- Poruka
- 66.723
jeste, takvi tvrde da je postavljen eksploziv.Poluobrazovanim stručnjacima, podguznim muvama i priglupim komunjarama je jasno kao dan.![]()
Al' dobro, oni u svemu vide zaveru, jer imaju tu rupu u znanju koja se nečim popuniti mora.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeste, takvi tvrde da je postavljen eksploziv.Poluobrazovanim stručnjacima, podguznim muvama i priglupim komunjarama je jasno kao dan.![]()
jeste, takvi tvrde da je postavljen eksploziv.
Al' dobro, oni u svemu vide zaveru, jer imaju tu rupu u znanju koja se nečim popuniti mora.
Pa američki stručnjaci su rekli da su se zgrade srušile od požara. Ipak oni mnogo bolje znaju od raznoraznih forumskih filozofa.
SVE JE REKAO SNOUDEN i još 10 bivših agenata CIA

Ne pominji službe, optužiće te turbointelektualci da nemaš pojma. To nije bilo na CNN-u.![]()

MENE niko ne može ni na krsti ni u reali da optuže za informacije koje su agenti objavili javno u emisijama

Bivši cijaš i nemački ministar Andreas von Bülow je to potanko objasnio. Ali mi ovde izgleda imamo jači kadar od njega. (Sizija sa dva-tri profila)![]()
Šta je rekao Snouden, moj bivši kolega?
Daj link.
Šta je rekao Snouden, moj bivši kolega?
Daj link.

Hahahahaha tvoj kolega u snovima
IT je kao neka tajna agencija

Ne znam što je IT pitam,jer ako je i neka agencija sigurno je napravljena od bivših nečasnih agenata
Ja koliko znam u Srbiji Vlada Srbije kontroliše agencije,u S.A.D.A. agencije kontroliše senator
IT nema nikakvu dozvolu za kontrolisanje agencije