Zašto su pravoslavke najlošije u sexu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tema je krajnje debilna i sluzi samo da se doticni postavljac pohvali raznovrsnoscu sezualnog iskustva...savetujem mu da ide na pregled, promiskuitet zna da se pokaze zarazan.....:D

Мислиш да је куцање на тастатури промискуитетна радња? :think:

Тема је и више него дебилна, а ово са кресањем забрађене муслиманке је најјаче!

Dobro.................eto priznajem.................uhvatili ste me u laži :rumenko:

Мислим фантазије су сасвим ОК, али делити их са другима на овај начин... После трећег понављања овакве приче утрипујеш да се то стварно десило, е то је већ проблем.

Mislim da je neukusno da se na današnji dan postavlja ovakva tema, čak i za ovaj podforum. Ne bi ni da komentarišem debilnost izjava i priče u uvodnim postovima.

Јел не мислиш да се мало претерује са свим овим око смрти Патријарха. Ок човек јесте био малтене светац, али фала богу лепо је поживео, а и онако у складу са његовом тежњом ка небеском, ово би требало да је срећан а не тужан дан, тако да твоје позивање да га сви колективно одсечемо да би показали колико нам је жао, сматрам неумесним!

A to ne, strogo preferiram vernice. :hvala:

Znači ja kod tebe nemam šanse
31_cry1.gif

Sad, slomljena srca, moram da ti zaključam temu.... jer nema smisla, ni naučnih činjenica kojima možeš da potkrepiš ovo etiketiranje pravoslavki kao najlošije u sexu ... puka pretpostavka na osnovu tvog siromašnog iskustva. Siromašnog u smislu da nisi probao sve pravoslavke, niti katolkinje, niti muslimanke pa da možeš sa sigurnošću da tvrdiš koje su kakve u sexu. :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back