Zašto volimo Ameriku?

Šta nekoga tera da bude amerofil?

• Hrana i piće

glasova: 0 0,0%
  • Verski fanatizam

• Rasizam u smislu preferiranja svoje bele rase nad drugim rasama

• Obest

• Zaljubio/la se u Amerku/Amera

• Ukupno glasova
    20
Netačno. Govore mnoga deca ali daleko od tečnog :hahaha: ni odrasli ne govore tečno, retko ko. Ja i još par ljudi možda.

U poređenju sa mnogim drugim zemljama Evrope (izuzimam Švedsku gde je engleski skoro pa zvanični jezik i još par zemalja) u Srbiji mladi imaju vrlo pristojan nivo znanja engleskog.
Tečno jeste malo preteran termin, slažem se

1o5NjW1.jpeg

Овде скоро и да нема љубитеља америчке књижевности, позоришта, уметности."Амерофилија" се своди на површне и тривијалне ствари попут филмова, серија, игрица и слично.То је више стара слава, јер им ни та "фабрика снова" није више оно што је била, то је углавном тешко сварљива пропаганда садашњег америчког начина живота-тзв."woke" култура.

Што се тиче потрошачких добара, све битно се производи у Азији, а Америка једино "производи" заглупљивање људи.

Овде скоро и да нема љубитеља америчке књижевности, позоришта, уметности."Амерофилија" се своди на површне и тривијалне ствари попут филмова, серија, игрица и слично.То је више стара слава, јер им ни та "фабрика снова" није више оно што је била, то је углавном тешко сварљива пропаганда садашњег америчког начина живота-тзв."woke" култура.

Што се тиче потрошачких добара, све битно се производи у Азији, а Америка једино "производи" заглупљивање људи.

I neko se upeca na neki ovakav post :think:?

Populacija u Britaniji islamske veroispovesti je 5% a u Srbiji 30%
У Србији (наравно са КиМ) проценат муслимана је око 10%, и не знам откуд ти податак да их овде има 30%.

У УК муслимана има много више од 5%, вероватно око 20%.И да их је само 5%, то не значи да УК неће бити исламизована.Нису муслимани били већина у ниједној земљи коју су заузимали, већ су то постали касније.УК иде ка исламизацији и за пар деценија ће то бити потпуно другачија земља.

A ti bi znao da ima, mogu da se kladim da u životu nisi pročitao knjigu.

Kako je u Evropi, i bogatoj i siromašnoj, mahom OK što se tiče bezbednosti, a ne vucaraju prangije sa sobom?

Priča je bila o unutar dvorišta i nemanju prava da se braniš. Kad se već vataš za šetanje prangije, po siromašnim i bogatim evropama je šareno, mi smo šampioni galaksije. Kod nas izvesni Milanče Radojičić ima dozvole za nosanje osam prangija, taman ko da je hobotnica. I samo ti neki razni radojičići nemaju problem da nose legalnu artiljeriju. Za isto, običan građanin mora da dokaže da je ugrožen i da država nije u stanju da ga odbrani, što u proseku traje pola godine da ti u 90% slučajeva odbiju zahtev. Al ne brini, platićeš sve neophodne takse kao da si dobio dozvolu. Zvuči malo na nezgodaciju kad je glava u torbi?
Boško nas je stvorio i boli ga bulja, ošo na spavanje, dok se siroti Magnum Research ubi u tri smene da nas napravi jednakima i... izgleda to nema ko da ceni :(
Ah da, nije toliko problematično da se dobije lovna dozvola s kojom vucaraš prangiju u šumu da kokneš kakvu nesretnu životinju jer sport i rekreacija. Al da braniš sebe ili nekog, to nikako. Zovi policiju da te brani, ako su zauzeti, zovi opet.
Zemlja Mentolija, ekskjuz maj amerikanofilija.

U poređenju sa mnogim drugim zemljama Evrope (izuzimam Švedsku gde je engleski skoro pa zvanični jezik i još par zemalja) u Srbiji mladi imaju vrlo pristojan nivo znanja engleskog.
Tečno jeste malo preteran termin, slažem se
Ne znam odakle ti to, neko vreme sam radila u prosveti i mogu ti reći da su većina dece bila OČAJNA, ali dobro, teši se...
Srbi, pa i mali srpčići, moraju svuda i uvek da budu prvi u svemu -.- nebeski narod -.- ajde boga ti..

Šta nekoga tera da bude amerofil? Uvek me zanimalo.
danas porucim neke vitamine, suplemente, sutra mi vec stizu, bas gledam ovaj amazon elektricni kombi, ne cuje se, samo deliveruje, po 2 ili 3 ih presisam dok vozim na posao, svaki dan - ali nema sta nema, a vama valjaju neki bofl... amerika zakon

coce, troja kola , a bice ih i 5 kada deca porastu., kuca bazen avioni kamioni,.kokeza smrkanje i maserke iz azije, sta tu ima da se ne voli? samo da vidimo sta cemo da bacimo na rostilj sad za praznik, neki amercki za vikend, ili vese od vikenda, ko voli obrce jagnjad, nekima je svaki dan praznik

posaljite nam vucica njega da zarostiljamo, ako ste ga izdinstali dovoljno

Poslednja izmena:
Ne znam odakle ti to, neko vreme sam radila u prosveti i mogu ti reći da su većina dece bila OČAJNA, ali dobro, teši se...
Srbi, pa i mali srpčići, moraju svuda i uvek da budu prvi u svemu -.- nebeski narod -.- ajde boga ti..

Garantujem da su naša deca, u proseku, bolja od Italijana, Španaca, Francuza,...

Posebno generacije rođene posle 2000. i svaka naredna je sve bolja.
Nema to previše veze sa školstvom i nastavom engleskog, presudni uticaj imaju internet, društvene mreže, Netflix, gejming, itd.

Garantujem da su naša deca, u proseku, bolja od Italijana, Španaca, Francuza,...

Posebno generacije rođene posle 2000. i svaka naredna je sve bolja.
Nema to previše veze sa školstvom i nastavom engleskog, presudni uticaj imaju internet, društvene mreže, Netflix, gejming, itd.
nisu
a deca u italiji i španiji nemaju netfliks i internete? :zcepanje:

Svakako je kvalitet života u Americi u padu, jednostavno su prošli svoj “vrh” i sada imaju razne probleme…od zastarele infrastrukture, problema sa beskucnicina, slabljenjem srednje klase, politička polarizovanost veća nego ranije, skupoca…mada iskreno, sve to mize da se prepise i za skoro sve druge države.
Veliki gradovi kao na pr NY, SF, Miami su prilično u problemima sa cenama, kriminalom itd…

I pored svega toga, u slučaju da možete sebi da priuštite, život ovde može da bude veoma ugodan (da ne kažem luksuzan). Šta god na ovom svetu postoji ili je izmisljeno, svakako je dostupno u USA.

Ja lično sam malo razočaran dešavanjima ovde, ali posle par nedelja boravka u Evropi (a naročito Srbiji), vrlo brzo se resetujem i shvatim da je ovde život i dalje veoma dobra opcija.

Preporučujem svakom da sve sto može u životu isproba, proputuje, i stvori svoje mišljenje, a ne da se čitaju click-bite za/protiv internet članci ili šta god…

Back