- Poruka
- 213
Dakle zašto tvrdite kako vam laska i sviđa vam se kad vam cura uleti,a s druge strane ne odgovara vam jer to je ipak vaš posao.Ono baš kontradiktorno.Barem u mojem slučaju me je to navelo na taj zaključak.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dakle zašto tvrdite kako vam laska i sviđa vam se kad vam cura uleti,a s druge strane ne odgovara vam jer to je ipak vaš posao.Ono baš kontradiktorno.Barem u mojem slučaju me je to navelo na taj zaključak.
Aha,onda trazzi dechqa.Ma nije decko zato ne kapira
mora da je zeshtji gabor pa zato![]()
jao kako je ovo uvrnutoZato što u praksi devojke veruju da su uletile kada pređu na istu stranu ulice kojom hodam i okrenu glavu na drugu stranu dok pored njih prolazim.
isto vazi i za vas tako da...
Zato što u praksi devojke veruju da su uletile kada pređu na istu stranu ulice kojom hodam i okrenu glavu na drugu stranu dok pored njih prolazim.
Koja duhovitost![]()
nije hteo da bude duhovit . sarkasticno ali ozbiljno je rekao .
Zato što u praksi devojke veruju da su uletile kada pređu na istu stranu ulice kojom hodam i okrenu glavu na drugu stranu dok pored njih prolazim.