- Poruka
- 264
To što ti radiš radim i ja ALI SA ŽENAMA!!!!
Ma radio si ti to i sa mnom ali se sada pravis lud!Zavrsili smo,RASKIDAM!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To što ti radiš radim i ja ALI SA ŽENAMA!!!!
Ne kažem ja da speedo gaće nose samo oni koji imaju veliki polni organ ali zato šortseve definitivno nose svi oni koji imaju male "smokije"!
![]()
U Nemačkoj sam prošle godine kada sam bio u poseti bratu otišao na bazen i bio zamoljen da se udaljim sa istog jer sam bio u speedo kupaćim gaćicama! Bio sam više nego iznenađen a brat mi je rekao da su speedo kupaće na muškarcima nepoželjne jer "prikazuju previše" pa smetaju ženama na bazenu i da je bio ubeđen da to više niko ne nosi!!! Dakle, dede od sto godina u šortsevima mogu na bazen ali zdravi i pravi mladići u speedo gaćama ne mogu! Koji je to fazon i diskrimancija? Imam 23 godine i na plaži ili bazenu sam uvek u speedo, odnsono slip gaćama i nikad mi niko nije rekao da mu to smeta!
Kakvo je vaše mišljenje o "nepoželjnim" speedo gaćama?
Bravo Betty Blue, eh kada bi sve devojke i žene mislile kao ti...
Pa treba to da misli što više ljudi i to oba pola da bi speedo definitivno istisnule sa plaža šortseve!
![]()
U Nemačkoj sam prošle godine kada sam bio u poseti bratu otišao na bazen i bio zamoljen da se udaljim sa istog jer sam bio u speedo kupaćim gaćicama! Bio sam više nego iznenađen a brat mi je rekao da su speedo kupaće na muškarcima nepoželjne jer "prikazuju previše" pa smetaju ženama na bazenu i da je bio ubeđen da to više niko ne nosi!!! Dakle, dede od sto godina u šortsevima mogu na bazen ali zdravi i pravi mladići u speedo gaćama ne mogu! Koji je to fazon i diskrimancija? Imam 23 godine i na plaži ili bazenu sam uvek u speedo, odnsono slip gaćama i nikad mi niko nije rekao da mu to smeta!
Kakvo je vaše mišljenje o "nepoželjnim" speedo gaćama?