Зашто сви ретардирани гласају за ЗЕС?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Можда боље разумеш песме, па ћу ти одговорити такође песмом.

Zlonamernici
siti i maniti
sve mi zabraniste u rođenoj kući
al ne može mi niko zabraniti
da pevam i da se smejem umirući

Ко хоће да умире, може и да пева и да се смеје! Ја радије бирам живот.
Не сумњам да би Ерић у својој мудрости (али више необразованости) био спреман да умре за нешто што необразованим људима значи много.
Необразовани људи вреднују више оно што лакше могу да схвате.
Иначе, ко не зна - Ерић има 4 разреда основне...

Можда неко може да ми одговори?

Тема је у тесној вези са:

http://forum.krstarica.com/threads/224282

Зато што је народ у суштини веома добар и простодушан - и што верује лажима неколицине лопужа који су окупирали сва средства информисања, угушили сваку праву и истиниту расправу и стално СТВАРАЈУ ПРИВИД БОЉЕГ ЖИВОТА кријући и не износећи ПОСЛЕДИЦЕ које ће народ врло брзо осетити на својој кожи. СВЕ ЈЕ КОД НАС ФАЛШ и СВЕ ЈЕ КОД НАС ЛАЖ...

п.с. Не знам да ли си приметио, али када све могуће тв станице праве уличне интервује са обичним народом и питају их шта очекују од нових избора СВИ, АЛИ СВИ БЕЗ ИЗУЗЕТКА ОДГОВАРАЈУ: ПА НАДАМ СЕ ДА ЋЕ БИТИ БОЉЕ...што казује да у суштини нису убили у народу основе људскости и хришћанства а то су ВЕРА, НАДА и ЉУБАВ.

Зато што је народ у суштини веома добар и простодушан - и што верује лажима неколицине лопужа који су окупирали сва средства информисања, угушили сваку праву и истиниту расправу и стално СТВАРАЈУ ПРИВИД БОЉЕГ ЖИВОТА кријући и не износећи ПОСЛЕДИЦЕ које ће народ врло брзо осетити на својој кожи. СВЕ ЈЕ КОД НАС ФАЛШ и СВЕ ЈЕ КОД НАС ЛАЖ...

п.с. Не знам да ли си приметио, али када све могуће тв станице праве уличне интервује са обичним народом и питају их шта очекују од нових избора СВИ, АЛИ СВИ БЕЗ ИЗУЗЕТКА ОДГОВАРАЈУ: ПА НАДАМ СЕ ДА ЋЕ БИТИ БОЉЕ...што казује да у суштини нису убили у народу основе људскости и хришћанства а то су ВЕРА, НАДА и ЉУБАВ.

Moram da priznam da se bar jednom slazem sa tvojim misljenjem, barem sa ovim drugim delom...

Ко хоће да умире, може и да пева и да се смеје! Ја радије бирам живот.
Не сумњам да би Ерић у својој мудрости (али више необразованости) био спреман да умре за нешто што необразованим људима значи много.
Необразовани људи вреднују више оно што лакше могу да схвате.
Иначе, ко не зна - Ерић има 4 разреда основне...

И шта сад ? Да ли га то чини мање мудрим и мање врхунским песником ? Ружно је што на овакав начин покушаваш да себе узвисиш понижавајући друге. Срам те било. Добрица Ерић је човек који је остао да живи на селу, јер је неко у породици то морао, а послали су његовог брата на школовање. Прочитај мало више о његовој биографији можда ће ти бити јасније колика је то величина од човека.

Осим тога, за тебе неуког, нешто ћу ти рећи. Дванаест апостола су били прости рибари, а они су људи који су дали човечанству највеће животне мудрости из чијих речи су касније многи познати људи црпели и износили многе животне философије. Знање је и благослов, а то може знати само онај ко је осетио божију благонаклоност и ко је због своје доброте био награђен од самог Бога.

Ово само показује колико ти имаш неразумевања за људе око себе и колико површно посматраш живот.

Можда неко може да ми одговори?

Тема је у тесној вези са:

http://forum.krstarica.com/threads/224282

Menjamo naslov teme ili .......? Nemam ništa protiv sadržaja, ali naslov nije primeren.
Predloži nešto sam ili da zatvaramo. Samo da ne bude posle da su moderatori neobjektivni, ali pošto bar polovina učesnika u ovoj raspravi može da se podvede pod tu tvoju kategoriju "retarda", ne mogu to da dozvolim.

Menjamo naslov teme ili .......? Nemam ništa protiv sadržaja, ali naslov nije primeren.
Predloži nešto sam ili da zatvaramo. Samo da ne bude posle da su moderatori neobjektivni, ali pošto bar polovina učesnika u ovoj raspravi može da se podvede pod tu tvoju kategoriju "retarda", ne mogu to da dozvolim.

Више од пола... то је и био циљ!
А да ли то значи да толеришеш да се мање од пола учесника сврстава под "необразоване"?

да ли је ово и званично признање....:hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back