BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.496
Sta je smesno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je smesno?
pa to, da za nusku populaciju pricaju da su neverni jer je to zbog prirode i rasprostravanja gena
a za zene ne smeju jos da pricaju
Nema razlike izmedju muskaraca i zena.
Zene su isto tako nevrene kao i muskarci.
I jos su pozudnije za seksom, samo ih malo koci sredina, vaspitanje i religija....
Zasto su pripadnice zenskog pola sklonije neverstvu?

A inače svaki dobar švaler zna zlatno pravilo švaleracije: Nikad se ne vara sa slobodnim/ slobodnom. Tako da uvodni post nikako ne ide u prilog muškarcima... nikako...

Male tajne velikih majstora![]()

Pa sve je to na Krsti moglo da se pročita, ne znam ni ja to iz iskustva NARAVNO, ali pazim na časovima..![]()

To je stvarno jedna od bitnijih lekcija iz svalerisanja.![]()
Ponekad posle tot godina braka uzeli im se maca, da oseti jos koji Kuracc u sebi.
To jedan od razloga,malo promene i novo punjenje
bat..svakom prija pa i njoj.![]()
A ima i bitnijih, al' dobro sad.. bitno je na primer i da se ne švalerišeš sa nestabilnim ličnostima ( zato bih ja bila loša ljubavnica na primer), bitno je i da se ne švalerišeš po livadama... a najbitnije je da Marko ne može gologuz međ Turke.
- - - - - - - - - -
Bitno je i da ne kupuješ drugi mobilni k'o slepac najveći.. svašta je tu bitno... al' jbbga, ljudi ne paze.. pa im onda đavo kriv.
...U principu, zena van kuce trazi samo ono sto u njoj nema.

Ja to ne verujem ich jer opet nece prvog uhvatiti koji naidje i ponuditi djanu da ne ispadne jeftina,i dalje ce kopati nesto iznutra na nekom nivou da se slozi s muskarcem da ne ispadne kako je samo dobar ili bolji sex u pitanju,i posle pricamo o varanju zena radi sexa isto kao sto je nama bitno samo da ga uvalimo iole samo privlacnoj radodajki
ajd nauci i mene kako da postanem svaler, mislim ja sam slobodan al da nisam kako da postanem majstor svaler?
Ma jok.. em sam mlada, em nemam pojma, em ćeš posle da mi se smeješ, a ja ću onako od srca odgovoriti...:no-no:
pa rece da si i pravila napisala
necu da ti se smejem jer te ne znam
Pa jesam, ali obrisali... izgleda da nisu bila dobra.
ma nisu zato obrisali, ajd kazi meni
A brte, rekoh ti.. varaš sa zauzetima, emotivno stabilnim osobama i ideš redovno kod drugara na pivo od po sata.
ima i jednih i drugih sorti, ovde je sad proso karneval, karneval je inace vreme kad ljudi polude, zene i muskarci idu da se kresu
nema tu niceg vise, oni su malo popili neko i vise i odna se kresnu i nema tu misljenja jeftina sam ovo ono, tako se odradi