Zasto su Srbi takvi kakvi jesu?

dakle srbi jel mi to seebe ne volimo?

Воооолимо....

И надаааадамо се даће ми опљачкати онееее другеееее више брже и бољеееееее

1/14тини и то полази а руууукомммм

Најбољи примерсу ти жееееене...

Србскежееееенеееее најмањееее дају уууу поредећи са женама другихнааација и дррржжжааааввваааа

а највише наааплаћују

Ne znam zasto su Srbi takvi kakvi jesu, ali sigurno znam da su jedini narod koji je pobedio tri najvece sile poznatog sveta i mrak koje su svaka donosila u svoje vreme.

Победио ?

Мислиш служио је као ован заразбијање

Нај тхе веј ...Мрак се борио противмрака ..а Срби нити су били нити донели 'светло '

ramming-door.gif

dakle, mi, srbi, uglavnom smo siomasni a zasto se ne bunimo protiv pljacke naseg divnog naroda?

Pošto je o nama da krenemo od feudalizma.

Srbi bili raja i poluslobodni gradjani za feudalce , i tako feud vekoma živeo na račun raje i sile. ( ali tako bilo u celom svetu)
Onda došli Tjurci i popljačkali raju i feudalce.

Potom se Srbi oslobodili Tjuraka i popljačkali njihove feudalce i raju što jest vratili nešto svojega.

Onda (K) novopečeni knežići, bankari i kapitalsiti opet popljačkali raju .

Zatim došli Astrijinci , Nemci, zajedno sa svim Srpskim susedima pa popljačkali Srbe i Kralja .

Potom došli komunisti pa oteli kapitalistima koji su na neki način se obogatili na račun naroda i volje tadašnje politike.
Posle KPJ došli SKJ i preneo državno vlasništvo na društvenopolitičke zajednice.
Posle SKJ došao SPS i sankcije pa sve se utanjilo i smanjilo ali ništa nije prodato.
A potom došli neko po politici bi se nazvali Kapitalistički -Komunisti, ili DOS, odnosno oduzeli imovinu društvenih zajednica , akcionara i naroda ( znalo je se ko je vlasnik svake firme i preduzeća i laž je da je toi nešto opšte društveno osim velikih i bitnih firmi) podržavili imovinu to jest isto što i Komunisti nacionalizovali i proglasili se titularom i vlasnikom imovine i prodali najveći delom bezobrazno .
Kad bi nešto javno rekao protiv privatizacije Oni bi rekli da je sve uradjeno PO zakonu, ali ne nije pitanje da li je po ZAKONU već po pravednosti.
Svaka vlast se po nešto ovajdisala, tako i ova .
Prodaće većinu toga , od ruda i bogastva i od preostalih firmi i još zadužiti generacije i generacije sa kreditima .
................................................................................................................................................................................
Najveća enigma je ministarstvo privatizacije i privrede , tu se ništa ne zna , nikakva javna evidencija dostupna gradjanima , nikad ništa transparentno još od osnivanja toga.
................................................................................................................................................................................
Ali šta je tu je forum je mesto da se iznese neko mišljenje pa makar bilo i pogrešno. Možda grešim, možda je ovo samo umišljaj , možda je to samo fikcija ili san.

Back