Zašto većinu džipova voze žene ?

Može li neko da objasni fenomen da 90% džipova koje vidim na ulici voze žene !?

Svašta... Muška i ženska psihologija se po tom seksualnom pitanju razlikuju nebo i zemlja
Recimo, dok muškarac ne bi sa krndeljom dotle žena gleda da li sa matorim kešom može da smesti vulvicu u džipa
pa da pokaže svetu kako se lepo prodala

naravno, mnoge žene ne uspeju u tome pa su ili ljubomorne ili se pozivaju na onu ljubav koja više leži muškarcu
Jako je zeznuto iz ženskog ugla, imaš mali vremenski period da se snadješ za džip od 18 do 35, posle toga samo neki dibidus očajnik
Muškarcu je po tom pitanju lakše, možemo mi i sa 70 jel... da kucnem o drvo...

Malopre se vracam kuci i vidim parkiran crveni dzip pored moje zgrade, pogodite ko ulazi u njega :D

Inace jos nesto sam primetio, ne znam dal sam 2-3 puta video u zivotu muskarce kako polazu vozacki u kolima, uvek kad vidim automobil sa oznakom L uvek su devojke unutra, kao da muskarci uopste ne polazu vozacki !?

nijedan pravi muskarac -NIKAD- ne daje devojci da vozi njegova kola. Zapamtite to.
Te zene su katastrofa vozaci...sa menjacem i znaju nekako al ostalo -nista :hahaha:
To su te sto su blowjobovale decku u toku voznje ,pa posle mazno mole "dragog":roll:da im da kola da ih one voze...da im ispuni zeljicu:dash:....a oni se primili ko mladi majmuni....

Može li neko da objasni fenomen da 90% džipova koje vidim na ulici voze žene !?

"dobro" su se udale...

- - - - - - - - - -

Ja koliko sam video vecinu dzipova, a i automobila uopste voze muskarci.

loše si ti gledo prijatelju...

- - - - - - - - - -

Malopre se vracam kuci i vidim parkiran crveni dzip pored moje zgrade, pogodite ko ulazi u njega :D

Inace jos nesto sam primetio, ne znam dal sam 2-3 puta video u zivotu muskarce kako polazu vozacki u kolima, uvek kad vidim automobil sa oznakom L uvek su devojke unutra, kao da muskarci uopste ne polazu vozacki !?

stigla ih emancipacija...

Back