- Poruka
- 85.984
jes one sa debelim razlogom
a mi bez razloga jeeeeste jeste hahah vazi da ma jeeeeeste
a mi bez razloga jeeeeste jeste hahah vazi da ma jeeeeeste
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pazi ti tu slobodu SA JAKIM RAZLOGOM ? watafak
4 i po milijarde potencijalnih jakih razloga
HAhahHAHAhahahAHAHH x kilometar

Jeste da lol
Pa nije bitno šta je u te 4 i po milijarde već je bitno dal valja onaj jedan sa kojim je
Al da vole to tako muški ko takmičenje gledati što je tek debilizam debilizma
zato sto volu *****

Zasto su pripadnice zenskog pola sklonije neverstvu?
Ladno si pratio te statistiketo govori o tebi
Interesantno![]()
ma kod nas breto je statistika u engleskoj i slicnim drzavama. ne u srbiji
tupane radi se o statistici izvedenoj na osnovu uradjenih analiza
dakle oni koji su sumnjali su isli a ne random ljudi da bi mogao da preslikas to na populaciju
**** te gan glupoga
- - - - - - - - - -
ajde da odemo u zatvor i da uzmemo broj ubica i da preslikamo tom desetkom na kompletnu populaciju
- - - - - - - - - -
bek tu skul madafaka
cit'o sam novine ( nisu izvuceni moji lozovi ))))
- - - - - - - - - -
ma kod nas bre
cit'o sam novine ( nisu izvuceni moji lozovi ))))
- - - - - - - - - -
ma kod nas bre
u mojoj praksi niisam naisao na istrazivanja te vrste kod nas. osim mozda u novinarskim clancima tipa draga saveta. a i ti clanci su obicno prepisani iz nemacke
znaci misljenja si da ako nesto nije potisalo neko IME sa autoreitetom odmah je znaci neistinito?
znas li da su osamdesetih godina ameri otkrili vrlo zanimljiv nacin zataskavanja procurelih informacija.
te informacije bi naknadano namerno pustali u opticaj medju onim ljduima koje vecina smatra ispod nivoa..msm narkomani trandze qrve itd..pa bi zatim organizovali TV show u kome bi sa jedne strane bili gosti bas neki od tih narkomana I qrvi a koji zastupaju tu procurelu vest u svom misljenju a njima bi suprotstavili neke eminentne strucnjake za neku oblast autoritete da to obesmisljavaju u emisiji za sta su naravano bivali debelo placeni.
rezultat je zanimljiv..vecina gledalaca bez razmisljanja poverenje poklanja eminentnom strucnjaku autoritetu
za manje umno razvijene ljude..citaj vecinu stanovnistva bitnije je KO nesto kaze nego STA taj prica.
Svaka cast.Postoji dva tipa ljudi koji varaju:
Tip A: Vara zato što mu se vara i to mu je model ponašanja i kod takvih se apsolutno ništa ne da izmeniti. To im je prosto u prirodi, tako su naučeni i u tome ne vide ništa pogrešno. Njih, ako nisi za takvu vezu, prosto zaobiđeš.
TIP B: Propuklo mu je. Muž/ žena ih ne registruje, zanemareni su, nebitni su, često ponižavani, zlostavljani verbalno najčešće... oni prevare iz očaja. Kod ovih ljudi je problem odnos, a ne sama prevara. Ona tu dođe posledica nečega, a ne uzrok. A posledica je uvek manji problem.

Zasto su pripadnice zenskog pola sklonije neverstvu?
Postoji dva tipa ljudi koji varaju:
Tip A: Vara zato što mu se vara i to mu je model ponašanja i kod takvih se apsolutno ništa ne da izmeniti. To im je prosto u prirodi, tako su naučeni i u tome ne vide ništa pogrešno. Njih, ako nisi za takvu vezu, prosto zaobiđeš.
TIP B: Propuklo mu je. Muž/ žena ih ne registruje, zanemareni su, nebitni su, često ponižavani, zlostavljani verbalno najčešće... oni prevare iz očaja. Kod ovih ljudi je problem odnos, a ne sama prevara. Ona tu dođe posledica nečega, a ne uzrok. A posledica je uvek manji problem.
Sto varaju muskarci i zene je LJUDSKA PRIRODA.
Da bi genetski poboljsali ljudsku vrstu.