Zašto volimo žene?

VOLIM ZENEeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Zena je ipak i neosporeno najveca iluzija covekova.Ne postoji ni jedna sreca koja je u stanju da domasi radost ljubavi.Sve drugo moze biti slava,uspeh i satisfakcija,ali je zena jedino pijanstvo srca.Nema nesrece covekove koju zena nije u stanju da neutralizuje ili veoma ublazi.

(pa i nije 100%citat ali je napisao Ducic)

sevilja:
Eh Sindi, za sve postoji ključ. ;)
S muškarcima se ne može djonom...ja i tako probala i ispade dotični muška- šovinistička gica. :lol:
Od tad mi je omiljena životinja mačka. Lukavo i umiljato, nema da omaneš. ;)

mogu da budem nezna do besvesni. ali ne mogu da budem umiljata:roll:
mogu da budem razumna i strpljiva.ali ne mogu da budem lukava.
ili mozda mogu, jbg, nikad nisam probala.iz prostog razloga sto mi to , sto dobijam lukavoscu i umiljatoscu, ni ne treba.razumes?ne?
jbg.cesto ni ja ne razumem.ali tako je.moze biti da sam nesto gadno zahebala u proslom zivotu, pa sad moram da zivim sa tim cudnim idejama. :roll:

SINDI:
mogu da budem nezna do besvesni. ali ne mogu da budem umiljata:roll:
mogu da budem razumna i strpljiva.ali ne mogu da budem lukava.
ili mozda mogu, jbg, nikad nisam probala.iz prostog razloga sto mi to , sto dobijam lukavoscu i umiljatoscu, ni ne treba.razumes?ne?
jbg.cesto ni ja ne razumem.ali tako je.moze biti da sam nesto gadno zahebala u proslom zivotu, pa sad moram da zivim sa tim cudnim idejama. :roll:

:lol: :lol: :lol:

Eto...volim žene što nikad ne znaju šta hoće,a kad saznaju to više ne postoji...zato što niko ne može da te iznervira besmislenim(u datom trenutku)pričama k'o žene,zato što misle da je svaki događaj njihov zvezdani trenutak,a zvezda nema i trenutak je odavno prošao...zato što ponekad daju privid da je život lep,kao što se one trude da budu.:D

Back