Zašto tamnoputi imaju bele dlanove i tabane?

mario80

Stara legenda
Poruka
80.477
Dakle zašto imaju bele a mi blago ružičaste? Tj gotovo identične? :D

360_F_379937613_W9JWbjfeP1xQK9QFLxdELkHmntEPvcDI.jpg

Pogledajte prilog 1324328
to je pitanje ekvivalentno onom zašto im beonjače nisu crne...po tabanima i dlanovima se hodalo zato tabani i dlanovi imaju deblju kožu i nisu se razvili sa namenom za upijanje sunčeve svetlosti radi sinteze vitamina D i drugih procesa...kakvi su dlanovi i tabani majmuna?

Ovaj @hm337 zna svašta 😃 Zapratiću ga za još korisnih stvari koje mogu naučiti 🤗
ovo gore nije baš znanje nego moja pretpostavka... sad dal svašta znam...možda...al se sve više trudim da vidim logiku iza nečega što čujem ili pročitam...obmanjuju nas sa svih strana...moramo kao odgovor na to da više razmišljamo....

Pogledajte prilog 1324328
Немају пигментацију ни испод ноктију.

Сви виши примати у Африци, који је поуздано нису напуштали, имају пигментацију и на табанима и на длановима и испод ноктију.

Делује као да су Африканци накнадно добили пигментацију.

to je pitanje ekvivalentno onom zašto im beonjače nisu crne...po tabanima i dlanovima se hodalo zato tabani i dlanovi imaju deblju kožu i nisu se razvili sa namenom za upijanje sunčeve svetlosti radi sinteze vitamina D i drugih procesa...kakvi su dlanovi i tabani majmuna?
To su crnci. Ne znam da tamni Indijci i sl. imaju svijetle tabane.

Сви виши примати у Африци, који је поуздано нису напуштали, имају пигментацију и на табанима и на длановима и испод ноктију.

264-nosecaokoko.jpg

Ne zapravo je obrnuto, prvi originalni čovek homo sapiens je crn a ne beo a usled odredjene mutacije na DNK neki ljudi (belci i većinom Azijati) imaju svetlu boju kože, inače relativno skoro su taj gen odnosno mutaciju i zaveli pod nekom oznakom.
Kao što recimo usled odredjene mutacije neki ljudi imaju plave oči, recimo taj gen je stariji ne više od 8 - 10 hiljada godina što znači da su danas svi ljudi koji imaju plave oči zajednički potomci tog jednog čoveka koji je živeo negde pre 8 do 10 hiljada godina ( ili možda žene).

Back