Zasto su zene neverne

Jedna od boljih tema u zadnje vreme....

ZASTO ZENE VARAJU?

Zato sto nam je takva GENETSKA KONSTITUCIJA!

COVEK NIJE MONOGAMNO BICE, tj. da jenog partnera bira za ceo zivot kao neke zivotinjske vrste...

GOVEK JE DEO COPORA.

Gde alfa muzjak oplodi najvise zena...Zene su genetski predisponirane uvek za VISE MUSKARACA, ne samo za jednog citav zivot...

I one to podsvesno SLEDE u zivotu....

U monogamiju, brak ih je NATERALO KLASNO DRUSTVO, preko religije i morala, da bi svi BILI POD KONTROLOM.

Ali, priroda se ne moze prevariti: pre ili kasnje ispliva na povrsinu!

pa nije, ozbiljno, i ja dok sam nekad guzio tudje zene one mi govorile da moraju da prevare jer ih zasvrbi. nisam ulazio u istinitost tih tvrdnji, meni bilo bitno da guzim

Ma ne, msm vole tako djeca o seksu pričati zanima ih kako to čudo zbog koga se svašta događa uopšte izgleda pa viš ti to i brakovi se rasturaju zbog tog nekog seksa, mora da je nešto strava i značajno pa i žene se i udaju se ako ne zbog para il miraza onda zbog 200 grama mesa vakog ili nakog, ajte molim vas djeco ne trabunjajte još ste mali glupo je ebi ga tako srati a ne znati, plus je jako neprijatno čitati, a i tužno je : (

Ma ne, msm vole tako djeca o seksu pričati zanima ih kako to čudo zbog koga se svašta događa uopšte izgleda pa viš ti to i brakovi se rasturaju zbog tog nekog seksa, mora da je nešto strava i značajno pa i žene se i udaju se ako ne zbog para il miraza onda zbog 200 grama mesa vakog ili nakog, ajte molim vas djeco ne trabunjajte još ste mali glupo je ebi ga tako srati a ne znati, plus je jako neprijatno čitati, a i tužno je : (

sta si na mene navalila :sad2:

Back