snoshaj efendija
Elita
- Poruka
- 19.456
Ja sam ti dao. Imas razgovore sa desetinama ocevidaca koji jesu videli avion al nisu videli da avion udara. Ni jedan nije vido udarac aviona u Pentagon kao sto ni jedna kamera najvaznije zgrade ( posle Bele kuce ) nije zabelezila lep snimak, nije cak zabelezen ni solidan snimak udara aviona u Pentagon.
Postoje kamere u okolini pentagona na benzinskoj pumpi i hotelu Hilton. Obe su namenjene snimanju za sopstvene potrebe a ne snimanju pentagona sto je u krajnjem slucaju i zabranjeno.
Ako nisi znao a nisi. Bus je nakon sto se zavrsi ona poseta skoli imao zakazano sletanje na heliodrom koji se nalazi kod Pentagona ( imas ga cak i na toj amaertski jadno odradjenoj simulaciji ). Ceo dan je podrucje oko pentagona bas znog toga bilo prepuno agenata.
Zasto bi Bus zakazao sletanje u pentagon na dan fake teroristickog napada? I bas bi ti agenti trebali da uklone sve radoznalce i potencijalne svedoke da bi na miru iz slepera rasporedjivali krhotine i kojesta po travlnjaki koji je minut pre udara izgledao kao golf teren (mislim, po teoriji udara projektila od njega ne bi ostalo nista).
Objasni ti meni kako nema snimka aviona koji uadara u Pentagon, normalno snimka i to iz vise uglova... Kako to da ni jedan ocevidac nije video da avion udara u pentagon vec su samo culi/videli avion, kako to da nisi pronadjeni vece delovi, krila, motori aviona....
Ima gomila delova aviona koji su izvadjeni a bilo ih je i po travnjaku. (osim ako ih agenti pred stotinama svedoka sa autoputa nisu za 10 minuta iz slepera razbacali po travlnjaku
Imas svedocenje novinara CNN koji se zna da lazira vesti, i prvo javljanje koji kaze da nije mogao biti avion jer NEMA DELOVA AVIONA, pazi nema krila, motora, razbacanih kofera, tela putnika... Jedini delovi koji su nadjeni su delovi velicine nesesera, pazi da se nije avion mozda dezintegrisao?
Nema jer je avion uleteo u zgradu a 90 posto krhotina poticu od krila u kojima su bili rezervoari. Da je bio projektil delovi tela bi bili posvuda (okacio sam ti klip kako radi tomahavk)
Takodje bilo je cak i informacija da su radjene popravke nekih bandera pa su zato neke ( pojedine bile na zemlji ). Tomahawk je ogroman, preko 6m sa rasponom krila od oko 2.5m, misis da tako nesto nije u stanju da uradi poprilicni stetu?
Tomahavk da je zakacio bilo sta odmah bi eksplodirao. Prvo od onog trafoa koji je roknuo motor aviona. tako je pravljen.
Da je avion kojim slucajem ( pri brzini od 450km+ na sat ) zakacio taksi od njega ne bi ostalo nista sto od udara bandere sto od sile koji proizvode motori aviona koji ide 450km/h+, da je leteo par m iznad zemlje, a eksperti i piloti koji imaju visedecenijsku karijeru kazu da to pri toj brzini nije moguce usled raznih efekata koji se stvaraju izmedju aviona i zemlje, onda bi trava bila unistena, pobacao bi sve a ne samo bandere na tom putu, da je udario u drvo i bandere ostali bi delovi krila pre udara u Pentagon i neko bi ih nasao barem ti delovi bili velicine mobilnog iz tog vremena.
1. to za banderu i popravke rusenjem i cupanjem je obicna glupost.
2.avion je leteo 180-200 na sat i nije zkacio taksi vec banderu koja je pala na taksi.
3. avion je ostetio trafo stanicu sto projektil ne bi mogao zbog sirine
Pogledao sam taj clip vise puta al ti nisi, pazi simulacija kaze da krila nece biti unistena ili malko sjebana, avion koji je udario u WTC polomio nosecu konstrukciju ( celicnu ) a ovaj nije prepolovio bandere tako gde je krilo udarilo vec ih je iscupao iz zemlje. Tesko...
Bandere su porusene a ne presecene iz dva razloga:
1. Prvi je znatno manja brzina aviona od aviona koji je opalio u WTC
2. Drugi je da je bandera suplja i prema tome primarno osetljivija na cupanje jer je dnom u zemlji a vrhom nije pricvrscena nigde. Vrh joj je u vazhuhu.
Poslednja izmena:

Kao i pasosi koji su pronadeni u onom avionu koji se navodno nije srusi usled pokusaja putnika da uspostave kontrolu.