zasto su takvi ???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

MeLLana

Obećava
Poruka
80
Evo tema se odnosi iskljucivo na cure..da prokomentarisemo decke..a i da! decki se mogu ubacit da kazu sta se to desava s njihovim hormonima pa su tako u tinejdzerskim danima nezreli? Ili pak opusteni?

Problem je sto muskarci imaju to olaksanje da se nemogu brzo zaljubiti..da mogu simpatisat djevojke ali opet prvo sto gledaju su njeni atributi...

To je sada obicna tema no ja vas pitam! Dali muskarci imaju vise prostora za olaksani zivot nego mi cure? Njima je sve jednostavno i uzivaju..fakticki boli ih uvo za cure koje nesto osjecaju prema njima...
Cure kad se zaljube..zalijepe se ko pijavice za jednog i tuguju dok je to drasticno drugacije kod muskaraca..:rtfm:
Sta vi mislite, zasto muskarci ne prihavcaju odgovornost ljubavi? Zasto su svi isti, i zasto samo razmisljaju o zabavi?

Poslednja izmena:
Zato sto znamo da je ljubav jedna velika glupost, pogotovo u ovim "klinackim" danima. Tako da nema potrebe za vezivanjem nikakvim.

A i ako je decko zaljubljen (mada ne razumem kako neko moze da voli nekoga u ovim godinama) u ribu on joj sigurno to nece reci otvoreno.

Prvo i osnovno je da vecina muskaraca prvo razmislja k*rcem pa tek onda glavom! :D ima i ona druga strana da se zaljube i da ona im je tesko da priznaju da su se zaljubili a o5 mozda i ne oseca decko prema toj ribi nista koja je zaljubljena u njega i nece da ima nista sa njom ;)

...kuje mrze kad ih oteram, a kada im emociju priznam izvoljeva.Pa sada ljubav oklevam...

Evo tema se odnosi iskljucivo na cure..da prokomentarisemo decke..a i da! decki se mogu ubacit da kazu sta se to desava s njihovim hormonima pa su tako u tinejdzerskim danima nezreli? Ili pak opusteni?

Problem je sto muskarci imaju to olaksanje da se nemogu brzo zaljubiti..da mogu simpatisat djevojke ali opet prvo sto gledaju su njeni atributi...

To je sada obicna tema no ja vas pitam! Dali muskarci imaju vise prostora za olaksani zivot nego mi cure? Njima je sve jednostavno i uzivaju..fakticki boli ih uvo za cure koje nesto osjecaju prema njima...
Cure kad se zaljube..zalijepe se ko pijavice za jednog i tuguju dok je to drasticno drugacije kod muskaraca..:rtfm:
Sta vi mislite, zasto muskarci ne prihavcaju odgovornost ljubavi? Zasto su svi isti, i zasto samo razmisljaju o zabavi?
prekini da trcis za pogresnima, pa ce ti biti lakse
zapravo, prekini da uopste trcis kao prvi korak
a onda se pozabavi malo vise sobom, a ostalo... sve u svoje vrijeme, niko se nije naucen rodio

stvar je u tome sto su devojke previse glupe i kad se zaljube na sva zvona to objave trce za tim deckom mole ga smeskaju se i on zna da ih moze imati kad god pozeli...budi malo nedostupna okreni glavu kad te pogleda ne odgovori na svaku poruku ne govori mu da je prelep da moze svaku da ima da ludis i ostalo...videces kako ce onda da se zainteresuje...

stvar je u tome sto su devojke previse glupe i kad se zaljube na sva zvona to objave trce za tim deckom mole ga smeskaju se i on zna da ih moze imati kad god pozeli...budi malo nedostupna okreni glavu kad te pogleda ne odgovori na svaku poruku ne govori mu da je prelep da moze svaku da ima da ludis i ostalo...videces kako ce onda da se zainteresuje...

Oh, sweetie, been there, done that, uglavnom ne pali.
Mada je možda problem u meni.
U svakom slučaju, ovo je savet koji bih i ja preporučila, ali ako se ne sviđaš toj osobi, onda ne može ovo da pomogne.

Ma ja sam ustvari sam imala decka koji je u jednu ruku bio dobar, njezan a ja sam bila ta koja je bila odvratna i koja nije mozda najbolje pokazala svoje emocije..takva sam osoba i ni zbog kog se ne mijenjam..njemu to nije stimalo..vise je volio bit samnom drug jer smo se tada vise zezali..ja sam rekla da je tako mozda najbolje...:manikir:

ii tako... ma uglavnom oni muskarci koji su najljepsi..zenskarosi su jer mogu imati koju oce! a na kraju izgube sve..mislili su da je nemoguce da kap prelije more! :S

Ma ja sam ustvari sam imala decka koji je u jednu ruku bio dobar, njezan a ja sam bila ta koja je bila odvratna i koja nije mozda najbolje pokazala svoje emocije..takva sam osoba i ni zbog kog se ne mijenjam..njemu to nije stimalo..vise je volio bit samnom drug jer smo se tada vise zezali..ja sam rekla da je tako mozda najbolje...:manikir:

ii tako... ma uglavnom oni muskarci koji su najljepsi..zenskarosi su jer mogu imati koju oce! a na kraju izgube sve..mislili su da je nemoguce da kap prelije more! :S

ne slazem se sa ovim misljenjem...znam dosta momaka koji su zaista lepi a nikada nisu prevarili devojku i nisu toliko nabedjeni pak ovi drugi sto nisu toliko lepi ni dobri znaju da varaju jer im je potrebno da se osecaju kao frajeri kad to vec ne mogu da dobiju svojim izgledom...medjutim ja momke nikada ne bih delila po fizickom izgledu mozda je ipak u tome tvoj problem?

Ma pusti ih, nek idu s milim bogom i muškarci i polumuškarci kojih je neuporedivo više. Nisu ljubav i posvećenost toliko lepi koliko razočaranje ume da boli. Desilo ti se, šta sad, neka prodje, ne zaljubljuj se više. Sve će to mila moja prekriti snegovi ruzmarin i šaš

Vidi vako da sad ne duzim ovde sve ce ti biti jasno ako pogledas neku edukativnu emisiju na animal planetu ili nacionalnoj geografiji
lion-mating-picture-.jpg

Ju ar bich! Ovako se uvek desi kad devojka ne trci za tobom i kad muskarac nije gad.

Jesi gledala juce Rebelde na BN-u? Vauuuuuuu da vidis!
:lol: Carino,ide reputacija za ovo. Promenio si mi raspolozenje odmah!
Vidi vako da sad ne duzim ovde sve ce ti biti jasno ako pogledas neku edukativnu emisiju na animal planetu ili nacionalnoj geografiji
lion-mating-picture-.jpg

objasnio!

ono sto sam ja skontala bas u zadnje vreme je da su oni najnapucaniji ustvari najvece pi... svega ostalog sto se tice da su svi isti ne bi bilo problema kako im udovoljiti zar ne?? to su gluposti, problem je u tome sto svi igraju igrice (msm na oba pola) pa se na kraju pogube i izvise...i onda standardno kukaju svi kao da prepisuju jedni od drugih... BOOORING...

Glavni problem svega je sto su svi ljudi kretencine,pa je onda problem sto sve ribe daju sanse samo najlepsijim muskarcima koji imaju i ovako dosta riba i daju njima ****** pa ih ovi ismevaj posle ili ih ostave,pa onda nama prosecnim mucenicima dodju na forum krstarice ili na fejsbuk da drame zbog toga. E pa da se nosite svi lepo u pichku materinu kretensku.

Glavni problem svega je sto su svi ljudi kretencine,pa je onda problem sto sve ribe daju sanse samo najlepsijim muskarcima koji imaju i ovako dosta riba i daju njima ****** pa ih ovi ismevaj posle ili ih ostave,pa onda nama prosecnim mucenicima dodju na forum krstarice ili na fejsbuk da drame zbog toga. E pa da se nosite svi lepo u pichku materinu kretensku.

Molim postavite ga za predsednika.Amin.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back