Zasto sve forumske ljubavi zavrse tragicno?

Serija silovanja u Srbiji - Nešto mora da se preuzme!
Kurir 20.01.2013 10:10
Serija silovanja u Srbiji - Nešto mora da se preuzme!

Serija silovanja u Srbiji, koja od početka godine puni stupce novina, izazvala je paniku širom zemlje, a stručna javnost upozorava da će, zbog nemaštine i nedostatka komunikacije, ovakvih slučajeva u budućnosti biti još više!

Kriminolog dr Zlatko Nikolić objašnjava da komunikacija preko društvenih mreža poput Fejsbuka i Tvitera, koja isključuje kontakt „oči u oči“, loše utiče na ljudsku potrebu za fizičkim kontaktom i na neki način „rađa manijake“.

- Danas postoji mnogo ljudi koji su otuđeni i koji imaju samo virtuelni kontakt s ljudima. Kad takve osobe, koje su inače psihički nestabilne, pritisne neizdrživa želja za seksualnim kontaktom, oni jednostavno izađu na ulicu i uzmu šta im treba - ističe Nikolić.

http://www.svevesti.com/a243510-serija-silovanja-u-srbiji-nešto-mora-da-se-preuzme

e, tačno 1h i 40min čitala ovu temu :)

Ma daj bre, da joj kažem da idem na pivo sa Natašom Bekvalac odmah bi mi poverovala, a ovako ću morati da joj objašnjavam ko mi je ta EnjoytheSilence. Znaš kad će da mi poveruje da idem sa muškarcem s Foruma na pivo - znači nikad. Znači moraću da smislim nešto što će joj izgledati verovatnije; u fazonu idem da se vidim sa Jagodicom.
E ali moramo obavezno da se super provedemo i da napravimo fotografije u kafani, kao ludi smo i razuzdani, tamburaši nam sviraju na uvce, a mi ono baš umemo da uživamo. Posle toga postajemo bratstvo do groba, tipa neraskidiva forumska ekipa, razmenjujemo samo nama razumljive poruke koje nemaju veze sa temama na kojima pišemo, ali svima dajemo do znanja da smo ortaci do jaja koji dele i dobro i zlo. Znači ''brate jesam ti ja reko ono veče, znači taj rad, znači znam te znaš me''.

Julian, "poznajem" ga po piskaranju dugo i cenim da je sjajan Čovek i u reali

@ tema: ponuda i potražnja je ogromna u vl i svi pronadju ono za čim žude
Kako svi imamo previsoko mišljenje o sebi teško je dodvoriti se "našem veličanstvu"
U VL a tek u RL je dovoljno posmatrati drugu stranu ili kroz par rečenica dobiti odgovor
da li ljubavi opstaju i koji su razlozi...to je deplase pitanje..pijačarenje sa intimom..traženje publike za prazan život
ako se želi samo promiskuitet, bez obzira na mirise , ukuse i stanje duhovno, slaganje vremena
i emotivne genetike-to se i dobije.

sta se bre smejes.:rtfm:

ko cekati ne zna, taj nece shvatiti ,
niti ce znati drugi,
da si me spasila ti, jedina,
cekanjem svojim dugim.

:zaljubljena:

1323066506_Waiting_for_the_perfect_man_gag.jpg
:)

Poslednja izmena:

Back