Zašto su pale zgrade WTC?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uporediti spratnost, težinu, nesto udara i način konstrukcije...

Ja sam ziveo u zgradi koja je imala 11 spratova a ja sam bio na trecem. da je neko isekao nosece zidove izmedju 8 i 9 otisli bi svi u pick.u materinu. imali bi teret tri sprata oni na osmom i palo bi sve na njih. naravno to bi otezalo teret onima na sedmom i sve bi se tako urusilo. nema tu neke filozofije.

Oh.
Rekao si "iseče"
Pazi sad kad se uhvate za to....

Nema sta da se hvataju. avion je isekao stubove i zidove koji su bili noseci. na to sam mislio. i corav na snimku urusavanja vidi da je urusavanje pocelo neposredno iznad mesta udara i prvo tu je 40 tak ili vec koliko gornjih spratova spljeskalo sprat gde je uleteo avion. i posle se cude sto delova aviona nema.

Poslednja izmena:
Ja sam ziveo u zgradi koja je imala 11 spratova a ja sam bio na trecem. da je neko isekao nosece zidove izmedju 8 i 9 otisli bi svi u pick.u materinu. imali bi teret tri sprata oni na osmom i palo bi sve na njih. naravno to bi otezalo teret onima na sedmom i sve bi se tako urusilo. nema tu neke filozofije.

Ти си живео на трећем па знаш како падају зграде од пожара и удара авиона? Авион исекао зграду и она пала, циге покупиле жељез и то је то јебајига z:D

- - - - - - - - - -

Za zgradu 7 sam uveren da je namerno srušena , čak postoji snimak gde neko od glavnih kaže "we'll pull it"
Zašto?
Ne znam.
Ali wtc 1 i 2 su mi očigledni razlozi...

Ако је она намерно срушена, који је разлог да им верујеш и за ове остале? Ватромет са авионима и чупавим талибанима?

Ти си живео на трећем па знаш како падају зграде од пожара и удара авиона? Авион исекао зграду и она пала, циге покупиле жељез и то је то јебајига ?

znam kako ako razmislim sta bi se desilo sa bilo kojom zgradom koja ima 20 spratova i da nesto u momentu presece nosece zidove (innace zidovi mogu biti noseci i pregradni) izmedju 5 i 6 sprata.
Ja sam ti moj scenario vec rekao a ti ako imas bolju ideju samo napred. iznesi je.

znam kako ako razmislim sta bi se desilo sa bilo kojom zgradom koja ima 20 spratova i da nesto u momentu presece nosece zidove (innace zidovi mogu biti noseci i pregradni) izmedju 5 i 6 sprata.
Ja sam ti moj scenario vec rekao a ti ako imas bolju ideju samo napred. iznesi je.

Zgrada od 50 metara i 500 nije isto. Avion ne može preseći noseći stub. Imaš li još šta iz scenarija? z:D

- - - - - - - - - -

Bolje nam objasni kako je pijani terorista uspeo da pogodi zgradu? z;)

Ти си живео на трећем па знаш како падају зграде од пожара и удара авиона? Авион исекао зграду и она пала, циге покупиле жељез и то је то јебајига z:D

- - - - - - - - - -

Ако је она намерно срушена, који је разлог да им верујеш и за ове остале? Ватромет са авионима и чупавим талибанима?

ako su bliznakinje srusene kako kaze zvanicna verzija , kad pre su u zgradu 7 postavili eksploziv koji bi je srusio

- - - - - - - - - -

Uporedi konstrukciju tih dve sto nisu pale sa zgradama wtc , pa da diskutujemo.A mozes slobodno i bez pozara da uklonis nosece zidove i stubove (a to je avion koji je udario u wtc i ucinio) u prizemlju svoje kuce pa vidi sta ce se desiti sa spratom i potkrovljem.

mesas celicnu konstrukciju i nosece zidove

nije ti to spratna kuca , celicna konstrukcija je nesto drugo

ako su bliznakinje srusene kako kaze zvanicna verzija , kad pre su u zgradu 7 postavili eksploziv koji bi je srusio

Tako je. Zvanično su rekli da zgrade nisu bile unapred minirane "za ne daj Bože".
Jedino u šta bih JA mogao da poverujem, da su u zgradu zapucali avione (kao što i jesu) pa da su onda preplašeni libtardi doneli odluku da sruše zgradu da ne bi pala na okolne zgrade.

- - - - - - - - - -

mesas celicnu konstrukciju i nosece zidove

nije ti to spratna kuca , celicna konstrukcija je nesto drugo

svakako je preseceno ono sto je bilo nosece. to nesto je pokidano/preseceno a drzalo je DEO mase iznad sebe. (ne ceo). mozda par spratova, otkud znam. ali sigurno nije moglo da drzi bez tih ''nosaca'' 40-tak spratova iznad (ne znam tacan broj). ili mozda smatras da prvi sprat zgrade od 10 spratova moze da nosi ostalih 9 bez da ostali nemaju nosece elemente? mislim da si se zajebao.

svakako je preseceno ono sto je bilo nosece. to nesto je pokidano/preseceno a drzalo je DEO mase iznad sebe. (ne ceo). mozda par spratova, otkud znam. ali sigurno nije moglo da drzi bez tih ''nosaca'' 40-tak spratova iznad (ne znam tacan broj). ili mozda smatras da prvi sprat zgrade od 10 spratova moze da nosi ostalih 9 bez da ostali nemaju nosece elemente? mislim da si se zajebao.

ne moze da nosi ali ovde nije u pitanju prvi sprat

pod dva celicna konstrukcija bi se ponasala ovako -

nedostatak nosaca sa jedne strane dovelo bi do krivljenja ka toj strani , ne do stihijskog propadanja

to krivljenje bi dovelo do padanja nekih delova a samim tim i do smanjenja tezine

tako da ne bi doslo do kolapsa na onakav nacin

Tako je. Zvanično su rekli da zgrade nisu bile unapred minirane "za ne daj Bože".
Jedino u šta bih JA mogao da poverujem, da su u zgradu zapucali avione (kao što i jesu) pa da su onda preplašeni libtardi doneli odluku da sruše zgradu da ne bi pala na okolne zgrade.

zgrada 7 jre imala samo losu srecu zato sto je izgradjena od veoma slabog materijala (relativno) i bila je puna i zapaljivog materijala. Osim toga, imala je losu srecu i sto je pozar izbio relativno nisko pa je i urusavanje krenulo relativno nisko i zaista izgleda kao da je kontrolisano urusena sto je, moram priznati odlicna stvar za teoreticare zavere. inace kolabirala je identicno kao wtc samo je kolaps krenuo na nizim spratovima pa izgleda kao da je zaista neko kontrolisano urusio. da se avion teorijski zakucao u 10 sprat wtc, odatle bi krenuo kolaps.
.

- - - - - - - - - -

ne moze da nosi ali ovde nije u pitanju prvi sprat

pod dva celicna konstrukcija bi se ponasala ovako -

nedostatak nosaca sa jedne strane dovelo bi do krivljenja ka toj strani , ne do stihijskog propadanja

to krivljenje bi dovelo do padanja nekih delova a samim tim i do smanjenja tezine

tako da ne bi doslo do kolapsa na onakav nacin

evo ti na 2.11 kako je krenuo kolaps. tebi se samo cini da je kolaps bio simetrican. tecno je krenulo sa jedne strane ali jezbog tezine krenulo prilicno simetricno sto se od prasine ne vidi.

zgrada 7 jre imala samo losu srecu zato sto je izgradjena od veoma slabog materijala (relativno) i bila je puna i zapaljivog materijala. Osim toga, imala je losu srecu i sto je pozar izbio relativno nisko pa je i urusavanje krenulo relativno nisko i zaista izgleda kao da je kontrolisano urusena sto je, moram priznati odlicna stvar za teoreticare zavere. inace kolabirala je identicno kao wtc samo je kolaps krenuo na nizim spratovima pa izgleda kao da je zaista neko kontrolisano urusio. da se avion teorijski zakucao u 10 sprat wtc, odatle bi krenuo kolaps.
.

Koji je to slabi materijal? Jel WC 7 bio od drveta pa se zapalio i izgorio? Kako se potpalilo od nižih spratova? Kako pade onako simetrično? itd

Koji je to slabi materijal? Jel WC 7 bio od drveta pa se zapalio i izgorio? Kako se potpalilo od nižih spratova? Kako pade onako simetrično? itd

simetricno iz tvog ugla. nadji fotografije ''ground zero'' zgrade 7 nakon rusenja pa vidi jel simetricno. i okaci nam tu simetriju da vidimo. ako nesto padne simetricno, simetricno ce i biti nakon pada. a pogledaj sam kako izgleda ta simetrija nakon pada zgrade 7.

Zgrada od 50 metara i 500 nije isto. Avion ne može preseći noseći stub. Imaš li još šta iz scenarija? z:D
Ču njega... naravno da avion može da pokida noseći stub ako udari tom brzinom u zgradu. I to kao da je od papira. Isto kao što auto može da pokida saobraćajni znak.
Da si nekad u životu nešto pročitao o muslimanima, barem bi znao da ne piju alkohol.

the-pit-2.jpg

aha... simetricno rusenje. :D

Ču njega... naravno da avion može da pokida noseći stub ako udari tom brzinom u zgradu. I to kao da je od papira. Isto kao što auto može da pokida saobraćajni znak.

Da si nekad u životu nešto pročitao o muslimanima, barem bi znao da ne piju alkohol.

A zgrada od milion tona + i avion od 400t je bas isto kao i Auto od 2T i stud ( saobracajni znak ) od max 50kg/ Pa taj znak moze pijana budala da srusi ako se bas zainatila. Ti stubovi nose stotine hiljada tona ( pazi stotine ) i od celika su i ti hoces da kazes da avion koji ako zapuca u pticu bude ostecen ( pri brzini od 500mph ) moze da ih presece kao da su od papira? Daj koga zezas...

To mi isto dodje kao onaj avion koji je zapucao u Pentagon a ni traga ni glasa od aviona a jos Pentagon zavrsio sa manjim ostecenima od WTC-a. Al bitno je da su stubovi preseceni al pasosi terorista ostali neosteceni nakon sto su se avioni zapucali i nakon stoje vatra gorela nekoliko sati...

A evo sta kazu eksperti...

the-pit-2.jpg

aha... simetricno rusenje. :D

Pa i jeste donekle...

Poslednja izmena:

- - - - - - - - - -

Šteta što niko ne može da objasni kako je to podmetnut eksploziv u onolike zgrade, a da niko ne primeti. Fali vam glavni element u zaveri. Što bi rekli - šuplja priča. z:D

- - - - - - - - - -

Al bitno je da su stubovi preseceni al pasosi terorista ostali neosteceni nakon sto su se avioni zapucali i nakon stoje vatra gorela nekoliko sati...
Evo opet vrhunskog argumenta sa pasošem. Ako nas to ne uveri da je u pitanju zavera, onda neće ništa. Nego da li ti možda znaš nešto oko ovog eksploziva?

- - - - - - - - - -

Evo jednog primera koliko bi recimo izvodljivo bilo WTC7 neopaženo minirati (WTC1 & WTC2 da i ne pominjemo)

CDI’s 12 person loading crew took twenty four days to place 4,118 separate charges in 1,100 locations on columns on nine levels of the complex. Over 36,000 ft of detonating cord and 4,512 non-electric delay elements were installed in CDI’s implosion initiation system, some to create the 36 primary implosion sequence and another 216 micro-delays to keep down the detonation overpressure from the 2,728 lb of explosives which would be detonated during the demolition.

http://www.controlled-demolition.com/jl-hudson-department-store
Ovo je sajta kompanije koja se bavi kontrolisanim rušenjem zgrada i drugih objekata. Znači, 12 ljudi 24 dana za zgradu koja je bila duplo manja od WTC, pri čemu su se neometano šetali po njoj i nisu morali da rade prikriveni. Ovo je samo za proces samog miniranja, a pripreme za ceo proces su trajale 7 meseci. Tokom tih priprema enterijer je morao biti potpuno ogoljen, skinuti svi prozori, srušeni zidovi, povađene sve instalacije i sl. Pa su onda dva podrumska nivoa morala biti napunjena zemljom i na kraju su svi čelični stubovi presečeni, i tek onda se pristupilo postavljanju eksploziva
Teško je zamisliti koliki bi bio posao minirati onolike kule WTC
,.....

Evo opet vrhunskog argumenta sa pasošem. Ako nas to ne uveri da je u pitanju zavera, onda neće ništa. Nego da li ti možda znaš nešto oko ovog eksploziva?.

A vidim mladi deckic je onako, elegentno preskocio preko svega drugog. Avion zapucao u Pentagon ni traga od jebenog aviona, da se nije mozda dezintegrisao?

Avion zapucao u tada najvislju zgradu na svetu ( Emire state Building ) a gde cuda ona skoro 100 ebenih godina stoji, ili 70god nakon sto je u nju udario avion, jeste maniji je bio B-25 al zgrada se nije urusila.
Ako su popustili noseci stubovi onda se zgrada nece urusiti vertikalno po spratovima, to su eksperti koji decenija ruse zgrade objasnjavali.

Neko decko, objasni ti nama ( ako nije bil zavere ) kako su preziveli pasosi, i to bas terorista? Hiljadu + stepeni vatra, eksplozije, urusavanje, eksplozije, stotine hiljada tona materijala se rusi a pasos prezivi.

a da ne pricamo o Pentagonu koje je pretrpeo neznatnu stetu i nepostojeci avion koji se zapucava u njega

Šteta što niko ne može da objasni kako je to podmetnut eksploziv u onolike zgrade, a da niko ne primeti. Fali vam glavni element u zaveri. Što bi rekli - šuplja priča. z:D

- - - - - - - - - -

Evo opet vrhunskog argumenta sa pasošem. Ako nas to ne uveri da je u pitanju zavera, onda neće ništa. Nego da li ti možda znaš nešto oko ovog eksploziva?

- - - - - - - - - -

,.....

E steta sto ti ne znas Engleski i sto ne mozes pratiti sto je vec sve receno i dokazano o rusenju zgrada.

Jer, vec po koji put Ti ukazuje, vrati se, potrazi to sto sam postavio, odvoji sate i sate da odgledas i bit ce ti jasno i kako su zgrade minirane i kada su minirane i kako svedoci , svedoce o Eksplozijama, kao i da je dokazano koja vrsta Eksploziva je ..

I ukazat ce ti da je , kako god je Bager hvatao ,ostatke rusevina , da se vatra stalno pojavljivala , sve do Decembra meseca.

Mislim, pisete a da necete ili niste u stanju da pogledate sta su Strucnjaci iz raznih naucnih disciplina , Dokazali, kako i na koji nacin je to ucinjen.

A vidim mladi deckic je onako, elegentno preskocio preko svega drugog. Avion zapucao u Pentagon ni traga od jebenog aviona, da se nije mozda dezintegrisao?

Avion zapucao u tada najvislju zgradu na svetu ( Emire state Building ) a gde cuda ona skoro 100 ebenih godina stoji, ili 70god nakon sto je u nju udario avion, jeste maniji je bio B-25 al zgrada se nije urusila.
Ako su popustili noseci stubovi onda se zgrada nece urusiti vertikalno po spratovima, to su eksperti koji decenija ruse zgrade objasnjavali.

Neko decko, objasni ti nama ( ako nije bil zavere ) kako su preziveli pasosi, i to bas terorista? Hiljadu + stepeni vatra, eksplozije, urusavanje, eksplozije, stotine hiljada tona materijala se rusi a pasos prezivi.

a da ne pricamo o Pentagonu koje je pretrpeo neznatnu stetu i nepostojeci avion koji se zapucava u njega

A Ti i neces da Ukazes da i marama i Pasos su napravljeni od takvih materijala, koji ce izdrzati Tako visoku temperaturu.:zelenko3:

A tek ,pronadjen Avionski motor, na mestu , na kojem nikako nije mogao da zavrsi i sto jes, jes, zahebali se , pa stavili motor , koji Ta Avio kompanija nije koristila.

I zanimljivo, to je pronasao Policajac ,koji je kasnije i Krivicno kaznjen za podmetanje dokaza.

Hmmm.Da bih mogao i razumeti i daljinu i mesto dogadjaja....posetih mesto zlocina z:)

1z6uzk0.jpg

na ovu zgadu je sleteo komad celicne fasade koja je tezila 15 tona i to se zabila pod kutom ka da je katapult radio.:deda:

dakle, sta je i koja je to potisna snaga da je posalje uvis.

kako je moguce da se beton , pretvori u prasinu, sta je to sto je dovelo do toga da je sav beton se dezintegrisao.z;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back