Zasto su zene neverne

znas imam mudrosti koje sam pokupio, jedan reko, kad varas pomisli tri put dal je vredna, tako da mora da bude emotivno stabilna
ali ljudi zaboravljaju da svi imaju maske, a kad padne onda si naebo
jedan, navodo vrhunski svaler je to objasnjavao na nekom forumu, uvek traziti dobrostojecu zenu, skolovanu, koja je stituirana, jer je ona najsigurnija kaze nikad ti nece probleme praviti jer nece nikad hteti da izadje iz te zone komfortnosti

ovo za pivo nisam siguran da sam te razumeo

Pa moraš imati neko pokriće. Gde si bio, prazan hod i tako to.
Baš to, varaš sa nekim ko ima dosta toga da izgubi. Retko kad će ti takav neko napraviti problem.

to sam cuo tako kazu iskusni i pravi svaleri

ok ukapirao sam onda i za pivi, pa bez pokrica nemoj nigde da svreljas to je valjda prvo pravilo

Mada u životu uvek treba biti iskren. Svejedno ti niko ne veruje. Tako lepo kažeš ženi da ideš u švaleraciju kad te pita gde ćeš... veruj mi, na kraj pameti joj neće biti da si stvarno otišao u švaleraciju.
Pa meni su više verovali kad sam lagala nego kad sam pričala istinu uvek.

Mada u životu uvek treba biti iskren. Svejedno ti niko ne veruje. Tako lepo kažeš ženi da ideš u švaleraciju kad te pita gde ćeš... veruj mi, na kraj pameti joj neće biti da si stvarno otišao u švaleraciju.
Pa meni su više verovali kad sam lagala nego kad sam pričala istinu uvek.

to su moje reci uvek, kazi istinu niko ti nece verovat

zavisi u kom segmentu iskren, ne valja kad si u pogresnom iskren, onda to iskoriscavaju

zaljube se a muza/decka ne mogu da ostave jer ga vole sa ovim sex vrh a ovaj ih zapostavlja ali ga mnogo vole bebica dusica a ovaj im je mmm i ne znaju sta da rade ne mogu da ostave posle ovog ne mogu da se sastave al one su u vezi to je bitno i lepo joj je mnogo u vezi i navikla je na njega ali onaj je tako lozi i ovaj je super jer kakav je kad je njen nego super samo nema vremena da joj se posveti i onda ona mora da vara sirotica sta ce

Poslednja izmena:
Ni baba vanga ne moze znati dal je neko bolji iebac dok ga ne primi, a primice ga kao i od prvog na zvaku ne zato sto je bolji od prethodnog

N aucno je dokazano da su najbolji hebci oni trbusati i procelavi...

Oni tipa Rambo prvo misle u seksu na sebe, a sportisti su - parava targedija u krevetu - ne valjaju nista, fudbaleri pogotovo!

To za fudbalere mi je potvrdila i jedna prijateljica koja se druzila sa jednim fudbalskim reperezentativcem.

zaljube se a muza/decka ne mogu da ostave jer ga vole sa ovim sex vrh a ovaj ih zapostavlja ali ja mnogo vole bebica dusica a ovaj im je mmm i ne znaju sta da rade ne mogu da ostave posle ovog ne mogu da se sastave al one su u vezi to je bitno i lepo joj je mnogo u vezi i navikla je na njega ali onaj je tako lozi i ovaj je super jer kakav je kad je njen nego super samo nema vremena da joj se posveti i onda ona mora da vara sirotica sta ce

Ne mogu da ostave jer su kukavice navikle na siguricu

- - - - - - - - - -

N aucno je dokazano da su najbolji hebci oni trbusati i procelavi...

Oni tipa Rambo prvo misle u seksu na sebe, a sportisti su - parava targedija u krevetu - ne valjaju nista, fudbaleri pogotovo!

To za fudbalere mi je potvrdila i jedna prijateljica koja se druzila sa jednim fudbalskim reperezentativcem.

Ko je izlozi lazima kesom i tretmanom koji voli vec je na pola svrsila bez da joj udje

Tako misle prevareni,da je drugi samo drugačiji a nikako bolji:)

po cemu je on bolji ako se ebe isto ko ona i sa kuravelom, ne vec je gori samo ona to ne vidi

- - - - - - - - - -

Ni baba vanga ne moze znati dal je neko bolji iebac dok ga ne primi, a primice ga kao i od prvog na zvaku ne zato sto je bolji od prethodnog

ne razumu ljudi gorge, to je ta stvar, kad nemas svest ni ne mozes neke stvari da razumes

- - - - - - - - - -

Ma sta mogu vjetrovi potonuloj ladji... :lol:

:lol:

- - - - - - - - - -

to su zene postene imaju vezu a ne ona laka ima kombinaciju nesposobna da ima vezu neozbiljna devojka ona je ozbiljna i zna sta hoce

postene?

po cemu je on bolji ako se ebe isto ko ona i sa kuravelom, ne vec je gori samo ona to ne vidi

- - - - - - - - - -

ne razumu ljudi gorge, to je ta stvar, kad nemas svest ni ne mozes neke stvari da razumes

Ono sto je btino i ocigledno je da niko nece priznati da se zajebo i da bi se rado vratio na staro,da se izvini i trazi oprostaj,ubedice se da je bolji izbor u tom trenutku iako je probisvet navato,koji bi je olesio da ga prevari,a ne da se pokunji kako ga je napravila rogonjom pred svetom

Back