Zasto volimo da se svadjamo?

Ne svađaš se ni uživo?
Vrlo rijetko, sve rjeđźe, tu i tamo se jedna poznanica nekad naljuti, pa su to ponekad telefonske svađźe, ali viśe rasprave....a uźivo ja itekako sve viśe cijenim slobodno vrijeme, a na poslu sam imao nekih opomena zbog lośijeg pristupa poslu, srećom sad je godiśnji, pa a i kad sam dobio opomene, one su bile s razlozima i nije bilo razloga za daljnje rasprave.

Primetio sam da su na forumu popularne teme gde se prepucavaju
Na televiziji su najpopularniji rijalitiji gde se svadjaju i tuku
Kad god je neka svadja na ulici ljudi se okrecu i gledaju, nekad i snimaju mobilnim.

Zato imamo poriv za takve stvari?
Ostavlja veći emotivni odjek.
Najgadniji su mi posmatrači koji ne reaguju na nečije maltretiranje.
Možda se misli da su to pozitivci, međutim u pitanju je ili foliranje ili ravna linija.
Nerado , ali uskočim po sopstvenoj savesti . Ne volim kada se neko maltretira.

Zar ljudima nije dosta njušku sa posla,.stresa, poludivljih ljudi na ulici....okej je rasprava, Al tu kao trošiš energiju na svađu, može da se ispucaš, ali to nema smisla...koji ćeš na forumu, toe pitanje svakome od nas
Slažem se. Podiže čitanost / gledanost ali ostavlja gorak ukus i sledeći korak je da se čovek okrene i ode.
Rasprave , konstruktivne su sasvim ok.

Najiskrenije, ne mogu da napišem da je pušenje marihuane po kafeima super. Čitave polemike stručne javnosti se vode povodom legalizacije marihuane i upotrebe ulja.

Mi ovde ne možemo dugo da priuštimo putovanja koja traju dva, tri meseca.

I ostaje svađa koja je benigna sve dok ne pređe u vređanje po ličnom osnovu.
Jedna osoba to smatra svadjom dok se druga zabavlja,ne gledamo svi na isti nacin.

Back