Zasto volim odredjenu zenu?

Video sam postove gde pisu kako vole da muce muskarce - neyebicom i nedavanjem ribice :lol: znaci one se izivljavaju vole da patite <3 bez ribice :lol:

dok na SL zele da ti sto pre olaksaju :zper: i svrsis za njih :aha: to su ribe ne ovo :aha:

- - - - - - - - - -

I sami ste krivi sto se osecate tako lose i razocarano bez zena jer ih trazite ovde gde vas ne zele niti vas zadovoljavaju :aha:

I vise mi muka da citam i zao mi je sto ste tako nesrecni na ovaj forum s ovim takozvanim devojkama :lol:

- - - - - - - - - -

i od vas cine zle ljude koji pisu gluposti kako bi ih tukli i svasta i navode vas da gresite i radite lose stvari :aha: sve zbog toga sto vas ignorisu ovde i ponizavaju :) Kao sugenzi koji je pukao bash zbog takvih zena ovde :lol:

Razumem celu psihologiju ovog foruma :)

Eventualno da,
nijedna nece ispocetka, dok joj je lepo i prijatno sa tobom,
no sve dolazi do zasicenja vremenom, i posto nema izgradjene ljubavi, jer nashe zene nisu sposobne za takvo nesto,
one traze opet novi dozivljaj, i krenu da lazu i varaju.

Pazi ovako, da probas ti da budes drugaciji, recimo da se toj jednoj posvetis do mindjuse, kad mislis da moze da vara i kako da laze?

Nije meni problem posvetiti se, voleti i zrtvovati se,
no to nista nece pomoci, ja razmisljam svesno mislima, zensko "razmislja" instiktivno osecanjima,
ako joj osecanja kazu drugcije, a neminovno ce kad-tad reci - nikakav moj trud nece pomoci.

Video sam postove gde pisu kako vole da muce muskarce - neyebicom i nedavanjem ribice :lol: znaci one se izivljavaju vole da patite <3 bez ribice :lol:

dok na SL zele da ti sto pre olaksaju :zper: i svrsis za njih :aha: to su ribe ne ovo :aha:

- - - - - - - - - -

I sami ste krivi sto se osecate tako lose i razocarano bez zena jer ih trazite ovde gde vas ne zele niti vas zadovoljavaju :aha:

I vise mi muka da citam i zao mi je sto ste tako nesrecni na ovaj forum s ovim takozvanim devojkama :lol:

- - - - - - - - - -

i od vas cine zle ljude koji pisu gluposti kako bi ih tukli i svasta i navode vas da gresite i radite lose stvari :aha: sve zbog toga sto vas ignorisu ovde i ponizavaju :) Kao sugenzi koji je pukao bash zbog takvih zena ovde :lol:

Razumem celu psihologiju ovog foruma :)

kaznjavaju same sebe kad dobiju racun i sut u dupe

Back