Zasto su suknje kulturnije od bermuda?

Cim se bunis oko pantalona vidi se kakav si.
Nosi suknju onda kada podjes u opstinu sledeci put, moda neki roze cvetovi da istaknu tvoju zensku stranu kada vec musku nemas.

Мислим да му то није била намера. Мада и твоја опаска о неравноправности запослених и условима рада је потпуно на месту.

Не знаш, очигледно.

Ово није сликано у болници и ово није болничка одећа, већ хаљина купљена у продавници.

Ако је тако да пустимо она два манијака од пре два месеца да направе овај пут “прави” посао…

Не би ми у потпуности пријало да гледам рецимо знаковитог Маријана Ристичевића у скупћини као од кеве роџеног.
Druga stvar je da li ti se sviđa ili ne sviđa. Mislim, meni Martinović i obučen do grla rešava problem trodnevnog zatvora. Ali ovde govorimo o pristojnosti.

Јесте подвојеност. Ако очито једно правило не важи за оба пола.

Suknja ti nije zabranjena ali je sorc zabranjen svima.

Ја сам за то да се и на жене примењује правило да нема обуће типа сандала у јавним установама и да сукње и хаљине морају покривати колена нпр. :hvala:

Postoje pravila u vezi toga, suknje preko kolena i bez brateli i dekoltea za žene.

Снешко, јес’ ти запослен у ЕУ или у неку ђунглу?? :think:

Sada u EU, sa asfalterima sam radio po istočnoj Srbiji.

Druga stvar je da li ti se sviđa ili ne sviđa. Mislim, meni Martinović i obučen do grla rešava problem trodnevnog zatvora. Ali ovde govorimo o pristojnosti.

Голо људско тело је савршенство природе да се разумемо али мислим да га не треба шетати јавно осим из протеста.

Голо људско тело је савршенство природе да се разумемо али мислим да га не треба шетати јавно осим из протеста.
Moje mišljenje je da nema većeg apsurda ljudske vrste nego sopstveno telo smatrati nepristojnim. I ne samo nepristojnim već i zakonom kažnjivim. Idiotizam epskih razmera.

Back