sam da mnogi Jarcevi muskarci imaju jako cesto djecu sa Racicama, ali mnogo cesce u nekim kracim prolaznim vezama, nego sto ostaju duze zajedno.

Dosta muskih Rakova znam da su i dosta negativnog, teskog, tmurnog i promjenjivog raspolozenja, da su pasivno agresivni, da su nezadovoljni sobom, kao da ih nesto muci iako sam primjetio i da su jako poslovni, odgovorni, kreativni , disciplinovani itd.
Pavle Vujisic pokojni veliki jugoslovenski i srpski glumac, astroloski Rak, to je bila ta Mjeseceva okrugla njonjasto bucmasta i rano oruonula faca i oblik glave , ali i potezak karakter, koji je bjezao od ljudi ( sto je mozda bio i u pravu), provodio dane na ladji na Savi ili Dunavu, bjezao od novinara, cini mi se da je i u filmovima glumio sam sebe.Ne sjecam se da li se i u jednom filmu ikada nasmijao.Tetak mi je Rak, u zivotu vic nije ispricao, apsolutno nikakav smisao za humor, ali dobar covjek, sposoban, posten, samo tetka Ovan nosi pantalone, on suknju :D

Mike Tyson je Rak, Mars je cini mi se kao i Joe Frazieru u Blizancu, energija koja se trosi rukama ( box), pa znamo sta je radio van ringa, silovanja, nestabilnost u svakom smislu.Vladao je nekih 4, 5 godina, cim je prvi boxer izdrzao vise od 3 runde pobijedio ga je.I na njemu se vidjkela nestabilnost, emotivna razdrazljivost itd

OJ Simpson poznati igrac NFLa, optuzen za ubistvo zene ili vjerenice, isto kao Tyson, nestabilan , razdrazljiv, negativan itd

Naravno ne mogu dva primjera donijeti generalan sud, sve ovisi od milion faktora, ali nisam negativnije ljude od Rakova upoznao.Posebno sto su stariji pretvaraju se u nezadovoljne namcore.
Pavle Vujisic pravi primer njonjavog debeljuskastog negativnog muskog Raka
Vazda sam smetao odredjenim muskim Rakovima i izazivao nelagodu kad se pojavim koju sam mogao da procitam po njihovom ponasanju

Pavle Vujisic pravi primer njonjavog debeljuskastog negativnog muskog Raka
Vazda sam smetao odredjenim muskim Rakovima i izazivao nelagodu kad se pojavim koju sam mogao da procitam po njihovom ponasanju

Ovo sam i ja primetio ali ne kod svih. Jako miran i pomirljiv znak, lako se povuče. Bitno je kod tih vodenih znakova da im horoskop bude pojačan zemljanim ili vatrenim elementom. Silvester Stalone npr. ima mesec u desetoj kući, to je jako bitno za njega.

tumblr_ly45a91aT61r9ju0eo1_400.jpg
stuart-sutcliffe_003-405x580.jpg

Stjuart Satklif,originalni basista Bitlsa i slikar.Preminuo 1962 u 22 godini,pre Bitlmanije. Najverovatnije Mason ili iz masonske kuce kao i svi Bitlsi,osim Pete Best-a.
Teoreticari zavera navode mogucnost zbog velike fizicke slicnosti i podudarnosti profesije da navodno nije preminuo,vec da kasnije (p)ostaje poznati umetnik i slikar Andy Warhol.

sutcliffe-2.gif

Poslednja izmena:
Rakovi će učiniti sve što je potrebno da pomognu onima koje vole, čak će okrenuti leđa sopstvenim uverenjima ili osećaju rasuđivanja.

Njihova snažna sposobnost da saosećaju sa drugima delimično je ono što znak Raka čini jednim od najposvećenijih u zodijaku.

Rakovi će učiniti sve što je potrebno da pomognu onima koje vole, čak će okrenuti leđa sopstvenim uverenjima ili osećaju rasuđivanja.
Nema množine. On uvek ima samo jedu osobu kojoj želi da pomogne. Ljubav, ah, ljubav :zaljubljena: Zalepi se za jednu osobu i za nju bi sve dao, nestane li iz njegovog života, "ah ! tragedija ! " , ( dok ne naiđe sledeća visokoobožavana persona :roll: a dok, ne naiđe nova prilika : neopisivo) čast izuzecima.
Njihova snažna sposobnost da saosećaju sa drugima delimično je ono što znak Raka čini jednim od najposvećenijih u zodijaku.
Saosećajnost sem za svoju g**icu retko ispoljavaju, i bude uglavnom kratkog daha ako im se i desi da slučajno naiđe .

I sve ovo nema veze sa rakovima i planetama 😁 komentar dat na osnovu preseka ponašanja četiri muška raka koje lično poznajem 😁
I nikako se na njih ne može osloniti, čak ni u običnom dogovoru u koje se vreme negde kreće, uvek će zakasniti.

Nema množine. On uvek ima samo jedu osobu kojoj želi da pomogne. Ljubav, ah, ljubav :zaljubljena: Zalepi se za jednu osobu i za nju bi sve dao, nestane li iz njegovog života, "ah ! tragedija ! " , ( dok ne naiđe sledeća visokoobožavana persona :roll: a dok, ne naiđe nova prilika : neopisivo) čast izuzecima.

Saosećajnost sem za svoju g**icu retko ispoljavaju, i bude uglavnom kratkog daha ako im se i desi da slučajno naiđe .

I sve ovo nema veze sa rakovima i planetama 😁 komentar dat na osnovu preseka ponašanja četiri muška raka koje lično poznajem 😁
I nikako se na njih ne može osloniti, čak ni u običnom dogovoru u koje se vreme negde kreće, uvek će zakasniti.
mora da su im ostale planete, a naročito mesec, pomutile te osnovne osobine ;)

Back