Zašto volim 063 mrežu

Koji si ti lik, post-paid korisnika na mobtelu ima 5%, i ti uvedeš za tih 5% korisnika neku uslugu i SMEŠ da tvrdiš da si uveo neku uslugu. Izvini ali to nije usluga.

Znas kako, kada testiraju neku vakcinu, prvo je proba mali broj ljudi... Tako da je TELEKOM GODINU DANA pre mobtela uveo tu uslugu i to svim korisnicima.

bgd24, da li ti neko (ili mozda ti sam) radi u Mobtelu?

Pa ja ne vidim kako bi iko mogao da brani takvu jednu kompaniju (hibrid drzave i Karica)... Ili si ti mozda 'omadjijan' uslugama? (sto bi pokazalo da nisi video ni s od 'sveta' ako mozes biti zadovoljan uslugama i cenama Mobtela)...

Pa i Mobtel i Telekom su takva njesra od kompanija pa da mi mobilni nije potreban, ili da ima nekog treceg, normalnog operatera, ne bih ni pomislio na njih...

Telekom i Mobtel su dva VELIKA zla... Mozda jedna od najvecih u ovoj zemlji (samo izracunajte koliko dnevno para uzmu gradjanima)... Ali od ta dva sam izabrao manje - MTS-064... Mada, u sustini, ista su to djubrad...

Incognito:

Pa ja ne vidim kako bi iko mogao da brani takvu jednu kompaniju (hibrid drzave i Karica)... Ili si ti mozda 'omadjijan' uslugama? (sto bi pokazalo da nisi video ni s od 'sveta' ako mozes biti zadovoljan uslugama i cenama Mobtela)...

ja samo mogu da dodam, da li si bgd24 izasao dalje od svog dvorista? Ili imas li neki povez preko ociju i usiju, a mozda si samo ogranicen?

Koristim obe mreze i mogu da uporedim cene i usluge.

A mislim da em ova tema je za pozitivne komentare za Mobtel (ako zeli neko da vredja, nek otvori posebnu temu) em mislim da nema razloga za licno vredjanje. Svako ima prava na svoje misljenje zar ne? Ili je to na ovom forumu zabranjeno?

Anonymous:
Koji si ti lik, post-paid korisnika na mobtelu ima 5%, i ti uvedeš za tih 5% korisnika neku uslugu i SMEŠ da tvrdiš da si uveo neku uslugu. Izvini ali to nije usluga.

Znas kako, kada testiraju neku vakcinu, prvo je proba mali broj ljudi... Tako da je TELEKOM GODINU DANA pre mobtela uveo tu uslugu i to svim korisnicima.

Tom logikom znaci da Telekom nije uveo uslugu GPRS - zvanicno! Zvanicno mogu da ga koriste samo PostPaid pretplanici. Nije uvedeno svima, znaci to nije usluga?

063 ima najneorganiziraniji servis sto se tice mobilne telefonije. Kad god se obratite verujte da je verovatnoca tacnosti 20 - 30 %.
Prosle godine sam trazio neke informacije i cene vezane za roming sa Moskvom ali informacije su bile katastrofalne. Posebna je bila prica bila SMS.
Vec nakon drugog dana sam konstatovao da je najbolje uci u neki internetbar gde za 1 sat chatovanja potrosim
neku mizernu svotu novca. Jedna SMS poruka iz Moskve Vas staje koliko 5 casova chatovanja. Zato ako zelite da komunikaciju dogovorite se sa osobama sa ojima zelite chatovati i pravo na krstaricinu pricaonu koji i potpuni laik moze savladati za 2 - 3 minuta. Ko je to koristio zna da u isto vreme moze shatovati sa vise osoba.

Mislim da neki boljitak mozemo ocekivati tek kad nam ovi iz vlade dozvole slobodno uvodjenje drugih mobilnih operatera.

Jos nesto paradoksalno. U Srbiji kupis dopunu od 500
dinara platis je 550 dinara a u mobilni ti upise 480 dinara. U isto vreme Vodafon ( u Madjarskoj ) kupis dopunu 7000 forinti i upise ti 8500 forinti ????????

Pa cenu razgovora i poruka u roamingu ne odredjuju ni Mobtel ni Telekom vec operater u cijoj se mrezi nalazite a oni umeju DOBRO da zacepe cenu.

A sto se tice dopune, to je ono sto i mene zbunjuje kod 064 mreze...naplacivanje dopune telefona u iznosu od 20din...
A onih 10% je neki porez drzavi, tako da...tu se ne moze nista...

Anonymous:
Incognito:

ja samo mogu da dodam, da li si bgd24 izasao dalje od svog dvorista? Ili imas li neki povez preko ociju i usiju, a mozda si samo ogranicen?

I tako ti ja odem, recimo, u Australiju i skapiram da je australijska Telstra 18346 puta jeftinija od Mobtela i da ima izmedju 12985 i 27833 dodatnih usluga vise od Mobtela...I? Sta? Sta sad? Sta cete da uradite? Da srusimo Mobtel? Da ubijemo Karica? Da bacimo vudu magiju na njega? Jel ima neko neki predlog? :roll:

Anonymous:
Incognito:

I tako ti ja odem, recimo, u Australiju i skapiram da je australijska Telstra 18346 puta jeftinija od Mobtela i da ima izmedju 12985 i 27833 dodatnih usluga vise od Mobtela...I? Sta? Sta sad? Sta cete da uradite? Da srusimo Mobtel? Da ubijemo Karica? Da bacimo vudu magiju na njega? Jel ima neko neki predlog? :roll:

ocekujem da ce rasprava znacajno izgubiti na ostrini, kada drzava proda MTS, prvo sto ce usluga MTS tada biti stvarno znacajno bolja, a drugo sto ce gomila "korisnika" nezadovoljnih Mobtelom da ostane bez posla.
sta da Vam kazem braco, prijavljujte se na programe za odlazak, trazite bolji posao, jer ce Vase "znanje i sposobnosti" biti potpuno nepotrebne nekome ko ce od MTS zadrzati samo zgrade i infrastrukturu.

Back