Zasto teme o Bosancima i Hrvatima imaju 10 puta vise strana od tema prebijanja Srba po Srbiji?

38imak

Elita
Poruka
17.991
Zbog cega su vam interesantnije teme gde se lupa o Hrvatskoj, Hrvatima, Bosni i Bosancima; nego teme gde aktuelna vlast prebija i zatvara Srbe po Srbiji?

Sta je to toliko interesantno u Hrvatima i Hrvatskoj, da li seru zlato, pa vam je sve to bitnije nego to sto se Srbi prebijaju i lome im se glave od strane diktature u Srbiji? :dontunderstand:

Zbog cega su vam interesantnije teme gde se lupa o Hrvatskoj, Hrvatima, Bosni i Bosancima; nego teme gde aktuelna vlast prebija i zatvara Srbe po Srbiji?

Sta je to toliko interesantno u Hrvatima i Hrvatskoj, da li seru zlato, pa vam je sve to bitnije nego to sto se Srbi prebijaju i lome im se glave od strane diktature u Srbiji? :dontunderstand:
To je zato što si ti naivan, ali otkrićuti tebi i ostatku foruma šta SNS botovi rade i njihovu taktiku pa da i ti napokon ne budeš naivan.

SNS botovi po instrukcijama iz centrale otvaraju nebitne teme o Hrvatima i Bosancima i onda non stop ponovo komentarima obnavljaju temu iznova i iznova takve su im instrukcije iz SNS centrale

A primetićeš da kada je tema o AP.KiM koja je jedino važna i koja srozava Vučića tu ne komentarišu nego gledaju da se tema skloni u stranu i ostare komentari, jer realno od vlasti u Srbiji zavisi odbrana AP.KiM, a nikakve veze vlast u Srbiji nema sa Bosancima i Hrvatima

Odnosno tu gde Vučić mora da se pokaže, a to je čuvanje Ustava Srbije i AP.KiM i Rezolucije 1244 tu ga nema, a tamo gde nema nikakve veze sa njim ,a to su Hrvati i Bosanci tamo kao nešto brani i to SNS botovi komentarišu i dižu takve teme u vrh

Iz tog razloga, taktika protiv SNS botaova i za pad Vučića treba biti non stop komentarisati teme o Kosovu ali i Rio Tintu, studentima i protestima i dizati ih u vrh i non stop obnavljati ih i postavljati u prvi plan, a teme o Hrvatima i Bosancima nekomentarisati kako bi se sklonile u stranu to im kvari taktiku

Ja lično teme o Hrvatima i Bosancima komentarišem samo onda kada je neko pre minut komentarisao, i tim mojim komentarom je ne vraćam u vrh, ma čak ni tada neću da komentarišem puštam te teme da prođu

Poslednja izmena:
Otkad vi govorite "ćutim"? Videh to i kod Salka Dinamitaša. Zar nije "šutim"?
Ili se prilagođavate jeziku domaćina?

(Ozbiljno pitam, u kojem kraju Bošnjaci kažu "ćutati"?)
Ja pričam i govorim Srpski jezik, šta je problem? I ja nisam Bošnjakinja, ja sam Bosanka-muslimanka. Problem neki? Slobodno opleti, ne plaši se što je Tab na temi, ti prednjačiš u vrijeđanjima inače, ne budi sisa, pokaži šta znaš!

Ja pričam i govorim Srpski jezik, šta je problem? I ja nisam Bošnjakinja, ja sam Bosanka-muslimanka. Problem neki? Slobodno opleti, ne plaši se što je Tab na temi, ti prednjačiš u vrijeđanjima inače, ne budi sisa, pokaži šta znaš!
Pa nije problem, jednostavno sam radoznao. Što se duriš bez razloga?

Da, definitivno ako želiš "bogatu" temu da imaš, posjećenu i sa puno upisa recept isprobam-pljuvanje BiH :)

То се обрати својима и у федерацији и у РСрпској.

Наши грађани и наши студенти су се обратили нашим Бошњацима у Новом Пазару и тамо се показао један најпристојнији грађански однос и висока одговорност на Балкану још невиђена од 1990-тих. , како по толеранцији националности тако и верској толеранцији. А то што ДБ-петљави провоцира, хушка, свађа и медијски на информеру или из кабинета председника трује - исти проблем има и Крстарица - само што је далеко мањи и небитнији размер.

Међутим како се смањује број корисника, тако пропорционално расте број ботова и све је видљивији

Дакле, ви у Босни и Херцеговини, да се мирите и да нас не увлачите у ваше географске мржње.

Однос између РСрпске и Србије је да се смањи: 1.утицај Српске на изборе у Србији, смањи утицај кланова Српске у Србији и 3. смањи Додиковштина која је у спрези са Вучићевштином.

Оно што је до нас у Србији је, да исто тако ми сузбијемо наше мржње, које су продукт и маска режимске пљачке. Како да заобиђемо деришта комунизма и ДБ јесте највећи проблем и на терену и на Крстарици, које ти и сл. теби не препознајеш.

Zato što nema oko toga mnogo šta raspravljati... nema potencijal polemike da tako kažem. Sve što imaš su dosadni botovi koji će sve pravdati šta god da režim uradi. O čemu s njima polemisati?

Подршка Вучићевом режиму форумаша из РСрпске: 1.није и не може бити патриотска због географије; 2. није и не може бити традиционалистичка ,јер нису стварали традиционалног, али модерног грађанина у модерној парламентарној, индустријској Краљевини; 3. једино што остаје јесте родољубивост и преувеличано српство у односу на матицу, које се пласира под маском разних интереса по Србији, шићарџијских кланова из РСрпске и разних преференција из буџета Србије, што све више резултује сиромашење домаћег становништва и клановског богаћења, где преовладавају из РСрпске (ако причамо о иностраним клановима)

Како је ствар већ предалеко отишла, неопходно је све то под хитно сузбијати, неко буџетски, неко на терену, а неко и на Крстарици !

Zato što predsednik bosanac zatvara i hapsi po Srbiji. Zato što brdsko-planinska komunistička klika i dalje vedri i oblači po Srbiji. To ti je sve jedna tema.

Kao prvo zato što na forumu ima najviše Hrvata i Mundž-osa kao drugo niko nije lud da diskutuje na glupavim temama kako se danas bolje živi nego ikad , to su teme za forum nadnaravne pojave teorije zavera NLO ili za psihijatriju .
A teme u vezi blokaderstva su više nego prisutne milion njih tokom jednog dana pa se niko više ne može snaći gde je šta pisao a i dosadile su bogu i narodu .

Pa ti si taj koji dnevno otvori po 5-6 tema o Bosancima, Prekodrincima,Krajini i onda bez imalo srama otvoriš ovu temu s pitanjem zašto se više piše o Hrvatskoj i BiH na forumu,nego o problemima u Srbiji.Nevjerovatno.

Pa ti si taj koji dnevno otvori po 5-6 tema o Bosancima, Prekodrincima,Krajini i onda bez imalo srama otvoriš ovu temu s pitanjem zašto se više piše o Hrvatskoj i BiH na forumu,nego o problemima u Srbiji.Nevjerovatno.
Koja god tema da se otvori vezano za Srbiju, pojave se članovi koji komentarišu o Srbiji a i ne žive u Srbiji. Sve bi to bilo u redu da isti ne krenu sa vređanjem ljudi koji su protiv režima i pokušajima ubeđivanja da taj režim brani "srpstvo". Ne znam zašto ali to najčešće rade članovi iz R. Srpske. I onda se pitaš zašto toliko ogorčenosti i optužbi. Bilo koji član ovde iz Srbije da kaže da je otišao na more u Hrvatsku dobije salve uvreds, mada ne samo od vas već i od ovdašnjih "velikih Srba" .Ovo je samo jedna sitnica ali objašnjava ko želi da razume.

Kao prvo zato što na forumu ima najviše Hrvata i Mundž-osa kao drugo niko nije lud da diskutuje na glupavim temama kako se danas bolje živi nego ikad , to su teme za forum nadnaravne pojave teorije zavera NLO ili za psihijatriju .
A teme u vezi blokaderstva su više nego prisutne milion njih tokom jednog dana pa se niko više ne može snaći gde je šta pisao a i dosadile su bogu i narodu .
Vazi.

Teme o besmislicarskim glupostima o propasti Amerike i EU, pobedi Putina u Ukrajini, i Miletu, nisu dosadile i Bogu i narodu; a teme o teroristickoj vlasti u Srbiji koja trenutno prebija i ubija ljude, jesu dosadile.

Vazi.

Poslednja izmena:

Back