Leon01
Buduća legenda
- Poruka
- 48.570
sta se cepate tu, lako je tebi, da dodje do gornje, mora prvo da se popne na donju, a onda ne postizava sve
Meni se na ovu veću nikad nisu uspele popeti...Malo sam visočiji...
(Odyebem ja to...)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta se cepate tu, lako je tebi, da dodje do gornje, mora prvo da se popne na donju, a onda ne postizava sve
Meni se na ovu veću nikad nisu uspele popeti...Malo sam visočiji...
(Odyebem ja to...)

zene su neverne valjda kad ih drmne kriza srednjih godina i zasvrbi medju nogama
pa se sete da su se poudavale zbog drugih stvari a ne sexa i onda hoce da nadoknade
zene su neverne valjda kad ih drmne kriza srednjih godina i zasvrbi medju nogama
pa se sete da su se poudavale zbog drugih stvari a ne sexa i onda hoce da nadoknade
Što je meni uvek nekako neprijatno kad dječica pričaju o vezama i braku eeeh
pa nije, ozbiljno, i ja dok sam nekad guzio tudje zene one mi govorile da moraju da prevare jer ih zasvrbi. nisam ulazio u istinitost tih tvrdnji, meni bilo bitno da guzim
Ma ne, msm vole tako djeca o seksu pričati zanima ih kako to čudo zbog koga se svašta događa uopšte izgleda pa viš ti to i brakovi se rasturaju zbog tog nekog seksa, mora da je nešto strava i značajno pa i žene se i udaju se ako ne zbog para il miraza onda zbog 200 grama mesa vakog ili nakog, ajte molim vas djeco ne trabunjajte još ste mali glupo je ebi ga tako srati a ne znati, plus je jako neprijatno čitati, a i tužno je : (

sta si na mene navalila![]()
Ma Dereru velim

Interesantno pitanje.Sta bi trebalo da znaci u prevodu?
U 21. veku, zene koja je ceo zivot verna samo jednom muskarcu svakako nije potpuno normalna.
Ti je jos gore nago da ceo zivot vozi jedan isti auto ili kuva u istoj serpi....

U 21. veku, zene koja je ceo zivot verna samo jednom muskarcu svakako nije potpuno normalna.
Ti je jos gore nago da ceo zivot vozi jedan isti auto ili kuva u istoj serpi....