ZAŠTO SU SPEEDO GAĆE NEPOŽELJNE?

U Nemačkoj sam prošle godine kada sam bio u poseti bratu otišao na bazen i bio zamoljen da se udaljim sa istog jer sam bio u speedo kupaćim gaćicama! Bio sam više nego iznenađen a brat mi je rekao da su speedo kupaće na muškarcima nepoželjne jer "prikazuju previše" pa smetaju ženama na bazenu i da je bio ubeđen da to više niko ne nosi!!! Dakle, dede od sto godina u šortsevima mogu na bazen ali zdravi i pravi mladići u speedo gaćama ne mogu! Koji je to fazon i diskrimancija? Imam 23 godine i na plaži ili bazenu sam uvek u speedo, odnsono slip gaćama i nikad mi niko nije rekao da mu to smeta!
Kakvo je vaše mišljenje o "nepoželjnim" speedo gaćama?

Moje mišljenje je da se sve, pa i to, okrenulo tumbe.
Da si se krljao sa nekim tipom, niko ti reč ne bi rekao, jer je gay populacija zaštićena ko beli medvedi sa ružičastim tačkicama.
Naravno da sam za speedo gaćice. ORGANSKI ne mogu da podnesem one šljampare koje muškarci nose već celu deceniju, pa svima izgledaju kratke noge i dole im mahom vire krivi bobi štapići koji bi trebalo biti listovi. A ako su jače građe, onda izgledaju "skraćeno" u takvim gaćama, Zabranila bih zakonom te gaće. Najviše volim i to muškarcima najlepše stoji gaćice poput bokserica, ali kupaće naravno. O'Nile ima odlične modele, recimo. Arena, takođe.
A ta glupost da slip gaćice uznemiravaju žene?!?!?!?! Pa šta ćemo sa gornjim delom kupaćeg kostima koji POTPUNO otkriva oblik grudi kod žena. Da zabranimo, da ne bi uznemiravale muškarce???? Da nosimo na plažu neke pelerine sa bermudicama. BUDALAŠTINA DOKONIH IMITATORA DEMOKRATIJE!

....нека се свако купа у ономе у чему жели....
...мој избор су слип или кратке боксерке...не да бих показивао патку...него се просто осећам комотније и боље се осунчам...

U Nemačkoj sam prošle godine kada sam bio u poseti bratu otišao na bazen i bio zamoljen da se udaljim sa istog jer sam bio u speedo kupaćim gaćicama! Bio sam više nego iznenađen a brat mi je rekao da su speedo kupaće na muškarcima nepoželjne jer "prikazuju previše" pa smetaju ženama na bazenu i da je bio ubeđen da to više niko ne nosi!!! Dakle, dede od sto godina u šortsevima mogu na bazen ali zdravi i pravi mladići u speedo gaćama ne mogu! Koji je to fazon i diskrimancija? Imam 23 godine i na plaži ili bazenu sam uvek u speedo, odnsono slip gaćama i nikad mi niko nije rekao da mu to smeta!
Kakvo je vaše mišljenje o "nepoželjnim" speedo gaćama?

potpuno se slazem vrlo je glupo sto mladi momci nose kao dede sortseve koje su veoma cesto i bermude dok devojke nose normalne kupace cudi me sta smeta da i muskarci nose slip gacice pogotovu oni koji imaju sta i da pokazu.Mislim da bas zato sto su neki iskomleksirani nose pantalonice kao kupaci........:super:

Back