BoyanV
Zainteresovan član
- Poruka
- 403
U Srbiji se bolje govori engleski nego srpski. Pomisliće Britanci za koju deceniju (ako budu postojali do tada) da smo jedni od njih.Svako dete u Srbiji (osim teških ćacija) tečno govori engleski
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Srbiji se bolje govori engleski nego srpski. Pomisliće Britanci za koju deceniju (ako budu postojali do tada) da smo jedni od njih.Svako dete u Srbiji (osim teških ćacija) tečno govori engleski
Netačno. Govore mnoga deca ali daleko od tečnogni odrasli ne govore tečno, retko ko. Ja i još par ljudi možda.
Poruka moderatorima
Zbog poplave tema "šta nekoga tera da bude .."
Otvorite forum na tu temu
За неку деценију, Британци нас неће волети јер једемо свињетину и пијемо алкохол и жене нам се не покривају.Pomisliće Britanci za koju deceniju (ako budu postojali do tada) da smo jedni od njih.
Овде скоро и да нема љубитеља америчке књижевности, позоришта, уметности."Амерофилија" се своди на површне и тривијалне ствари попут филмова, серија, игрица и слично.То је више стара слава, јер им ни та "фабрика снова" није више оно што је била, то је углавном тешко сварљива пропаганда садашњег америчког начина живота-тзв."woke" култура.
Што се тиче потрошачких добара, све битно се производи у Азији, а Америка једино "производи" заглупљивање људи.
У Србији (наравно са КиМ) проценат муслимана је око 10%, и не знам откуд ти податак да их овде има 30%.Populacija u Britaniji islamske veroispovesti je 5% a u Srbiji 30%
Aha....Populacija u Britaniji islamske veroispovesti je 5% a u Srbiji 30%
Šta nekoga tera da bude amerofil? Uvek me zanimalo.
A ti bi znao da ima, mogu da se kladim da u životu nisi pročitao knjigu.Овде скоро и да нема љубитеља америчке књижевности, позоришта, уметности."Амерофилија" се своди на површне и тривијалне ствари попут филмова, серија, игрица и слично.То је више стара слава, јер им ни та "фабрика снова" није више оно што је била, то је углавном тешко сварљива пропаганда садашњег америчког начина живота-тзв."woke" култура.
Што се тиче потрошачких добара, све битно се производи у Азији, а Америка једино "производи" заглупљивање људи.
Kako je u Evropi, i bogatoj i siromašnoj, mahom OK što se tiče bezbednosti, a ne vucaraju prangije sa sobom?
nemaju o i pojma kog su porekla, samo lupetaju
Ne znam odakle ti to, neko vreme sam radila u prosveti i mogu ti reći da su većina dece bila OČAJNA, ali dobro, teši se...U poređenju sa mnogim drugim zemljama Evrope (izuzimam Švedsku gde je engleski skoro pa zvanični jezik i još par zemalja) u Srbiji mladi imaju vrlo pristojan nivo znanja engleskog.
Tečno jeste malo preteran termin, slažem se
балансеро, бабасеро, а ја сам прецизан и јасан, то су наши западни, пардон источни партнери, питајте агента краснова ако мени не верујетеTo je naš @bas kao![]()
danas porucim neke vitamine, suplemente, sutra mi vec stizu, bas gledam ovaj amazon elektricni kombi, ne cuje se, samo deliveruje, po 2 ili 3 ih presisam dok vozim na posao, svaki dan - ali nema sta nema, a vama valjaju neki bofl... amerika zakonŠta nekoga tera da bude amerofil? Uvek me zanimalo.
Ne znam odakle ti to, neko vreme sam radila u prosveti i mogu ti reći da su većina dece bila OČAJNA, ali dobro, teši se...
Srbi, pa i mali srpčići, moraju svuda i uvek da budu prvi u svemu -.- nebeski narod -.- ajde boga ti..
nisuGarantujem da su naša deca, u proseku, bolja od Italijana, Španaca, Francuza,...
Posebno generacije rođene posle 2000. i svaka naredna je sve bolja.
Nema to previše veze sa školstvom i nastavom engleskog, presudni uticaj imaju internet, društvene mreže, Netflix, gejming, itd.
nisu
a deca u italiji i španiji nemaju netfliks i internete?![]()
nisu
a deca u italiji i španiji nemaju netfliks i internete?![]()