Zašto su pale zgrade WTC?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako se ne varam, ovo nisu grafiti. Ove slike sa ispisanim "punch out" su slikane kasneije kada su forenzicari ili ko vec oznacavali i markirali mesto nesrece..
Ja sam mislio da je fotosop

pentagon5.jpeg

Neverovatno je to da je iko od šaljivđija imao pristup mestu nesreće, naročito pristup zgradi pentagona. Na ovoj slici se vidi iz aviona da su ona dva civilna vatrogasca nalepljena i to je jako loše odrađeno. Drugo, sumnjam da su civilni vatrogasci imali pristup strogo čuvanom vojnom objektu. Pa i naša JNA je imala svoje vatrogasce i stručnjake iz raznih oblasti. Svaka havarija na infrastrukturi vojske je ostajala u vojsci, tj, civili nisu imali šta da traže tamo.

Posle stručnijeg - evo i objašnjenje za tvoj nivo:
Sizif je bio tamo, par nedelja posle udara i ostavio ove grafite, kao dokaz svoje posete.

Nagradno pitanje:
Šta glupanderi rade kada se konfrontuju sa argumentom koji ruši njihov svet?
Ne, nemaš ti ponosa da odgovoriš pa ću ja.
Elem, odgovaraju sa nipodaštavanjem i budalasanjem.

Drugo, moj iskaz i argument jasno govore da opravdano sumnjam da je zgrada pentagona u pitanju.
Sad se češi po tintari i oznoji mozgić da to svariš.

Neverovatno je to da je iko od šaljivđija imao pristup mestu nesreće, naročito pristup zgradi pentagona. Na ovoj slici se vidi iz aviona da su ona dva civilna vatrogasca nalepljena i to je jako loše odrađeno. Drugo, sumnjam da su civilni vatrogasci imali pristup strogo čuvanom vojnom objektu. Pa i naša JNA je imala svoje vatrogasce i stručnjake iz raznih oblasti. Svaka havarija na infrastrukturi vojske je ostajala u vojsci, tj, civili nisu imali šta da traže tamo.

Gde su nalepljena? Pazi mozes ti da sumljas u sta hoces, ali jedno je evidentno. da vatrogasci dolaze na mesto nesrece a ne agenti sa slusalicama u uvetu. A drugo je odakle si zakljucio da su to kako kazes "civilni" vatrogasci.

punchOutDetail.jpg

punchOutInternal.jpg

pentagon-punchout.gif

dziura%203.JPG

image_preview

Ovo je slika jedne relativno male rupe koju je napravio točak aviona. A ti prvo proveri šta stavljaš, pretpostavljam da to nije ono što si ti mislio...

Obzirom da si bio u Pentagonu, mislio sam da bolje poznaješ konstrukciju zgrade.
Pentagon ima pet prstenova-zgrada.
Ono što je udarilo u njega - prodrlo je do četvrtog prstena.
Ovo je rupa od udara na jednom od njih.
Ona urušena, najveća "rupa" je na spoljnjem prstenu.
Čak ni ona ne odgovara veličini aviona kojio je navodno udario.
Što slike razmere dokazuju svakom ko ima oči (ili makar jedno).
A da ne govorimo o ovim unutrašnjim rupama.

A u pravu si - ovo je jedino mogao da napravi točak aviona.
Samo što je to rupa od udara, navodno, celog aviona.
Yebiga....

Gde su nalepljena? Pazi mozes ti da sumljas u sta hoces, ali jedno je evidentno. da vatrogasci dolaze na mesto nesrece a ne agenti sa slusalicama u uvetu. A drugo je odakle si zakljucio da su to kako kazes "civilni" vatrogasci.

A kakve odgovore očekuješ od njih?
Sa fotki i "slepac" vidi da u Pentagon nije mogao udariti navedeni avion.
I šta da oni urade?
Da priznaju da je tako?
Pa .... koji je, onda, dalji zaključak?
Zavera američke vlade?
Pa to ne smeju da napišu.
Da obore tvrdnju argumentima?
Možeš li ti da zamisliš neki argument koji bi pobio onu sliku o razmeri aviona i mesta navodnog udara?
Ne možeš?
Ne mogu ni oni.
I šta im onda preostaje?
Lakrdijašenje, ismevanje, sprdanje,.....
Samo što time pokopavaju sami sebe, a da toga nisu ni svesni.
Mislim da previše podcenjuju inteligenciju ljudi koji prate ovakve teme.

A kakve odgovore očekuješ od njih?
I šta da oni urade?
Da priznaju da je tako?
Pa .... koji je, onda, dalji zaključak?
Zavera američke vlade?
Pa to ne smeju da napišu.
Da obore tvrdnju argumentima?
Možeš li ti da zamisliš neki argument koji bi pobio onu sliku o razmeri aviona i mesta navodnog udara?
Ne možeš?
Ne mogu ni oni.
I šta im onda preostaje?
Lakrdijašenje, ismevanje, sprdanje,.....
Samo što time pokopavaju sami sebe, a da toga nisu ni svesni.

Upravo tako, od strane pojedinaca.
Sto se tice satanistickog pentagona, Kolega Šizif nije svestan sta prica, on tvrdi da su avioni koji su udarili u bliznakonje, svojim krilima presekli celicne konstrukcije zgrade(?) a u slucaju pentagona, ta ista krila aviona nisu ostetili ni fasadu ni prozore samo par metara od mesta udara!

Izjave nekih od svedoka:
"Njegova brzina, manevarska sposobnost, način kretanja, svi mi iz kontrole leta, a svi smo iskusni u ovom poslu, smatrali smo da se radi o vojnom avionu", izjavio je Danijel o' Brajan
"On nije imao pojma sa pilotiranjem" izjavio je Rik Garza (instruktor izvesnog teroriste)
"Čuli smo nešto što je zvučalo slično raketi" izjavio je Tom Seibart.
"Zvučalo je kao neka raketa" reči su Majkla DiPola.
"Neka bomba je eksplodirala. Osetio sam miris kordita. Bio sam siguran da je negde aktiviran eksploziv" pričao je Don Parkela.

Da, američka vojska dozvoljava da se po pentagonu švrljaju grafiti.

I šta im onda preostaje?
Lakrdijašenje, ismevanje, sprdanje,....

Pa to je standardna reakcija publike u cirkusu kada nastupa združeni odred harlekina i klovnova.

Hahahahaha :)

Kada je predsendnik Irana rekao "kule bliznakinje su srusene eksplozivom" ciga je rekao to je "neoprostivo" :hahaha:
A u blizini srusenih kula izgradjena je dzamija... mashallah :per:

Neverovatno je da se ovom izjavom gospodina inzenjera a i predsednika Irana uvredila i gospodja Ketrin Eston i Ban Ki Mon... jesu li oni braca po babine linije? :hahaha1:

Voleo bih da i nama ostalima objasniš šta je toliko smešno u postu koji je napisao OvajOnaj - pa da se i mi smejemo.
Čovek je napisao doslovno ovo (citat)

....ubrzanje "slobodnog pada" se moze dogoditi samo i samo ako telo prilikom pada nema nikakvog otpora (sem vazduha)...

Ako ti ne razumeš šta je tu smešno, onda je džaba da ti ja objašnjavam. Da je to istina, svi padobranci bi izginuli - a ti razmisli zašto.

Samo retardiranim ljudima može pasti na pamet da organizuju zaveru koja treba da uključi na desetine ljudi u planiranje: od svog mogućeg bezbedonosnog personala koga treba na kraju nekako izvući iz zgrade, pa onda hiljade službenika iz kancelarija, električari, mineri, demineri, kupaci i prodavci eksploziva, vojnici i policajaci, piloti koji će se dobrovoljno žrtvovati zakucavanjem se u zgrade, stotine ljudi iz službi zaduženih za kontrolu vazdušnog saobraćaja i svih ostalih koji se daju nabrojati oko tih ogromnih zgrada.....i da niko sve ove godine ne progovori ni reč
Samo retardirani ljudi mogu poverovati da je ovako nešto moguće.

Ko misli da to može tek tako nek izvoli probati u bilo koju poslovnu zgradu tog kalibra da uđe i da zalepi najobičniju žvaku na neki noseći stub, pa nek javi kako bi izgledalo i koliko ljudi bi trebao da uvuče u zaveru da bi samo zalepio po jednu pišljivu žvaku u svakoj od kancelarija na nekoliko spratova i svuda na nosive elemente konstrukcije, pa ćemo da vidimo onda šta će baljezgati i šta ce misliti o postavljanju eksploziva na tačno odredjena mesta u prostoru u kome rade desetine hiljada ljudi i hiljade raznoraznih policajaca, dežurnih, portira, električara, i gde svaka od gomile firmi koje tu rade ima sopstveni bezbedonosni personal koji radi za njih, a ne za amerčku vladu, vladare iz senke, i sl.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back