Zasto su zene neverne

to je materija koja me se ne tice

u fokusu je takozvana preljuba i klasifikacija analnog seksa udate zene kao prevare.

- - - - - - - - - -

zamolicu te da ne udaras na cast i dostojanstvo udatih zena. stvarno nije okej

Cast i dostojanstvo udatih zena sam imao prilike vise puta u zivotu da stavljam na proveru i iskusenje.

Nista od ISKLJUCIVO oralnog i analnog, to su URBANE LEGENDE....

Kada dodje do okrsaja - REDOVNO se ide do kraja.....:rtfm:

Sa kime li te neverne zene spavaju? Gle, sa muskarcima.
I odakle ti onda da su "sklonije neverstvu".

znam da ovo nije tacno statistike dokazuju
nekad su bili par muskarca nevernih, koji su jurili svaku suknju, znaci procenat nevernih muskaraca je bio manji nego sto se predpostavljalo
sad se izjednacuje kazu da nema vise razlike musko ili zensko doslo se da skoro svaka druga zena vara znaci blizu 50 oisto a muskarci malo vise od 50 posto

znam da ovo nije tacno statistike dokazuju
nekad su bili par muskarca nevernih, koji su jurili svaku suknju, znaci procenat nevernih muskaraca je bio manji nego sto se predpostavljalo
sad se izjednacuje kazu da nema vise razlike musko ili zensko doslo se da skoro svaka druga zena vara znaci blizu 50 oisto a muskarci malo vise od 50 posto

Ja takodje mislim da je vise nevernih zena, s obzirom da je poznato da su zene POHOTNIJE za seksom nego muskarci....

Muskarci vole da PRICAJU, a zene da RADE...

Kakav si ti prevarant.:)
Gani, za ovu ideju si dobio plus, ali si okrenuo temu naopacke.:)

bas na protiv ja mislim da tema konacno dobija fokus na pravim stvarima
sustina je kao i uvek ni motiv ni posledica vec radnja i sam cin koji daje formu prevare

tako da slozicemo se svi a i ostali da ako udata zena upraznjava oralni seks ili analni seks sto u opste nije ni seks al da tako kazemo
ni u kom smislu ne moze i ne sme biti okarakterisana kao neverna !!!

bas na protiv ja mislim da tema konacno dobija fokus na pravim stvarima
sustina je kao i uvek ni motiv ni posledica vec radnja i sam cin koji daje formu prevare

tako da slozicemo se svi a i ostali da ako udata zena upraznjava oralni seks ili analni seks sto u opste nije ni seks al da tako kazemo
ni u kom smislu ne moze i ne sme biti okarakterisana kao neverna !!!

Ako je veza zbog radjanja dece odmah mogu da se slozim s tobom.:)

Back