Zašto volite Lavove

gost 433974

Veoma poznat
Poruka
12.863
Novo veče, nova tema....

Ove veceri u trenutku otpocinjanja odbrojavanja sekundi do pocetka najvaznijeg dnevnika u toku dana, otvara se nova tema;
tema o Lavovima....

Lavovi,
kraljevi Savane,
Lavovi,
kraljevi dzungle,
Car,
kralj medj životinjama,
Sjajno Sunce,
na nebu što nas obasjava,
i snagu nam daje
.....

A zapravo,
da li je tako i sa ljudima u ovom znaku ?

Otkrijte nam tajnu...
zašto ih volite, sta vas privlaci kod njih...

61L39coHm6L._AC_UX385_.jpg

Linkovi ka prethodnim temama:

Poslednja izmena:
Ranije sam ih volela i bili su mi broj 1 što se tiče horoskopa. Sada, nakon nekih loših iskustava sa njima mogu da kažem da ih ne podnosim. Nisu za mene. Ipak je tačno da se Bik (ja) i Lav nikako ne slažu. Previše trzavica, nerazumevanja i nervoze je u tom odnosu. Mada im skidam kapu za mentalnu snagu, jaku volju i neustrašivost. Nažalost, među muškim primerima ima i nepoštenih, neiskrenih i manipulativnih tipova, zavisi i od podznaka. Veliki su narcisi i teško im je da priznaju svoju krivicu, sve svaljuju na drugu stranu. Više cenim ženske Lavove, poštenije su od muških.

Ranije sam ih volela i bili su mi broj 1 što se tiče horoskopa. Sada, nakon nekih loših iskustava sa njima mogu da kažem da ih ne podnosim. Nisu za mene. Ipak je tačno da se Bik (ja) i Lav nikako ne slažu. Previše trzavica, nerazumevanja i nervoze je u tom odnosu. Mada im skidam kapu za mentalnu snagu, jaku volju i neustrašivost. Nažalost, među muškim primerima ima i nepoštenih, neiskrenih i manipulativnih tipova, zavisi i od podznaka. Veliki su narcisi i teško im je da priznaju svoju krivicu, sve svaljuju na drugu stranu. Više cenim ženske Lavove, poštenije su od muških.
Lav je uz Raka znak sa najvise kompleksa i mnogo hrabar znak su mada vremenom ih pobijedi ego.Lavovi kao i Skorpije vremenom najvise sami sebi dodju glave.Bik je opet znak koji radi polako tromo polako al sigurno Bik je neka sigurna luka pa tako njemu treba jedan Jarac.Najaci muskarci su Strelcevi i Jarcevi prvi zato sto je najmpametniji znak i najvise spreman da uci a Jarca zato sto je najzreliji znak neko ko sve sto zapocne dovrsice do kraja.Bik naravno sa Strelcom ce se jos gore slagati nego sa Lavom.Na pocetku Biku je zanimljiv Lav jel su oba znaka fiksna i oba znaka imaju hedonisticku crtu naravno Bik jacu ali Biku je energija stabila Bik ne voli oscilacije dok Lav je na pocetku energican jak al kada zadovolji svoj ego brzo se ulijeni i leskari i tako sve u krug.Dok npr Strelac bi bio jos gora kombinacija za Bika jel Strelac nema ego kao Lav nije pun sebe dok ne udjes sa njim u razgovore teme neke debate onda je 5 puta borbeniji i vatreniji od Lava daleko najiskljuciviji znak i pored pameti koju posjeduje i kosmopolitizma al to je vatreni intelektualac plus nema kocnice nikakve.Biku bi najvise godio Jarca i Djevica neko ko moze da ga prati u njegovom ritmu zivota.Jarac ce dovrsiti do kraja sto je zapoceo ali na siguran zreo nacin bez zurbe sto bi Biku odgovaralo super

Nisu broj 1 ni 2 ni Lavovi ni Skorpije.Najaci znaci su znaci kojima vladaju Saturn i Jupiter 2 najvece planete.Saturn je veci malefik od Marsa veca je i planeta pa samim tim je Jarac jaci od Ovna logicno.Jupiter je veci od Sunca kao planeta i veci je benefik drugi naziv za Sunce je mali Jupiter onda je i Strelac jaci znak od Lava.Kada poredis Strelca Jupiter I Jarca Saturn onda treba imati u vidu da su to 2 najvece planete a najveci je Jupiter dok npr Saturn ima najvece magnetno polje.Kada sabere se sve Saturn koliko god jak bio on simbolise granice i ogranicenje nikako beskraj i ekspanziju kao npr Jupiter kojem nema kraja simbolise svijet cijeli svijet bez granica.Na kraju krajeva Jupiter je benefik dobro Saturn donosi lose malefik u borba dobra i zla krajni pobjednik je dobro tako da je logicno zakljuciti da je Strelac najaci znak zodijaka.Znak pobjede

Snaga nije u egu il hrabrosti ili u nametanju.Nego u dobru i iskrenosti Jupiter zato je to i najiskreniji znak natala to mu je snaga ne slabost Strelac.Dok npr Lav je nesiguran u sebe ima komplekse zato ima potrebu da se nasilno dokazuje pred drugim ljudima jel mu treba divljenje drugih ljudi i aplauzi da bi se osjetio sigurnim glumi ono sto nije a nametljiv je max i hrabar da djeluje al to nije snaga Lavovi u samoci placu i cmizdre ako im neko taj dan nije pohvalio izgled ili digao im ego treba im da se potvrde kroz druge ljude zato su slabi precijenjen znak kao i Skorpije

Na osnovu kakvih iskustava sa Lavovima si ih jedno vrijeme voljela,a sada ih zbog losih iskustava ne volis, tj shvatila si da ste razliciti karakteri i da se ne slazete najbolje?
Muskarci Lavovi nemaju osjecaja za realno( Saturn slab), argumenti su im uvijek u skladu sa njihovim egom i trenutnim interesom, da ne kazem da se cesto radi o ljigavcima, koji hoce i slagati, koji hoce biti i neodgovorni, koji imaju ogromnu dozu sujete i ogovarace svakog onog za koga ocijene da je bolji od njih,a podilazice onima od kojih su oni bolji, gdje zele da pokazu svoju velikodusnost, a u stvari jedva cekaju aplauz i divljenje drugih.
Nerijetko su fizicke kockaste glave, macijijih crta lica, Sunceve okrugle glave, sto pokusavaju prikrivati duzom kosom, mada sukladno ascedentu ima i drugacijih primjera.

Ali ne bi zena Bik bila to sto jeste da se ne lozi na neskladne muskarce , na veze u kojima se treba pomuciti, pruziti neku vrstu otpora itd.
Najvise Bikica znam u tim neskladnim vezama i brakovima, u kojima je potrebno trpljenje itd

Saturn nece nikako predstaviti prakticnost iako je neko ko je Saturnovac neko ko tezi da bude praktican al mu se najcesce to ne Desi jel Saturn ogranicava zivot otezava ga.Merkur je taj koji ce najasnije oznaciti prakticnost.Najrealniji znak zodijaka nije Jarac nego Djevica

E sada se sa nijednim vatrenim znakom ne slaze pa Djevica.Jarac i Lav mogu sasvim ok da djeluju ako se potrude pa cak Lav i Bik imaju osnovu neke fiksni su znaci Sunce i Venera oba znaka mogu da budu jako lijena pasivna.Lav je vatra dok se ne najede kada se najede spava leskari itd tako da Lava mnogi povrsno tumace ego i ponos se obicno kaze za njih al to je sire naravno.Djevica je problem Jarac i Bik mogu sa Vatrenim ne svima.Bik nikako nece moci da napravis odnos sa Strelcom nemoguce.Dok npr Jarac ne moze sa Strelcom takodje dok Djevica ako se potrudi itekako moze jel to su znaci intelekta mogu da se potrude i da uce jedan od drugog

Djevica koja ce simbolizovati September mjesec pocetak obaveza kraj ljeta itd.Djevica koja simbolizuje matematiku ekonomiju stednju novca higijenu domove zdravlja i parkove ce simbolizovati realnost simbolise i brojeve a oni nam odredjuju realnost visina plate necije bruto neto.Djevica je realni svijet i nije slucajno da je suprotan znak njoj bas Riba koja ce jasno oznaciti snove mastu imaginaciju bjezanje od realnosti lazi itd

Lav nije ni 2 procenta energican znak kao npr Ovan ili Strelac.Simbolise leskarenje odmaranje Lav se motivise da se dokaze kada ima publiku u posebnim situacijama u obicnom danu je mnogo pasivniji.Ovan npr je sam po sebi energija njemu ne treba publiku da bi bio aktivan u pokretu imao nemao publiku njemu je to priroda jace od njega.lavu treba stimulans da bi se aktivirao dok npr Ovnu ne.Lava stimulise aplauz drugih nagonski jel je zivotinjski znak.Strelca pokrete ideja vjerovanje duhovno nesto za sta se bori jel je ljudski znak tacnije receno polu covjek polu zivotinja konj spaja um i snagu pokrece ga um za razliku od ova 2 druga znaka.Ovan je prirodno pun energije.Lav se stimulise za posebne prilike

Na osnovu kakvih iskustava sa Lavovima si ih jedno vrijeme voljela,a sada ih zbog losih iskustava ne volis, tj shvatila si da ste razliciti karakteri i da se ne slazete najbolje?
Muskarci Lavovi nemaju osjecaja za realno( Saturn slab), argumenti su im uvijek u skladu sa njihovim egom i trenutnim interesom, da ne kazem da se cesto radi o ljigavcima, koji hoce i slagati, koji hoce biti i neodgovorni, koji imaju ogromnu dozu sujete i ogovarace svakog onog za koga ocijene da je bolji od njih,a podilazice onima od kojih su oni bolji, gdje zele da pokazu svoju velikodusnost, a u stvari jedva cekaju aplauz i divljenje drugih.
Nerijetko su fizicke kockaste glave, macijijih crta lica, Sunceve okrugle glave, sto pokusavaju prikrivati duzom kosom, mada sukladno ascedentu ima i drugacijih primjera.

Ali ne bi zena Bik bila to sto jeste da se ne lozi na neskladne muskarce , na veze u kojima se treba pomuciti, pruziti neku vrstu otpora itd.
Najvise Bikica znam u tim neskladnim vezama i brakovima, u kojima je potrebno trpljenje itd
U mojoj užoj i široj familiji ima dosta Lavova, ja sam u podznaku Lav, među prijateljima i poznanicima takođe ima par njih. Prirodno je onda da me znak Lava fascinira na neki način i da mu se divim. Tako je i bilo duži niz godina sve dok nisam upoznala sadašnjeg muža koji je u znaku Lava. Nažalost, to je moje najgore ljudsko iskustvo do sada. Manipulacija, laž, obmana, nepoštovanje, poigravanje, nepoštenje i neiskrenost, pretvaranje od početka veze do prekida kontakta. Ako išta mrzim na svetu to je nepoštenje. Da su ljigavci, jesu, u pravu si za to i za sve što si napisao.

Novo veče, nova tema....

Ove veceri u trenutku otpocinjanja odbrojavanja sekundi do pocetka najvaznijeg dnevnika u toku dana, otvara se nova tema;
tema o Lavovima....

Lavovi,
kraljevi Savane,
Lavovi,
kraljevi dzungle,
Car,
kralj medj životinjama,
Sjajno Sunce,
na nebu što nas obasjava,
i snagu nam daje
.....

A zapravo,
da li je tako i sa ljudima u ovom znaku ?

Otkrijte nam tajnu...
zašto ih volite, sta vas privlaci kod njih...

Pogledajte prilog 1055576

Linkovi ka prethodnim temama:
Moja zena je lavica, rekla je odmah na pocetku da se strelcevi i lavovi dobro slazu.
Apsolutni nedostatak ljubomore, samouverenost, realnost i mudrost, kao glavne karakteristike.

U mojoj užoj i široj familiji ima dosta Lavova, ja sam u podznaku Lav, među prijateljima i poznanicima takođe ima par njih. Prirodno je onda da me znak Lava fascinira na neki način i da mu se divim. Tako je i bilo duži niz godina sve dok nisam upoznala sadašnjeg muža koji je u znaku Lava. Nažalost, to je moje najgore ljudsko iskustvo do sada. Manipulacija, laž, obmana, nepoštovanje, poigravanje, nepoštenje i neiskrenost, pretvaranje od početka veze do prekida kontakta. Ako išta mrzim na svetu to je nepoštenje. Da su ljigavci, jesu, u pravu si za to i za sve što si napisao.
I meni je Mjesec u Lavu, ascedent u Strijelcu pa bi trebalo da imam prirodne sklonosti ka zenama tog znaka, ali zanimljivo da mi se nikada u zivotu nije dogodilo da mi se emotivno dopala bilo kakva djevojka ili zena sa Suncem u Lavu, tj da mi se fizicki svidjela.Iako su mi se zaista nudile sanse, pa sam imao nekih sexualnih iskustava sa njima, ali mi se uvijek cinilo da nisam u odnosu sa zenama, nego sa muskim drugovima, gdje imaju tu musku crtu karaktera.
Ocito zato sto imam i Saturn u Lavu vrlo lako prepoznam sustinu niihovog djelovanja.
Mada nisu svi naravno isti , kod nekih sam primjetio, posebno kod zena, da nista ne znaju da sakriju, da otvoreno svima pricaju o svojim problemima u braku, o odnosu muzeva prema njima, ono da se covjek upita dali su normalni.
Neki dan mi jedna kaze kako joj muz Blizanac spava u drugom krevetu, kao nece sa njom, pa kaze " pa nisam mu ja sestra":mrgreen:
I imaju nerijetko tu krizu godina, sto je opet zbog slabog Saturna, i najvise zena Lavova znam sa osjetno mladjim muskarcima u vezama i brakovima.
Tu su kile zlata na rukama, sesiri, pokusaj da se godine prikriju, a meni zao pacenika koji zavrse sa njima.

Lavovi i Strelcevi kao prvo se ne slazu koliko se privlace slicno je kada se Skorpija i Bik nadju velika privlacnost jaka vremenom to se kvari.Lav ce harmoniju ostvariti sa Vagom a Skorpija npr sa Djevicom ili Ribom nikako sa Bikom iako je to generalno ok slaganje na pocetku

Strelcu treba Vodolija za dugo slaganje nikako Lav jedan koji ide da podredi sebi partnera.Da neko podredi sina Jupitera Strelca nema sanse.Lav vremenom voli da oznaci plijen a da neko Jupitera ogranici axaxaxax.Za Lava treba takt strpljenje koji jedan Strelac sigurno nema tako da Lavu treba jedna Vaga

Lav i Bik su npr previse zatucani I ograniceni znaci za jednog Strelca ili Skorpiju zato to ne moze dugo da funkcionise.E sada uvijek treba vidjeti cijeli natal u odnosu 2 osobe al sada se nacelno prica o 2 znaka uvijek je bolje vidjeti natale cijele

I kada se poredi slaganje znakova nije dovoljno gledati samo tipa vatreni se slazu sa vazdusnim ne sa vodenim znacima to je povrsno gledanje.Treba vidjeti da li se radi o fiksnom znaku itd kojim mjesecom u godini vlada taj znak npr Riba za nju ne mozete reci slaze li se ili nee nikako.Riba je dualni promjenljivi znak jos poslednji znak to je znak koji moze sa svima da funkcionise ima 1000 lica kao politicar znaci moze ako oce sa svima da bude super i moze da prevari svaki drugi znak.Riba nema licnost jednu ima ih 1000 nema jedno misljenje o necemu nego ih mijenja itd znaci upija se u svaku osobu sa kojom komunicira ili druzi se princip kameleona

Poslednja izmena:

Back