mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.477
Dakle zašto imaju bele a mi blago ružičaste? Tj gotovo identične? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je pitanje ekvivalentno onom zašto im beonjače nisu crne...po tabanima i dlanovima se hodalo zato tabani i dlanovi imaju deblju kožu i nisu se razvili sa namenom za upijanje sunčeve svetlosti radi sinteze vitamina D i drugih procesa...kakvi su dlanovi i tabani majmuna?
Zapratihgazapratiga
ovo gore nije baš znanje nego moja pretpostavka... sad dal svašta znam...možda...al se sve više trudim da vidim logiku iza nečega što čujem ili pročitam...obmanjuju nas sa svih strana...moramo kao odgovor na to da više razmišljamo....
ma bre iste su boje nego ti zbog kontrasta deluje drugacije
Немају пигментацију ни испод ноктију.
To su crnci. Ne znam da tamni Indijci i sl. imaju svijetle tabane.to je pitanje ekvivalentno onom zašto im beonjače nisu crne...po tabanima i dlanovima se hodalo zato tabani i dlanovi imaju deblju kožu i nisu se razvili sa namenom za upijanje sunčeve svetlosti radi sinteze vitamina D i drugih procesa...kakvi su dlanovi i tabani majmuna?
To su crnci. Ne znam da tamni Indijci i sl. imaju svijetle tabane.
Сви виши примати у Африци, који је поуздано нису напуштали, имају пигментацију и на табанима и на длановима и испод ноктију.
Делује као да су Африканци накнадно добили пигментацију.
..kakvi su dlanovi i tabani majmuna?
Zato sto ga mnogo slajfuju rucno i nozno i onda to utice na pigmentaciju i ostale vitamine.
RasistoI kod pataka isto:
![]()
poučni neki filmovida si na ljisu mogao si da pitas i zasto crnkinje imaju ruzicaste vagine, video ja u filmovima![]()
Сви виши примати у Африци, који је поуздано нису напуштали, имају пигментацију и на табанима и на длановима и испод ноктију.
Делује као да су Африканци накнадно добили пигментацију.
Ili transrodne osobe, sad moze da bude kaznjivo ako ne pomenesgodina što znači da su danas svi ljudi koji imaju plave oči zajednički potomci tog jednog čoveka koji je živeo negde pre 8 do 10 hiljada godina ( ili možda žene).