Rasejani Prorok
Buduća legenda
- Poruka
- 30.233
Jel da kad se setite nekog sna da ima tupavih detalja?
Retko kad se desi da se pobunimo u snu zbog nelogičnosti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato što u snu ego nije aktivan.
Desni podkorteks kod dešnjaka i levi kod levaka sadrže nesvesne sadržaje i "sopstvenu logiku" koja je u nekim segmentima
preslikana svesna logika ,a u nekim,po potrebi razvijanja sna-iracionalna,često inverzna logika.Dedukcija je često pomerena
u odnosu na svesnu.
Ovo je prisutno jer nesvesna "logika" je "nezgrapno i voluntaristićki i oportuno preslikana" iz svesnog podkorteksa.
Narodski rečeno-podsvest je prilično nerazumna...
Simbolizam je veoma razvijen u nesvesnom,a to govori o primitivnosti nesvesnog i nesvesne akcije su neretko zverske-primitivne...
Đekil i Hajd!![]()
Kad god se probudim omile mi snovi...
Ne sećam se ni jednog.
Onih, kojih se sećam, bolje da nije.
Teški košmar : pogrešne žene i Čečeni....
Samo strašni snovi su "neprihvatljivi", zato nas bude naglo, u kritičnom trenutku.
Ipak i oni su dobrodošli, jer upozoravaju na opasnosti i propuste koje smo prevideli
u budnom stanju.
Neprijatni i strašni snovi važniji su od prijatnih.
Snovi imaju svoj jezik simbola, naizgled nelogičan i neverovatan,
ali taj jezik najbolje može da razume onaj ko sanja, ako budan porazgovara
sam sa sobom.![]()
Sinoć sam sanjao da me davi zombi.
Naravno, prenuo sam se iz sna i shvatio da mi je nos zapušen, nisam mogao da dišem.
što bi se protumačilo kako u realnosti imaš problema sa osobom koju nisi ,,sahranio,, u sopstvenoj glavi, pa je došla da ti pomogne kako se ne bi ugušio u snu![]()
Ma ne bre, nego sam imao zapušen nos a pre toga sam sigurno video na tv-u ili internetu neke zombije ili karakondžule i sve se pomešalo dok sam spavao...
![]()
ma zezam..apropo svega prethodno napisanog u komentarima (:
Mislim da nije pametno previše analizirati, jer su uglavnom stvari jednostavne.![]()
samo sam napravila litl digresiju, nije loše analizirati, ako umeš da analiziraš, a ja sam se više zezala u faznu uopštenih analiza ((:
Ljudi pomagajte..Malo pre se budim sva preznojena..Sanjala sam kako lezim sa dekom i odjednom on hoce do kupatila,i nestaje..ja tada nekako zakacinjem svoju vilicu i pocinju zubi da mi klimaju i ispadaju.Usta puna zuba a nista me ne boli..jurim da ispljunem to i u saci drzim sve zube iz donje vilice,gornjoj se nista nije desilo..odjednom sam u sali gde se mnogo mlada sprema,i igra..nailazim na svoju majku i preklinjem je da zove naseg zubara da ga pita sta je ovo jer svi zubi iz donje vilice ispadose a na kraju sam i hrskavicu drzala u ruci (horor),ona hladnokrvno odbija i kaze da ide da legne malo.Ja je vucem i preklinjem ,pokazujem rukama da ga zove jer nmg da pricam ona nece .Onda u wc-u dolazi neka devojka da me pita je l znam neku njenu drugaricu a iza mene se stvara neki visok covek kojeg msm da znam ali da je on davno jos umro..
Pojma nemam sta san moze i da znaci,po netu svasta nesto pisu..
Jutros me je decko probudio pozivom,pricali smo nesto kratko jer sutra treba da dodje kod mene,prekinuli smo razgovor jer mora na posao i ja sam opet zaspala.Kad sam utonula u san,on je bio pored mene u krevetu ,hteo je u kupatilo ali ja nisam htela da ga pustim .Kad je otisao nekako sam sama sebi zakacila vilicu,ne znam kako i osetila kako mi se klimaju zubi.Primetila sam da 1 ispao,i prvo mi je proslo kroz glavu ,,Joj,on sutra dolazi a meni ispao zub"Potom,primecujem da ih jos ispada i da ja ne znam kako izaci pred njega bez par zuba.Odjednom,nisam vise u svojoj sobi vec u nekoj prostoriji gde ima puno nevesta koje se vrte,isprobavaju vencanice,igraju,a ja jurim da ispljunem to sto mi je ostalo u ustima jer vec imam puno zuba u rukama.Nista me ne boli ali zubi ispadaju i dalje,samo iz donje vilice.Pocinjem da placem i jurim trazeci majku,nailazim na nju u nekoj uzanoj haljini,a ona kao na nekim drogama gleda kroz mene i briga je sto joj pokazujem rukama da su mi poispadali zubi da je molim da zove naseg zubara jer nije normalno ovo sto se desava.Ona odbija,ja je preklinjem i dalje ,ona odlazi da odspava.(Inace smo u bas dobrim odnosima,nemamo nikakvih problema u stvarnom zivotu).Onda trcim u kupatilo cekam da ljudi izadju i iz usta vadfim hrskavicu(kao to gde su zubi stajali) i preplasena pokusavam da je vratim u usta jer osecam kao da se raspadam.Onda neka devojka(bas krupnih zelenih ociju,preterano nasminkana) pokusava da udje da me pita je l poznajem neku njenu drugaricu.Ja odbijam da je pustim unutra,okrecem se,kad iza mene stoji neki stariji covek,visok,u odelu.Ne znam kako se stvorio tu,osecam da ga poznajem ali nmg da se setim odakle,ali znam isto tako da je odavno mrtav.Tad sam se probudila.
Verujem da neke ovo smara jer je dugacko,ali bi mi znacilo ako neko moze bilo kako da protumaci i poveze.Nisam pod stresom,nemam nekih ozbiljnijih problema,niti sam u losim odnosima ni sa kim.
Zivim sama u stanu.Ja u snu osecam da poznajem tog dedu ali ne mogu da se setim ko je on .(U stavrnom zivotu dede i sa tatine i mamine strane odavno su mrtvi).
Oduvek mnogo volim da spavam, jer sanjam lepe lucidne snove (kažu da samo deca sanjaju da lete, a ja već 42 godine, svaku noćJel da kad se setite nekog sna da ima tupavih detalja?