- Poruka
- 26.511
Ti isto misliš da je golo ljudsko telo nepristojno?![]()
Не би ми у потпуности пријало да гледам рецимо знаковитог Маријана Ристичевића у скупћини као од кеве роџеног.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti isto misliš da je golo ljudsko telo nepristojno?![]()
Cim se bunis oko pantalona vidi se kakav si.
Nosi suknju onda kada podjes u opstinu sledeci put, moda neki roze cvetovi da istaknu tvoju zensku stranu kada vec musku nemas.
Slažem se. Bolje goli da idemo.![]()
То је редован изглед болесника пред/после хируршког захвата кол’ко ја знам.
Не знаш, очигледно.
Ово није сликано у болници и ово није болничка одећа, већ хаљина купљена у продавници.
Druga stvar je da li ti se sviđa ili ne sviđa. Mislim, meni Martinović i obučen do grla rešava problem trodnevnog zatvora. Ali ovde govorimo o pristojnosti.Не би ми у потпуности пријало да гледам рецимо знаковитог Маријана Ристичевића у скупћини као од кеве роџеног.
Јесте подвојеност. Ако очито једно правило не важи за оба пола.
Ја сам за то да се и на жене примењује правило да нема обуће типа сандала у јавним установама и да сукње и хаљине морају покривати колена нпр.![]()
Снешко, јес’ ти запослен у ЕУ или у неку ђунглу??![]()
Druga stvar je da li ti se sviđa ili ne sviđa. Mislim, meni Martinović i obučen do grla rešava problem trodnevnog zatvora. Ali ovde govorimo o pristojnosti.
Moje mišljenje je da nema većeg apsurda ljudske vrste nego sopstveno telo smatrati nepristojnim. I ne samo nepristojnim već i zakonom kažnjivim. Idiotizam epskih razmera.Голо људско тело је савршенство природе да се разумемо али мислим да га не треба шетати јавно осим из протеста.
Sada u EU, sa asfalterima sam radio po istočnoj Srbiji.