Zašto su pale zgrade WTC?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sama stilska figura zove se hiperbola, ali se za takvo izražavanje često koristi kolokvijalni izraz "metaforično izražavanje", a ti se ili praviš Toša ili stvano nemaš pojma ni o čemu.... jer kada kažem "hiljadu puta komplikovanija" to ne mora biti baš hiljadu puta, može biti i sto hiljada puta komplikovanije lažirati udarac aviona nego prosto udariti avionom... jer lažiranje nema nikakve logike niti za tim ima potrebe, a i dalje stoji ono da fiziku ne znaš čim tvrdiš da avion ne može da preseče čeličnu šipku jer je sam napravljen od aluminijuma.

Opa bato i lingvista, alal vera :klap:

Znači teroristi su mogli i da roknu u neku nuklearnu elektranu i pobiju milione čemerikanaca... iako je to hiljadu puta lakše nego Pentagon.
Ma rekoh ja već talibanosi su zajebani ljudi i imaju kvantni um, jel tako stručnjak? z:D

- - - - - - - - - -

A jel si vido, bog te mazo, kako gromade Celika, tezine cirka 15 tona, lete, ka pticurine i sletele na zgrade 600 metara dalje i da su zabili pod uglom od osdo ka gore.

ma ko da su iz pracke izbacene, a i nemoj zaboraviti , njihove avione, koji , mogu i da nestanu, potpuno , kada udare u zemlju-pensilvaniju, a o pentagonu..:cepanje::cepanje:

Avion, koji uvuce motore, uvuce krila, sakrije rep, pa se, onako smanji i tap u zgradu i to u onaj dio , koji je istrazivao nestale milijarde....a tek rupa, ma citav blok je otisao, ups 5 metara u obimu.:hahaha1:

To je američka stelt tehnologija, ne može svako da vidi nevidljivi avion...

Zgrada se raspala ko da je pogodio satelit a ne avion z:D

Nije bitno da li je i kako,svakom sa prosecnom pa na gore IQ je sasvim jasno da su ameri sami sebe gadjali da bi zauzeli Avganistan,.
Što bi sami sebe gađalli da bi opravdali zauzimanje neke vukojebine na drugom kraju sveta? Išlo im je sasvim lepo i bez toga u prošlosti i mogli su da zauzmu koga su hteli. Zašto bi sad odjednom promenili i drastično zakomlikovali strategiju koja je savršeno radila do tada - počni da vičeš na sav glas o ljudskim pravima, nađeš neku nezadovoljnu lokalnu ekipu koja onda lepo naoružaš i obučiš, pa ih proglasiš borcima za slobodu, i kroz nekoliko meseci pritrčiš u pomoć svom svojom vojnom silom. Mnogo brže, efikasnije, bezbednije, oprobano i na terenu dokazano mnogo puta......čemu sad odjednom drastičan zaokret od jednostavne i uspešne tehnike? I to baš kad je u pitanju neka pripizdina u kojoj nema ničega osim kamenja i prašine?

Znači teroristi su mogli i da roknu u neku nuklearnu elektranu i pobiju milione čemerikanaca... iako je to hiljadu puta lakše nego Pentagon.
Pa mogli su i organizatori da roknu malo antraksa u vodovod i pobiju milione, pošto je to hiljadu puta lakše i jednostavnije nego da neopaženo podmetnu eksploziv u zgradurine kroz koje prodefiluje hiljade ljudi svaki dan........ali zašto jednostavno kad može komplikovano? :lol:

Pa mogli su i organizatori da roknu malo antraksa u vodovod i pobiju milione, pošto je to hiljadu puta lakše i jednostavnije nego da neopaženo podmetnu eksploziv u zgradurine kroz koje prodefiluje hiljade ljudi svaki dan........ali zašto jednostavno kad može komplikovano? :lol:

E pa vidiš kako i tebi mozak proradi na trenutak. z:D
Sad mi reci zašto oni nisu metnuli antraks u vodovod kada je mnogo lakše nego napasti Pentagon?
Ili, zamisli da ti i Sizif napadate čemeriku :mrgreen:, jel bi udarili odma na belu kuću (dok je Klempo u Majamiju) ili recimo na neku lakšu metu sa većom štetom? :lol:

Što bi sami sebe gađalli da bi opravdali zauzimanje neke vukojebine na drugom kraju sveta? Išlo im je sasvim lepo i bez toga u prošlosti i mogli su da zauzmu koga su hteli. Zašto bi sad odjednom promenili i drastično zakomlikovali strategiju koja je savršeno radila do tada

Da, zamisli... Buš i Silverstajn živote dali za napaćeni narod čemerike, pošto su pre toga osvojili Rusiju, Kinu, Vijetnam, NDR Koreju.... z:D

Nije bitno da li je i kako,svakom sa prosecnom pa na gore IQ je sasvim jasno da su ameri sami sebe gadjali da bi zauzeli Avganistan,kao sto je svakom normalnom jasno da je svaki rat protiv terorista lazan.

Prvi put kada sam cuo rec terorista iz busovih usta tacno sam znao sta ce do danas da se dogadja,razjebali najvecu nuklearnu silu SSSR a kao neki kozojebci im pretnja.

Ovde se moze diskutovati jedino kako su amerikanci srusili zgrade,avionima ili eksplozivom.

Jeste. Amerima bas treba opravdanje da bi naguzili koga hoce. a pogotovu avganistan. jako mudo avganistan. a i da jeste tako, i da su sami sebe roknuli roknuli bi nesto sitinje i digli dreku. aj bre vise...

Jeste. Amerima bas treba opravdanje da bi naguzili koga hoce. a pogotovu avganistan. jako mudo avganistan. a i da jeste tako, i da su sami sebe roknuli roknuli bi nesto sitinje i digli dreku. aj bre vise...

Da nema Avganistana ni jedan libtard za jeftino se ne bi mogao oprati od gudre. z;)
Američki oligarsi nisu uništili ništa svoje. z;)
Američka vojska nije u stanju da se izbori sa talibanima a kamo li sa jačim silama poput NDR Koreje z;)

Da nema Avganistana ni jedan libtard za jeftino se ne bi mogao oprati od gudre. z;)
Američki oligarsi nisu uništili ništa svoje. z;)
Američka vojska nije u stanju da se izbori sa talibanima a kamo li sa jačim silama poput NDR Koreje z;)

Ja samo govorim da nije bilo potrebno rusenje obe zgrade WTC i udar u pentagon. jedna, ali jedna postavljena bomba u njujorkom metrou bi bila dovoljna ako ce vec da ubijaju svoje da bi objavili rat terorirzmu.

Opa bato i lingvista, alal vera :klap:
Pa pored onih koji ne znaju ništa (ili govore kao da ne znaju ništa), lako je bili i lingvista, i filozof, i lekar, šta god hoćeš...

Vojni napadi na nuklearne reaktore su već pokušani desetak puta u istoriji, i uvek su bili prilično neuspešni. Lakše je avionom pogoditi simbol američke vojne moći - Pentagon, ili simbol američke ekonomije - WTC, ili Belu kuću (avion koji je pao u Pensilvaniji je po svoj prilici imao taj cilj) - nego pogoditi jezgro nuklearnog reaktora, koje je u prirodi otprilike veličine božićne jelke, i pritom zaštićeno tonama i tonama balističkog betona. Dakle, to ti je moć simbolike, kao recimo paljenje zastave zbog kojeg nekad ljudi ginu i idu na robiju , a objektivno zastava je parče krpe. Poenta je da ljude nekad više pogađa simbolička šteta nego prava šteta. (a 9/11 je bio i simbolička i prava šteta)

Ja samo govorim da nije bilo potrebno rusenje obe zgrade WTC i udar u pentagon. jedna, ali jedna postavljena bomba u njujorkom metrou bi bila dovoljna ako ce vec da ubijaju svoje da bi objavili rat terorirzmu.

Jeste a isti ti terorsiti bas odlucili da se zapucaju u zgrade umesto y recimo Hoover Dam sa svim avionima sto su imali, razbiju je totalno i bijocom vode pobiju daleko vis ljudi + naprave daleko vecu stetu... Ili recimo u neku nuklearnu elektranu, a Amerika ih ima 61. Bas u WTC i bas u Pentaon.

Bomba u Metrou ne bi znacila nista, ne bi bilo dovoljno...

Nego ja i dalje cekam naucno objasnjnj kako su pasosi terorista preziveli sve to.

Pa pored onih koji ne znaju ništa (ili govore kao da ne znaju ništa), lako je bili i lingvista, i filozof, i lekar, šta god hoćeš...

Vojni napadi na nuklearne reaktore su već pokušani desetak puta u istoriji, i uvek su bili prilično neuspešni. Lakše je avionom pogoditi simbol američke vojne moći - Pentagon, ili simbol američke ekonomije - WTC, ili Belu kuću (avion koji je pao u Pensilvaniji je po svoj prilici imao taj cilj) - nego pogoditi jezgro nuklearnog reaktora, koje je u prirodi otprilike veličine božićne jelke, i pritom zaštićeno tonama i tonama balističkog betona. Dakle, to ti je moć simbolike, kao recimo paljenje zastave zbog kojeg nekad ljudi ginu i idu na robiju , a objektivno zastava je parče krpe. Poenta je da ljude nekad više pogađa simbolička šteta nego prava šteta. (a 9/11 je bio i simbolička i prava šteta)

Kada toliko znas hajde objasni kako je pasos preziveo, zivo me zanima objasnjenje znalca.

Ja i dalje nisam video nikakav avion da udara u Pentagon, ni jedna kamera nije snimila udar aviona ( da se lepo vidi avion kako kod WTC-a ) da udara u Pentagon a zgrada je simbol moci i sediste najmocnijih drzavnih ogranizacija. Hoces da kazes da nema ni jedne kamere koja je snimila udar aviona?
Kako znas, da je bas to bio plan, mislis onaj avion koji se navodno srusio kada su putnici pokusali da onesposobe teroriste?
A ove nuklearne elektrane u Japanu su kako otisle u tru lepe. Nije im niko jezgro ni taknuo...

Kada toliko znas hajde objasni kako je pasos preziveo, zivo me zanima objasnjenje znalca.

Ja nisam znalac ali evo da pokusam ja da razmislim pa mozemo da razmotrimo moju teoriju:
1. Teroristi su kao strani drzavljani morali imati pasose uz sebe kao identifikacioni dokument.
2. Teroristi su bili u KABINI aviona i to verovatno svi u pilotskoj.
3. Na internetu pise da je u pentagon udario avion boing 757-200. Koliko sam nasao na netu rezervoari goriva doticnog aviona se nalaze u krilima.
4. U momentu udara aviona, avion je naravno PRVO nosom. tj kabinom uleteo u zgradu a sama eksplozija goriva se desila nakon udara krila u zidove zgrade sto se i vidi na snimku sigurnosne kamere.
5. Iz razloga pod 4 pasos terorista je bio prilicno dobro zasticen od vatre jer je vatra napravila U UNUTRASNJOSTI zgrade minimalnu stetu. Steta je najvise potekla od mehanicke sile, prvenstveno TRUPA aviona.
6. Zbog totalno drugacije konstrukcije zgrade pentagona u odnosu na zgrade wtc i znatno manje brzine prilikom udara aviona (radar je procenio da je u momentu udara imao sletnu brzinu (oko 180km/h) nije doslo do proboja konstrukcije na mestu gde su udarila krila kao u slucaju zgrada wtc (brzina je bila oko 850 km/h.
7. Zbog cinjenice pod 6 zaista na prvu deluje da jezgradu zveknulo nesto cilindricnog oblika poput rakete

................................

Da je u pitanju bio projektil zemlja-zemlja, ili vazduh zemlja on bi morao da odradi posao koji je namenjen projektilima za unistavanje ciljeva na zemlji poput zgrada, magacina itd. Ni jedan projektil nije projektovan tako da eksplodira u momentu udara u zgradu, na primer jer je to u tom slucaju- beskoristan projektil. On ima svoju glavu kojom prodire u unutrasnjost zgrade a ZATIM se aktivira EKSPLOZIVNO punjenje jer je cilj unistiti unutrasnjost. Ukoliko je cilj rusenje zgrade koriste se BOMBE ali se i one aktiviraju tek nakon proboja zidova tj krova zgrade.
Ono sto se vidi na snimku kamere sa portirnice nikako ne moze biti detonacija eksploziva vec samo sagorevanje tona kerozina tj avionskog goriva. Da je pentagon pogodjen projektilom travnjak bi bio prepun kancelarijskog namestaja, delova tela ljudi, delova zidova, prozora..

Ovako bi trebalo da je izgledao udar projektila u pentagon

(pogledati makar prvih 20 sekundi)

na klipu se doduse javljaju vatrene lopte ali tomahawk na primer u zavisnosti od tipa ima izmedju 200 i 450 kg goriva tako da su ti ostaci goriva uzrok malih i kratkotrajnih vatrenih lopti nakon eksplozije osim ako udar nije u skladiste goriva.

Poslednja izmena:
Nego ja i dalje cekam naucno objasnjnj kako su pasosi terorista preziveli sve to.

Kao sto i ja dalje cekam objasnjenje kako su za 10 minuta porusene bandere, oboreno drvo sjeban agregat tik uz zid (a nije raznesen projektilom) kako je ostecen taksi coveka kome se zna i ime i prezime. I kako su pred stotinama ocevidaca na nadvoznjaku i travnjaku okolo radnici CIA, FBI ili kao vec postavili krhotine, i ostala sranja pa makar bili i fals. Prvi novinar sa kamerom je bio na licu mesta 10 minuta nakon udara. Ukoliko je bio projektil u pitanju mozda je mogao eventualno da zakaci jednu banderu ali vise njih plus drvo nije mogao nikako.

Teoreticari zavere uopste ne daju objasnjenje na koji nacin pred bar 300 ocevidaca volsebno padaju bandere, rusi se drvece i agenti tj obezbedjenje pentagona skuplja krhotine.

Evo ne moras komentarisati video vec samo fotografije koje ga prate.

Ja nisam znalac ali evo da pokusam ja da razmislim pa mozemo da razmotrimo moju teoriju:
1. Teroristi su kao strani drzavljani morali imati pasose uz sebe kao identifikacioni dokument.
2. Teroristi su bili u KABINI aviona i to verovatno svi u pilotskoj.
3. Na internetu pise da je u pentagon udario avion boing 757-200. Koliko sam nasao na netu rezervoari goriva doticnog aviona se nalaze u krilima.
4. U momentu udara aviona, avion je naravno PRVO nosom. tj kabinom uleteo u zgradu a sama eksplozija goriva se desila nakon udara krila u zidove zgrade sto se i vidi na snimku sigurnosne kamere.
5. Iz razloga pod 4 pasos terorista je bio prilicno dobro zasticen od vatre jer je vatra napravila U UNUTRASNJOSTI zgrade minimalnu stetu. Steta je najvise potekla od mehanicke sile, prvenstveno TRUPA aviona.
6. Zbog totalno drugacije konstrukcije zgrade pentagona u odnosu na zgrade wtc i znatno manje brzine prilikom udara aviona (radar je procenio da je u momentu udara imao sletnu brzinu (oko 180km/h) nije doslo do proboja konstrukcije na mestu gde su udarila krila kao u slucaju zgrada wtc (brzina je bila oko 850 km/h.
7. Zbog cinjenice pod 6 zaista na prvu deluje da jezgradu zveknulo nesto cilindricnog oblika poput rakete

................................

Da je u pitanju bio projektil zemlja-zemlja, ili vazduh zemlja on bi morao da odradi posao koji je namenjen projektilima za unistavanje ciljeva na zemlji poput zgrada, magacina itd. Ni jedan projektil nije projektovan tako da eksplodira u momentu udara u zgradu, na primer jer je to u tom slucaju- beskoristan projektil. On ima svoju glavu kojom prodire u unutrasnjost zgrade a ZATIM se aktivira EKSPLOZIVNO punjenje jer je cilj unistiti unutrasnjost. Ukoliko je cilj rusenje zgrade koriste se BOMBE ali se i one aktiviraju tek nakon proboja zidova tj krova zgrade.
Ono sto se vidi na snimku kamere sa portirnice nikako ne moze biti detonacija eksploziva vec samo sagorevanje tona kerozina tj avionskog goriva. Da je pentagon pogodjen projektilom travnjak bi bio prepun kancelarijskog namestaja, delova tela ljudi, delova zidova, prozora..

Sve bi to bilo cool samo da pasos koji je pronadjen nije bio u avionu koji je udario u Pentagon vec u WTC :) Kao i pasosi koji su pronadeni u onom avionu koji se navodno nije srusi usled pokusaja putnika da uspostave kontrolu.

E pa vidiš kako i tebi mozak proradi na trenutak. z:D
Sad mi reci zašto oni nisu metnuli antraks u vodovod kada je mnogo lakše nego napasti Pentagon?
Ili, zamisli da ti i Sizif napadate čemeriku :mrgreen:, jel bi udarili odma na belu kuću (dok je Klempo u Majamiju) ili recimo na neku lakšu metu sa većom štetom? :lol:

evo ja cu ti reci za antraks:

''Za čoveka je izvor infekcija obolela životinja. Od antraksa uglavnom obolevaju ljudi koji su u direktnom kontaktu sa obolelom ili uginulom životinjom kao i ljudi koji se bave industrijskom preradom stočnih proizvoda. Infekcija može nastati i ingestijom termički nedovoljno obrađenog mleka ili mesa obolelih životinja.;;

eto zato.

Sve bi to bilo cool samo da pasos koji je pronadjen nije bio u avionu koji je udario u Pentagon vec u WTC :) Kao i pasosi koji su pronadeni u onom avionu koji se navodno nije srusi usled pokusaja putnika da uspostave kontrolu.

Pasos je preziveo iz ne bas istog, ali slicnog razloga.

evo pogledaj snimak udara u drugu kulu. Vatrena lopta traje svega par sekundi i VAN zgrade je. Preziveo je ne samo pasos vec i gomila papira, rokovnika i ostalog iz kancelarija.

Poslednja izmena:
Kao sto i ja dalje cekam objasnjenje kako su za 10 minuta porusene bandere, oboreno drvo sjeban agregat tik uz zid (a nije raznesen projektilom) kako je ostecen taksi coveka kome se zna i ime i prezime. I kako su pred stotinama ocevidaca na nadvoznjaku i travnjaku okolo radnici CIA, FBI ili kao vec postavili krhotine, i ostala sranja pa makar bili i fals. Prvi novinar sa kamerom je bio na licu mesta 10 minuta nakon udara. Ukoliko je bio projektil u pitanju mozda je mogao eventualno da zakaci jednu banderu ali vise njih plus drvo nije mogao nikako.

Teoreticari zavere uopste ne daju objasnjenje na koji nacin pred bar 300 ocevidaca volsebno padaju bandere, rusi se drvece i agenti tj obezbedjenje pentagona skuplja krhotine.

Evo ne moras komentarisati video vec samo fotografije koje ga prate.

Ja sam ti dao. Imas razgovore sa desetinama ocevidaca koji jesu videli avion al nisu videli da avion udara. Ni jedan nije vido udarac aviona u Pentagon kao sto ni jedna kamera najvaznije zgrade ( posle Bele kuce ) nije zabelezila lep snimak, nije cak zabelezen ni solidan snimak udara aviona u Pentagon.
Ako nisi znao a nisi. Bus je nakon sto se zavrsi ona poseta skoli imao zakazano sletanje na heliodrom koji se nalazi kod Pentagona ( imas ga cak i na toj amaertski jadno odradjenoj simulaciji ). Ceo dan je podrucje oko pentagona bas znog toga bilo prepuno agenata.

Objasni ti meni kako nema snimka aviona koji uadara u Pentagon, normalno snimka i to iz vise uglova... Kako to da ni jedan ocevidac nije video da avion udara u pentagon vec su samo culi/videli avion, kako to da nisi pronadjeni vece delovi, krila, motori aviona....

Imas svedocenje novinara CNN koji se zna da lazira vesti, i prvo javljanje koji kaze da nije mogao biti avion jer NEMA DELOVA AVIONA, pazi nema krila, motora, razbacanih kofera, tela putnika... Jedini delovi koji su nadjeni su delovi velicine nesesera, pazi da se nije avion mozda dezintegrisao?

Takodje bilo je cak i informacija da su radjene popravke nekih bandera pa su zato neke ( pojedine bile na zemlji ). Tomahawk je ogroman, preko 6m sa rasponom krila od oko 2.5m, misis da tako nesto nije u stanju da uradi poprilicni stetu? Da je avion kojim slucajem ( pri brzini od 450km+ na sat ) zakacio taksi od njega ne bi ostalo nista sto od udara bandere sto od sile koji proizvode motori aviona koji ide 450km/h+, da je leteo par m iznad zemlje, a eksperti i piloti koji imaju visedecenijsku karijeru kazu da to pri toj brzini nije moguce usled raznih efekata koji se stvaraju izmedju aviona i zemlje, onda bi trava bila unistena, pobacao bi sve a ne samo bandere na tom putu, da je udario u drvo i bandere ostali bi delovi krila pre udara u Pentagon i neko bi ih nasao barem ti delovi bili velicine mobilnog iz tog vremena.

Pogledao sam taj clip vise puta al ti nisi, pazi simulacija kaze da krila nece biti unistena ili malko sjebana, avion koji je udario u WTC polomio nosecu konstrukciju ( celicnu ) a ovaj nije prepolovio bandere tako gde je krilo udarilo vec ih je iscupao iz zemlje. Tesko...

- - - - - - - - - -

Pasos je preziveo iz ne bas istog, ali slicnog razloga.

evo pogledaj snimak udara u drugu kulu. Vatrena lopta traje svega par sekundi. Preziveo je ne samo pasos vec i gomila papira, rokovnika i ostalog iz kancelarija.

Razbacan papir je iz kancelarija. Avio je proleteo u WTC i onda ide eksplozija, znaci bio je u trupu aviona kada je eksplodirao :)

A da ne govorimo o vestini pilota koji nije imao dan letenja u pravom avionu i njegovu mogucnost da pilotira avinom od 400T koji ide brzinom od 500km+ na sat na visini od par metara.... Znas kako bi se takav film zvao? Naucna fantastika, da ti pomognem...

Kao prvo, SVI teroristi su imali prilicno casova letenja na cesnama i simulatoru boinga. To je dokazano i potvrdjeno od strane vlasnika i instruktora pilotskih skola. Svi se slazu u jednom da su svi oni bili jako losi u uzletanju i sletanju. Post festum, sada je jasno da im se jebalo za uzletanje i sletanje vec samo za manevre u vazduhu i to one manevre koji ce biti potrebni u finalu akcije. a to je lagana korekcija pravca. Dokazano je da je na svim letovima zvanicna posada bila ziva maltene 10 minuta pre udara i da je ona izvrsila sve po teoreticarima nemoguce manevre.
Mohamedu Ati je bilo potrebno samo da nauci da ukljuci i da iskljuci auto pilot. i da autopilotu zada kurs koji ce sa greskom od najvise dva metra proci kroz tacku koja ima koordinate WTC kule koju zeli da opali a to se moze cak naci i na wikipediji.

40°42′42″N 74°00′45″W ( to su koordinate WTC 11 septembra 1999) Ostalo je pickin dim.

Ja sam ti dao. Imas razgovore sa desetinama ocevidaca koji jesu videli avion al nisu videli da avion udara. Ni jedan nije vido udarac aviona u Pentagon kao sto ni jedna kamera najvaznije zgrade ( posle Bele kuce ) nije zabelezila lep snimak, nije cak zabelezen ni solidan snimak udara aviona u Pentagon.
Ako nisi znao a nisi. Bus je nakon sto se zavrsi ona poseta skoli imao zakazano sletanje na heliodrom koji se nalazi kod Pentagona ( imas ga cak i na toj amaertski jadno odradjenoj simulaciji ). Ceo dan je podrucje oko pentagona bas znog toga bilo prepuno agenata.

Objasni ti meni kako nema snimka aviona koji uadara u Pentagon, normalno snimka i to iz vise uglova... Kako to da ni jedan ocevidac nije video da avion udara u pentagon vec su samo culi/videli avion, kako to da nisi pronadjeni vece delovi, krila, motori aviona....

Imas svedocenje novinara CNN koji se zna da lazira vesti, i prvo javljanje koji kaze da nije mogao biti avion jer NEMA DELOVA AVIONA, pazi nema krila, motora, razbacanih kofera, tela putnika... Jedini delovi koji su nadjeni su delovi velicine nesesera, pazi da se nije avion mozda dezintegrisao?

Takodje bilo je cak i informacija da su radjene popravke nekih bandera pa su zato neke ( pojedine bile na zemlji ). Tomahawk je ogroman, preko 6m sa rasponom krila od oko 2.5m, misis da tako nesto nije u stanju da uradi poprilicni stetu? Da je avion kojim slucajem ( pri brzini od 450km+ na sat ) zakacio taksi od njega ne bi ostalo nista sto od udara bandere sto od sile koji proizvode motori aviona koji ide 450km/h+, da je leteo par m iznad zemlje, a eksperti i piloti koji imaju visedecenijsku karijeru kazu da to pri toj brzini nije moguce usled raznih efekata koji se stvaraju izmedju aviona i zemlje, onda bi trava bila unistena, pobacao bi sve a ne samo bandere na tom putu, da je udario u drvo i bandere ostali bi delovi krila pre udara u Pentagon i neko bi ih nasao barem ti delovi bili velicine mobilnog iz tog vremena.

Pogledao sam taj clip vise puta al ti nisi, pazi simulacija kaze da krila nece biti unistena ili malko sjebana, avion koji je udario u WTC polomio nosecu konstrukciju ( celicnu ) a ovaj nije prepolovio bandere tako gde je krilo udarilo vec ih je iscupao iz zemlje. Tesko...

- - - - - - - - - -

Razbacan papir je iz kancelarija. Avio je proleteo u WTC i onda ide eksplozija, znaci bio je u trupu aviona kada je eksplodirao :)

Gresis. Ne ide eksplozija vec sagorevanje kerozina u trajanju od 2-5 sekundi i to van zgrade kao sto se na snimku vidi. Kao sto rekoh i taj avion ima rezervoare u krilima tako da su pasosi bili zasticeniji cak i od tog papira. Uostalom nije nadjen samo pasos teroririste vec i gomila dokumenata i licnih stvari ljudi koji su se nalazili u kancelarijama na mestu udara. Cak imas i nekog crnca koji je bio u kancelariji u koju je direktno uleteo avion i ostao je ziv. Zna se i njegovo ime, zna se tacno gde je radio i da je zaista tu radio tog dana i uto vreme. Covek ima svoje ime i prezime i stotine ljudi su potvrdili da je bas tu radio.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back