Zašto su pale zgrade WTC?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A koja je energija zaslužna za probijanje reketa od strane loptice? Objasni, Ajnštajne...

Brzina od 1100mph je oko 1800km/h sto je vise od 2x brze od brzine aviona koji je udario u WTC. Masa loptice je oko 3gr al to nije bitno jer je predjeni put do reketa neposetojeci i samo vreme udara loptice u reket je mizerno. Recimo da je sila bila oko 250-300N, ako se dobro secam casova fizike..... Takodje masa reketa je izmedju 70 i 100gr odnosno reket je oko 30x tezi. Masa aviona je oko 150T ( recimo ) a masa WTC ( jedne zgrade, prazne ) je oko 500.000t sto znaci da je tezi bio oko 3500x Kao sto vidis na snimku reket se savio i pored toga sto je loptica prosla, WTC nije bas zbog nacina grdnje. Isto kao sto ni Empire State building nije pao kada je u njega udario avion.....

Brzina od 1100mph je oko 1800km/h sto je vise od 2x brze od brzine aviona koji je udario u WTC. Masa loptice je oko 3gr al to nije bitno jer je predjeni put do reketa neposetojeci i samo vreme udara loptice u reket je mizerno. Recimo da je sila bila oko 250-300N, ako se dobro secam casova fizike..... Takodje masa reketa je izmedju 70 i 100gr odnosno reket je oko 30x tezi. Masa aviona je oko 150T ( recimo ) a masa WTC ( jedne zgrade, prazne ) je oko 500.000t sto znaci da je tezi bio oko 3500x Kao sto vidis na snimku reket se savio i pored toga sto je loptica prosla, WTC nije bas zbog nacina grdnje. Isto kao sto ni Empire State building nije pao kada je u njega udario avion.....

ESB i WTC su totalno drugaciji tipovi zgrada.
Avioni koji su udarili u zgrade su totalno drugaciji po svemu (masa, brzina, kolicina goriva)

Pozar je bio znatno manji veoma brzo ugasen (vidi klip).
Sta god da tvrdio, tvdrdi u diskusiji. Ali pri tome daj svoju verziju rusenja WTC pa da diskutujemo. Niko od teroreticara zavere ne sme da islozi svoj scenario o kome bi se dalje diskutovalo.

Scenario celog desavanja. Kako je postavljen eksploziv, gde je postavljen, zasto je urusavanje krenulo od mesta udara aviona a ne od temelja (ja bih licno eksploziv postavio u podrum) itd.. vi samo mantrate a niko ne daje svoje vidjenje stvari. zato je diskusija labava.

Nemoj? Oćeš da ti kažem i šta su doručkovali? z:D

Vidim da te i pamćenje slabo služi... već sam ti dva-tri puta objašnjavao da je bilo moguće minirati noseće stubove koji su u sredini zgrade, da nema potrebe rovariti po kancelarijama i po fasadi zgrade jer tu ne treba eksploziv. Ti očigledno ne možeš da ukapiraš, tako proste stvari.
Rušenje nije krenulo od mesta udara aviona, ne budali se. Stavio sam ti sliku gde se jasno vidi da antena prva počinje da propada kroz zgradu, što je nemoguće bez rušenja nosećih stubava u istom trenutku.
A ti i Sizif bi stavili 1 000 000 kg TNT eksploziva, to znam već si pisao. z:D

Avioni koji su udarili u zgrade su totalno drugaciji po svemu (masa, brzina, kolicina goriva)

Sta god da tvrdio, tvdrdi u diskusiji. Ali pri tome daj svoju verziju rusenja WTC pa da diskutujemo. Niko od teroreticara zavere ne sme da islozi svoj scenario o kome bi se dalje diskutovalo.

Vec sam ti napisao mnogo puta, ne smao jednom....

ma, pomislih da , kada ti se da , dokaz, sta je i kako je srusena zgrada i ostale, da ces z:)

postavljati pitanja ili negirati , ono sto si video, ali

mislim da sa tobom , se nema sta razgovarati.:zelenko3::zelenko3:

koja glupost je naglasena- teroreticari zavere- da izloze svoj scenario.z:shock:

Vec sam ti napisao mnogo puta, ne smao jednom....

A dal , on, koji je trazio dokaze o nacinu i kada su postavljeni eksplozivi i odgovor , koji ukazuje koorelaciju, kompanije za obezbedjenje i zgrada i aerodroma, moglo da pobudi kod njega, z:shock:

pitanja, nama ili bilo kom ovde, Da ili negira, ili da potvrdi da je tu nesto - klipovima datim, bas i ne stima.z;)

Znaci , trazio je i dobio , i to jedan mali deo ...i sta on [pita :zroll: ...

Evo , recimo , postavljam ovaj video klip i bilo bi dobro, znalcima , tipa snosaja , Skizofa i ostalih da pogledaju sta je ovaj Cia pilot pricao i sa kakvim je sve dokazima izasao u javnosti.

Onima ,koji ne znaju Engleski , neka slobodno pitaju , sta im nije Jasno a Ja ,kao i drugi , koji smo ovde, mozemo da vas vodimo , sto se kaze 'step by step to understand " ili ti u prevodu ,korak po korak da se razume.

I smosaj , nemoj vise molim te da trazis od nas dokaze, dokazi o namestaljkama su vec data od strane Ljudi , iz STRUKE. z:)

Traje 41 minut, i mozete i zaustaviti i mozete se i cak vracati , da biste mogli da razumete o cem se radi.z:mrgreen:

vidi ti ovo, ja pisah o ovom pilotu , kada gle i u novinama danas o njemu.z:)

jos ranije, zamolih Snosaja da pogleda o pilotima i pilotu...z;)

Evo , kopiran deo iz kurira.
i bogami pise na serpskome jeziku, tako da i oviiiii, koji ne znadu jangleski, mogu valjda i citat i razumet i ...ce vidimo reakciju sveznajucega i sveznalca.:zelenko3::zelenko3:

Nijedan avion nije 11 septembra udario u Kule bliznakinje u Njujorku

PLANETA 21:51, 21.01.2016. 1467
Nijedan Boeing 767 nije udario u kule bliznakinje kao što vlasti i mediji lažno tvrde. Takav sudar je fizički nemoguć iz nekoliko razloga, naveo je bivši pilot CIA-e Džon Lir

Bivši pilot CIA-e, Džon Lir, potpisao je pismeno priznanje da kule bliznakinje nisu oborene tako što su se avioni sudarili u njih. Prema njegovom mišljenju, zvanična priča o tome da su dva aviona oborila kule je „fizički nemoguća“.

Pošto je predsednik Putin naveo da će objaviti satelitske fotografije koje dokazuju da su kule bliznakinje uništene „kontrolisanom eksplozijom“, izgleda da će doći do opovrgavanja zvaničnog izveštaja Komisije za 11. septembar.

Pismeno priznanje je ozbiljna pravna stvar i važi za „pravnu istinu“ ukoliko se ne pobije. Sada protivnici Lirove teorije moraju predstaviti svoje dokaze ako žele da pobiju njegovu izjavu.

Ukoliko to ne učine, vlada SAD će morati da prizna da zvaničan izveštaj Komisije za 11. septembar nije bio istinit.

Morate uzeti u obzir da Džon Lir nije bilo koji pilot.

On je unuk osnivača Learjet-a, Bila Lira. Penzionisani je vazdušni kapetan i bivši pilot CIA-e koji je upravljao više od 100 različitih aviona tokom 40 godina aktivnog letenja. On ima više pilotskih sertifikata nego bilo koji drugi sertifikovani pilot. On je leteo u Aziji, Africi, istočnoj Evropi i na Bliskom istoku.

Scenario celog desavanja. Kako je postavljen eksploziv, gde je postavljen, zasto je urusavanje krenulo od mesta udara aviona a ne od temelja (ja bih licno eksploziv postavio u podrum) itd.. vi samo mantrate a niko ne daje svoje vidjenje stvari. zato je diskusija labava.

E Snosaj, ovo sam propustio da komentarisem.z:)

ebiga, pomislih da za ovo vreme si imao i volju i vreme da pogledas Onaj video i to jos preveden. trazio si gde se.... i dadoh ti! :zlud:

Jer bi tada, vec i imao ...odgovor.z;)

Vako, hajde se malo potrudi i sam , potrazi ili preko googlanja ili , trkni do jamerike,:zlud:

Hajde da ponovim pitanje ? Gde su Tela i pilota i putnika, :deda:

Onih , da ne ulazim u vezi zgrada, vec da se zadrzimo na pentagon i pensilvaniju.

Ovom video klipu , vec godinama imaju isto to pitanje.z:shock:

Pa da ga postavim opet.

Mozda ce, sada neko i dati odgovor.... prihvatljiv :zlud:

Ajmo jos jednom da pogledamo sta se desilo sa pentagonom.z;)

I poslusajte, tj procitajte sta se kaze da je na zgradi bilo kamera i kamera i da Goverment, nece da pusti snimke,z:shock:

kaze se da je ovaj snimak sa hotela pusten, posle sudske odluke da fbi vrati snimak ali se nigde ne vidi i avion.

I sad sta se desilo sa, ostalim snimcima ...

Sve su to konstrukcije dokonih i nezadovoljnih. Da su to ameri fakat uradili, ne bi pravili fušeraj. Da je istina što ovi iznose, neka služba bi ih likvidirala. Večina njih ne bi ni stigla da iznese. Naposletku, ubijali su ljude i za mnogo manje razloga. Ovako samo gledaju i sažaljivo odmahuju glavom.

Ne isključujem mogućnost da su ipak oni smislili tu ujdurmu. Viktimizacija sa nekim ciljem je upravo njihova izmišljotina, testirana na Markale pijaci i Srebrenici, ali da su oni to odradili, ne bi fušerili, kao što sam napomenuo. Činjenica je da su se avioni zakucali i da su bili oteti. Pravo pitanje je ko je dresirao te maloumnike da otmu i upravljaju avionima.

Poslednja izmena od moderatora:
Vidim šta izjavljuje, i ništa me ne čudi - među 100 hiljada pilota na ovom svetu, neki mora biti i lud, to je prosto zakon velikih brojeva.

To je kao kad bi našao šizofrenog lekara koji tvrdi da čvarci leče koleru, a opet, među milion lekara sigurno i jedan takav može da se nađe, kod koga je mentalna bolest uznapredovala, kao i kod ovog idiota gore.

Vidim šta izjavljuje, i ništa me ne čudi - među 100 hiljada pilota na ovom svetu, neki mora biti i lud, to je prosto zakon velikih brojeva.

To je kao kad bi našao šizofrenog lekara koji tvrdi da čvarci leče koleru, a opet, među milion lekara sigurno i jedan takav može da se nađe, kod koga je mentalna bolest uznapredovala, kao i kod ovog idiota gore.

Neka matori objasni sta smo videli da udara u kule na (neko je prebrojao ) 24 razlicita klipa iz raznih uglova, ukljucujuci i 15 amaterskih snimaka.

Neka matori objasni sta smo videli da udara u kule na (neko je prebrojao ) 24 razlicita klipa iz raznih uglova, ukljucujuci i 15 amaterskih snimaka.
Budala može da izjavi "sve je to montaža"... "sve je to nameštaljka"... sa takvima se ne može raspravljati smisleno, jer im je mozak oboleo. Kako ludaka možeš ubediti da nije Naopoleon, kada je jedini organ koji bi to ubeđivanje prihvatio baš onaj koji je bolestan?

Kvaka 22...

Svrha svake diskusije je ubediti suprotnu stranu u istinitost iznešenih tvrdnji. Svrha smislenih diskusija je tvrdnje potkrepiti smislenim argumentima. Sumnja u verodostojnost argumenta se ne dokazuje inatom nego obrazlaganjem te sumnje, primerima i lokičkim zaključivanjem.
Ovde imamo primer verodostojnost argumenta, Sizif je objasnio tu verodostojnost koja je sasvim prihvatljiva. Jedna budala ne čini argument, kao što ni jedna lasta ne čini proleće.

Nasuprot, imamo mnogo razloga da sumnjamo u zvaničnu verziju, ali ta sumnja se ne nameće, nego se argumentuje na način koji sam opisao. Sam sumnjam da je američka vlada na neki način zakucala te avione u kule, direktno ili indirektno, ali ne smem da tvrdim bez jakih argumenata. Do sada iznešeni su neprihvatljivi. Naime, to su teške optužbe a i stotine života je u pitanju, ne upire se prstom tek tako u tako veliku stvar.

Ovde, na forumu, nismo na žalost u mogućnosti da dokazujemo za ili protiv. I zato se svaka daljna diskusija odvija upravo kako se odvija. Omalovažavanjem, vređanjem i postavljanjem jako sumnjivih argumenata. To nije dovoljno.

I to me dovodi do poente moje pisanije ovde a ta je - da svaka smislena i uljudna diskusija može da ima za epilog stav "slažemo se da se ne slažemo", ali avaj, kako bi se inače nadmudrivanje, vređanje i pljuvanje nastavilo? Tema bi otišla pod lok i ostali bi uskraćeni za tu vožnju.
Dotle, moj zvanični stav je da su nevidljivi dinosaurusi oborili kule. Taj stav drži vodu kao svaki drugi ovde. Jer ni u jednom nema verodostojnog argumenta. Možda pati od manjka logike, ali teorije zavere mogu da istrpe još jedan unikatni stav.

Budala može da izjavi "sve je to montaža"... "sve je to nameštaljka"... sa takvima se ne može raspravljati smisleno, jer im je mozak oboleo. Kako ludaka možeš ubediti da nije Naopoleon, kada je jedini organ koji bi to ubeđivanje prihvatio baš onaj koji je bolestan?

Kvaka 22...

Budala može takođe da veruje u sve zvanično, misleći da je to jedina opcija i ne postavljajući nikakva pitanja. :kafa:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back