Zasto su suknje kulturnije od bermuda?

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
124.932
po mnogim dreskodovima ne mozete da udjete u razne ustanove ako ste u sorcu ili bernudama ali zato bez problema ulazite i u kracim suknjama.

skoro je bio primer onog lika koji je kupio suknju i usao jer ga nisu pustali u bernudama da udje.

da li je to diskriminacija po polu i oblacenju?

101212894-boxer-shorts-not-allowed-sign-icon.jpg

Poslednja izmena:
po mnogim dreskodovima ne mozete da udjete u razne ustanove ako ste u sorcu ili bernudama ali zato bez problema ulazite i u kracim suknjama.

skoro je bio primer onog lika koji je kupio suknju i usao jer ga nisu pustali u bernudama da udje.

jeste
trebate organizirat demonstracije
recimo hod u bermudama

Poslednja izmena:
mene jednom nisu hteli da puste u palatu (ne)pravde nosio sam one 3/4 pantalone bilo leto vrućina kao ovo sada srećom nisam imao nikakvo suđenje,ročište i sl.samo sam trebao da se vidim sa advokatom pa sam ga zvao i on je izašao
U mom gradu bi ti još i policiju pozvali ako imaš imalo brade :D kod nas samo vehabije nose te trofrtaljke

Nije.Kod oblacenja ima svoju istoriju, i svoje objasnjenje.
Recimo, ako si pozvan na diplomatski prijem , na pozivnici ce ti pisati "black tie" (smoking), ili "casual", ili ako je bas jako zvanicno "white tie" (frak)
Uobicajneo da se ne ide na groblje u kratkim pantalonama, bermudama,ili suknji/haljini iznad koljena
U posjeti religijskim institucijama moras imati dugacke pantalone za muskarce, dok zene izuzev navedenog za groblja, ne smeju imati gole ruke
Finiji restorani imaju isto kod oblacenja (kravata i odelo za muskarca )
U letovalistima ne mozes doci u salu za jelo u kupacem kostimu, ili samo u gacama

Kad si vidio liječnika u bermudama na radnom mjestu? Advokata? Kuhara? Vozača tramvaja, trolejbusa, pilota? Kad je nekome zabranio ulaz u neku instituciju neko u bermudama? Njima nije 40?
Pitam opet, šta je tačno nepristojno u bermudama?🤔
Što se mene tiče, mogu slobodno i goli da idu jer ja sa golim ljudskim telom nemam problem. Ali da ne zalazimo sad u tu priču...

Нови светски поредак жели да мушкарце натера да буду трансџендери и носе сукње, јер су сукње дозвољене а бермуде нису,
па да мушкарци, кад улазе у јавне установе, попут оне у Мостару пре неки дан, се преобуку у сукње и 'аљине.

Још је онај транџендер из Мостара добио пуну подршку на интернету за свој крос-дресинг.

Naravno da su loša i da ugrožavaju. Na 40'C uopšte nije prijatno biti u pantalonama. I šta je tačno nepristojno u bermudama? 🤔

Ja sam bio na 42 stepena Celzijusa sa asfalterskom grupom ceo dan. Ako nikome od nas nije bilo nista dok smo radili ceo dan nece biti ni tebi da se obuces pristojno jedan dan tokom leta.

Svi gledate samo svoju lenju zadnjicu i samo kukate posle zasto niko nista ne radi.

Ma brate i u restoranima, jedem i gledam u nečije dlakave oznojene noge. Ne želim!

Razumem te, svi bi samo neka prava bez obaveza.
Bezobrazno i nevaspitano.

Нови светски поредак жели да мушкарце натера да буду трансџендери и носе сукње, јер су сукње дозвољене а бермуде нису,
па да мушкарци, кад улазе у јавне установе, попут оне у Мостару пре неки дан, се преобуку у сукње и 'аљине.

Још је онај транџендер из Мостара добио пуну подршку на интернету за свој крос-дресинг.
Otkud je to novi trend? 🤔
eb29410ef50271e5858e2ac274bdd9f9.jpg
Ancient-Chinese-clothing-timeline-Hanfu-development-Song-dynasty-8.jpg
ancient2.jpg

Ja sam bio na 42 stepena Celzijusa sa asfalterskom grupom ceo dan. Ako nikome od nas nije bilo nista dok smo radili ceo dan nece biti ni tebi da se obuces pristojno jedan dan tokom leta.

Svi gledate samo svoju lenju zadnjicu i samo kukate posle zasto niko nista ne radi.

Razumem te, svi bi samo neka prava bez obaveza.
Bezobrazno i nevaspitano.
Ti znaš šta je pristojno i šta ja radim... 🙄
Našao se neki Snowtrooper na nekom forumu da deli ljudima packe. 😂😂😂

Back