Zasto sve forumske ljubavi zavrse tragicno?

Poruka
22.458
Missim, u svadji, pretnjama, tuci, stalkingu, vredjanju:neutral:
El ima iko da kaze kako je nakon ljubavisanja i sexa otisao dalje a ostao prijatelj sa forumasem/forumasicom?:sad2:
Kakvu poruku saljete potencijalnim ljubavima i vanbracnim/vanveznim izletima? z:shock:
Zasto plasite korisnike i terate ih na monogamiju i postenje?:sad2:

Ili mudro cutite i spin manirima cuvate teritoriju plaseci nas nevine korisnike da se ne upustimo u takvo nesto?z:cry:

Hvala :sad2:

pa recimo da ima nekih droljica koje se ne zadrzavaju na jednom forumasu nego ih je lako smotati a ne traze nista u rl..a onda selo ko selo pukne bruka..sve bi bilo ok da se tako postave stvari a ne prodaju muda za bubrege..i ne hrane ego lazima..e za to ce uvek dobiti po usima jer rl spustaju na forum nivo trazeci potporu

pa recimo da ima nekih droljica koje se ne zadrzavaju na jednom forumasu nego ih je lako smotati a ne traze nista u rl..a onda selo ko selo pukne bruka..sve bi bilo ok da se tako postave stvari a ne prodaju muda za bubrege..i ne hrane ego lazima..e za to ce uvek dobiti po usima jer rl spustaju na forum nivo trazeci potporu

Pa primetio sam da neko vuce vise a neko manje raznih repova. Ti si stalno predmet nekih intriga i cist primer da je forumsko ljubavisanje problematicno

zato što se ovde toliko foliraju i lažu, da kad se upoznaju to tera jedno vreme, pa se jednog momenta počnu saplitati o sopstvene laži...a ona druga strana shvata da je prevarena...zapravo ko joj kriv kad nije na vreme pročitala da ***** ko foka, al *******...

Kao objasnjavas da imaju vezu ili sex i nakon sto u RL ustanove da se prica ne poklapa sa forumskom?

Pa primetio sam da neko vuce vise a neko manje raznih repova. Ti si stalno predmet nekih intriga i cist primer da je forumsko ljubavisanje problematicno
za mene uopste nije intrigantno vec za one koji bi se iebali da im ne udje..pa idu okolo i skupljaju mrvice..tracarenje im vise prija nego da se pojebu..meni imponuje u svakom slucaju da se dize prasina

Dobro, al nije lepo kad se intimne pikanterije nadju na forumu, to se valjda slazes? Pa i ti sam se nanerviras i pretis, je l tako?
ne nerviram se zbog tih individua, nego zbog radio mileva koje se mesaju u tudj zivot koji bi ovde da iznesu jer im suva pica pa da na nesto vlaze,kao i svaki drugi ondos se zavrsava samo sto se ovde deli intima sa smradovima koji dalje prenose gluve telefone pa izgleda tragicnije nego sto jeste

Missim, u svadji, pretnjama, tuci, stalkingu, vredjanju:neutral:
El ima iko da kaze kako je nakon ljubavisanja i sexa otisao dalje a ostao prijatelj sa forumasem/forumasicom?:sad2:
Kakvu poruku saljete potencijalnim ljubavima i vanbracnim/vanveznim izletima? z:shock:
Zasto plasite korisnike i terate ih na monogamiju i postenje?:sad2:

Ili mudro cutite i spin manirima cuvate teritoriju plaseci nas nevine korisnike da se ne upustimo u takvo nesto?z:cry:

Hvala :sad2:

Ne znam lično ali čuo sam da ne mora da se završi tako kao što ti kažeš :lol: ... mada rekoh ne znam ....

Back