EnjoytheSilence
Elita
- Poruka
- 22.458
sve se zna, ja sam cak dobijao katalog gdje su podrobno opisane performanse svake ponaosob))
Taj dokument je pripreman u najvecoj tajnosti, ne znam kako je mogao dospeti u javnost?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sve se zna, ja sam cak dobijao katalog gdje su podrobno opisane performanse svake ponaosob))
Taj dokument je pripreman u najvecoj tajnosti, ne znam kako je mogao dospeti u javnost?![]()
Ako je taj dospeo u javnost,nadam se da će i onaj drugi katalog uskoro da se pojavi...![]()
dzentlmen nikad ne prica o tome koju drolju guzi!![]()
dzentlmen nikad ne prica o tome koju drolju guzi!![]()
ma to naravno,nego katalog![]()
ma previse je ljudi upleteno, a i nikad se ne vracam na mjesto zlocina![]()
Ma daj bre, da joj kažem da idem na pivo sa Natašom Bekvalac odmah bi mi poverovala, a ovako ću morati da joj objašnjavam ko mi je ta EnjoytheSilence. Znaš kad će da mi poveruje da idem sa muškarcem s Foruma na pivo - znači nikad. Znači moraću da smislim nešto što će joj izgledati verovatnije; u fazonu idem da se vidim sa Jagodicom.
E ali moramo obavezno da se super provedemo i da napravimo fotografije u kafani, kao ludi smo i razuzdani, tamburaši nam sviraju na uvce, a mi ono baš umemo da uživamo. Posle toga postajemo bratstvo do groba, tipa neraskidiva forumska ekipa, razmenjujemo samo nama razumljive poruke koje nemaju veze sa temama na kojima pišemo, ali svima dajemo do znanja da smo ortaci do jaja koji dele i dobro i zlo. Znači ''brate jesam ti ja reko ono veče, znači taj rad, znači znam te znaš me''.
sta se bre smejes.
ko cekati ne zna, taj nece shvatiti ,
niti ce znati drugi,
da si me spasila ti, jedina,
cekanjem svojim dugim.
![]()
samo ti zacepi gubice onim slepcima koji kao prozivaju one koji su shatro nesposodni da navataju nesto uzivo pa traze po netuja se udala za forumaša, eto, da ne bude da su sve forumske veze osuđene na propast![]()
ja se udala za forumaša, eto, da ne bude da su sve forumske veze osuđene na propast![]()
ostajemo zajedno do kraja (njegovog) života
em sam mlađa, em muškarci žive kraće
džordži, ha ha
nisam forumašila da bih našla muža, dačo
E? Pa jel moguće da si sve ovo vreme to krila od nas?
Ma da Nemka, lako je tebi na 800 km da se sprdaš. Video bih te da si bliže domašaju forumskih pastuha dal bi ti bilo smešno il bi bilo kukulele.
Ti još uvek pričaš sa mnom povodom tog komentara.lol Ma nemam pojma, nako sam napisao. Valjda jer su ljubavi tragične.