- Poruka
- 98.635
propala sam i ja, a kako tek nece neka veza 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni su samo iz jednog razloga. Pre nego sto sam poceo biti sa zenama cuo sam da se zenu treba cuvati kao oko u glavi, ali ja sam celu recenicu izmenio zato sto sam krivo cuo, pa sam ih cuvao kao glavu u oku.
Jel to znaci da ja nisam nista kriv?
Eh druze moj Sinke, jos davno sam ti napomenuo da ti nisi za veze na daljinu, posle onog slucaja sa curom kojoj si morao da platis kartu za gradski bus.
![]()
A nije to tako bilo. To sam ja bio sa jednom prosle godine. Ona je zivela sama u stanu i ja sam svaki dan isao kod nje, ali sam bio skroz bez novaca. A ona je imala vina i pive i rakije nekakve. Pa sam imao sta piti ali nisam cesto imao cigarete, pa sam je trazio nekad da mi kupi i ona je na to pizdila, pa me napala kako to nije u redu da mi kupuje cigarete. I kao da mi je kupila 10 kutija u kratko vreme, a onda sam ja popizdio i rekao, pa ne moram ni ja kod tebe dolaziti svaki dan, jer mi toliko novaca treba za kartu za prevoz.
I jos me napala kako sam joj sve popio od alkohola po stanu. a imala je dobro vino iz dalmacije. Bome izdrzao sam dva meseca sa njom skoro svakodnevnog vidjanja i otisao. Ja mislim da sam ostao jos samo mesec dana da bi skrenuo. Ta je svaki dan pravila svadje i maltretirala me. Jedino sto se vrhunski torbala. Zato sam i ostao tako dugo, bas me spicila romantika.
Имо сам и ја једну разведену маму што сам долазијо од ње прошле године, иста прича. Клинац јој је углавном проводијо време код бабе и деде па онда ја навратим. Није ме нешто привлачила али увек је имала ракије и вина и пива у кући и спреми нешто да се замези. И цигаре јој обавезно испушим све пошто сам седео по цео дан.
После ваљда провалила да је искоришћавам па каже помирила сам се са бившим дечком.![]()
Tema@ jednom mi se otkotrljao biser sa naušnice dok sam luckasto tresla sneg sa kose, odleteo mu je pod noge, tačno na nekoliko cm od mesingane brave i eto...A,on je bio virtouz na violini, ali ne i kaskader...Desilo se![]()