Zašto su pale zgrade WTC?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma on ne zna uopšte šta je gde slagao, samo ga ljudi hvataju u raznim lažima :lol:
Čudi me da je i dalje moderator, to oni ne bi trebalo da rade :mrgreen:

Sine, čika Siza od tada pa do dan danas radi za firmu koja je na 15 min od Pentagona kolima, a ja potpuno razumem da je tebi sve to maglovito i nejasno kad si od inostranstva video eventualno Budimpeštu na maturskoj. Ali veruj mi da nije zavera, postoje ljudi koji su bili dalje od Mađarske i Grčke, i to ovde na forumu! :lol:
A i zavist je prirodna, nemoj da te brine.

Sine, čika Siza od tada pa do dan danas radi za firmu koja je na 15 min od Pentagona kolima, a ja potpuno razumem da je tebi sve to maglovito i nejasno kad si od inostranstva video eventualno Budimpeštu na maturskoj. Ali veruj mi da nije zavera, postoje ljudi koji su bili dalje od Mađarske i Grčke, i to ovde na forumu! :lol:

Ne brini se Sisife, ja sam živeo i studirao na zapadu, tako da te fore mogu samo da leče tvoje komplekse,
a da lažeš, lažeš, to je dokumentovano već nekoliko puta.

Sizo, ti ko ovaj iz vica............:lol:

Čale, čale, umal da dobijem peticu iz matematike!

Pa kako to umalo?

Pa dobila devojcica pored mene.

Poslednja izmena:
Vi ste opsednuti Brzim...
Priviđam vam se čak i kada nisam na forumu?
Činjenica da postoje ljudi koji razmišljaju svojom glavom je odgovorna za pojavljivanje postova sa istim ili sličnim sadržajem...istina je jedna i isto se opisuje.....
Drug Brzi nikada nije izjavio da je zvanična verzija 9/11 istinita.
Očistite mozgove od patološke mržnje prema različitom i pogledajte moje postove.
Nije zlato sve što sija, pa samim tim nisu ni svi blistavi postovi moji.
Ali, prihvatam to kao kompliment zdravom razumu...

Brzi druze stari... niko nije rekao da si utvara pa da se prividjas, samo smo se zabrinuli za tebe.

HU!... dobro je...znaci, sve ono je bio ruzan san?
Ma zli ameri...
znaci to sam sanjao celog zivota?
911? Ja sam bio ubedjen da je to oznaka Porscheovog modela koji mi se svidja....
Ja vise nista ne shvatam: jesu li ili nisu, avioni udarili u WTC?
Ma nuklearna eksplozija 70m. Ispod zgrade....

Posto si evidentno, menjao misljenje i provocirao od pocetka teme, ja te evo ovom prilikom zamoljavam da izneses svoje finalno misljenje povodom 11/9.

Hello dude Sizeif, I'm in Washington DC right now, I'm waiting for your reply to my question. Pozdrav iz Vosingtona grada, kolevke pentagrama i kuca belih :kpozdrav:

Nice try, dude.... however, it's way too early in DC right now, so you must be having some serious insomnia... :P

Šalu na stranu, avioni su udarili u kule, i to u sred multimilionskog grada Njujorka (16 hiljada policajaca juri Džorža!), tako da o tome nema svrhe raspravljati... da nisu, udarili, to bi bio najveći trik u istoriji mađioničarskih trikova, i kolektivna hipnoza neviđenih razmera.

Cela teorija da nije bilo aviona je toliko pomerena da samo pokazuje koliko zaverenički mozak može biti pomeren.

Da li je neko zaista želeo da se to desi na US strani je nešto o čemu se može i raspravljati, ali to da nije bilo aviona je ekvivaletno tvrdnji da je zemlja ravna ploča...

- - - - - - - - - -

Ne brini se Sisife, ja sam živeo i studirao na zapadu, tako da te fore mogu samo da leče tvoje komplekse,
a da lažeš, lažeš, to je dokumentovano već nekoliko puta.
Znam da je Banja Luka na zapadu... ali to nije ono što sam ja mislio... :mrgreen:

Nice try, dude.... however, it's way too early in DC right now, so you must be having some serious insomnia... :P

Šalu na stranu, avioni su udarili u kule, i to u sred multimilionskog grada Njujorka (16 hiljada policajaca juri Džorža!), tako da o tome nema svrhe raspravljati... da nisu, udarili, to bi bio najveći trik u istoriji mađioničarskih trikova, i kolektivna hipnoza neviđenih razmera.

Cela teorija da nije bilo aviona je toliko pomerena da samo pokazuje koliko zaverenički mozak može biti pomeren.

Da li je neko zaista želeo da se to desi na US strani je nešto o čemu se može i raspravljati, ali to da nije bilo aviona je ekvivaletno tvrdnji da je zemlja ravna ploča...

How yes no, ili ti po naski kako da ne!

Nego reci ti meni o cemu JA ovde zborim vama dokonima i zasto ne odgovaras na pitanja? Fale ti argumenti, znanje, informacije, ili ne zelis da saznas istinu ili je pak skrivas?
Prevedi nam anketu sa CNN-a koju sam postavio, objasni nam teoriju ubrzanja slobodnog pada zgrada, dokazni materijal o eksplozivu, Ko su NIST i FEMA, za koga rade i zasto lazu?

Prevedi nam anketu sa CNN-a koju sam postavio, objasni nam teoriju ubrzanja slobodnog pada zgrada, dokazni materijal o eksplozivu, Ko su NIST i FEMA, za koga rade i zasto lazu?
Nemam nažalost vremena da se bavim prevođenjem, morate naći nekog drugog... u tom kontekstu, već sam postavljao link na dokument eksperta koji je odradio fiziku pada, ubrzanje, oslobađanje i transfer energije, čak je išao i dotle da izračuna prečnik čestica nastalih u mrvljenju, i sve u sitna crevca. Tekst je odličan, i odgovara na sva tvoja pitanja i nedoumice, ali za prevođenje ne mogu sada pomoći...

http://www.911myths.com/WTCREPORT.pdf

Ako sledeći put kažeš da na pitanja nije odgovoreno, ponovo ću ti dati ovaj link, nije problem... ovaj čovek je malo merodavniji od Čarlija Šina... :lol:

Nemam nažalost vremena da se bavim prevođenjem, morate naći nekog drugog... u tom kontekstu, već sam postavljao link na dokument eksperta koji je odradio fiziku pada, ubrzanje, oslobađanje i transfer energije, čak je išao i dotle da izračuna prečnik čestica nastalih u mrvljenju, i sve u sitna crevca. Tekst je odličan, i odgovara na sva tvoja pitanja i nedoumice, ali za prevođenje ne mogu sada pomoći...

Ko su NIST i FEMA, za koga rade i zasto lazu?

Pogledaj dokumentarac, koji su napravili arhitekte i inzenjeri koji su opovrgli tu teoriju tvog podmicenog naucnika sa linka koji si postavio , par hiljada strucnih ljudi podrzava njihovu teoriju i milioni ljudi!
Siguran sam da ćeš naći još više ljudi koji podržavaju teoriju da su ljudi po prirodi vegetarijanci, da je incest normalan, da je Elvis živ... to je teorija velikih brojeva, u zemlji od 300 miliona ljudi uvek će se naći par hiljada lakovernih, a Internet je fala bogu svima njima danas dozvolio da kažu svoje mišljenje koje Google lako iskopa. Kao što rekoh, ni Patriot act nije AMerikancima dao ništa novo, oni špijuniraju svoje (i tuđe) građane mnogo pre 9/11... i nemoj mi reći da veruješ u teoriju da su Ameri tek od Patriot acta krenuli da prave sranja i špijuniraju svoje građane... stoga ostaje moja tvrdnja da im ovo nije bilo potrebno ni na koji način.

- - - - - - - - - -

Ne brale, studirah na jednom od najstarijih univerziteta u Evropi, a ti se smej sam sebi...
Dobro de, šta se ljutiš, vidiš da se šalim. Verujem ti da si studirao, ali znam da nisi studirao fiziku, pošto nisi taj tip ličnosti, nema analitike, samo filozofiranje u prazno.

Siguran sam da ćeš naći još više ljudi koji podržavaju teoriju da su ljudi po prirodi vegetarijanci, da je incest normalan, da je Elvis živ... to je teorija velikih brojeva, u zemlji od 300 miliona ljudi uvek će se naći par hiljada lakovernih, a Internet je fala bogu svima njima danas dozvolio da kažu svoje mišljenje koje Google lako iskopa. Kao što rekoh, ni Patriot act nije AMerikancima dao ništa novo, oni špijuniraju svoje (i tuđe) građane mnogo pre 9/11... i nemoj mi reći da veruješ u teoriju da su Ameri tek od Patriot acta krenuli da prave sranja i špijuniraju svoje građane... stoga ostaje moja tvrdnja da im ovo nije bilo potrebno ni na koji način.

- - - - - - - - - -

Dobro de, šta se ljutiš, vidiš da se šalim. Verujem ti da si studirao, ali znam da nisi studirao fiziku, pošto nisi taj tip ličnosti, nema analitike, samo filozofiranje u prazno.

Ljudi po prirodi jesu vegetarijanci, incest nije normalan (osim u kraljevskim porodicama) i Elvis nije živ...
Patriot act je itekako dao nešto novo, nisi pročitao zakon.
Oni su špijunirali svoje građane i ranije, samo što sada sa ovim zakonom dozvoljeno vlastima da te uhapse bez prava da se braniš, da imaš advokata, da mogu da te drže koliko god hoće a da samo sumnjaju u tebe, da mogu i da te ubiju zbog toga, porodica neće moći da zna šta se sa tobom desilo itd itd...
Vrlo demokratski slobodna zemlja, nema šta.

Ljudi nisu vegetarijanci.

Samo primati koji su se hranili mesom i mastima životinjskog porekla postali su danasnji ljudi.
Ostali su ili izumrli u uslovima ledenog doba ili opstali kakvi su do dana danasnjeg u toplijim predelima kao čovekoliki primati .

Izvinjavam se zbog offtopic a

Ljudi nisu vegetarijanci.

Samo primati koji su se hranili mesom i mastima životinjskog porekla postali su danasnji ljudi.
Ostali su ili izumrli u uslovima ledenog doba ili opstali kakvi su do dana danasnjeg u toplijim predelima kao čovekoliki primati .

Izvinjavam se zbog offtopic a

Nema veze, različitog smo mišljena po tom pitanju, ima dosta knjiga o tome kao i primera na svetu... ali ovo nije tema za to, samo sam se nadovezao na Sizifa.

Dal zagrmlje il se zemlja trese,
da li Sizif isprđe se ođe?

Reci meni pobratime stari,
reci meni obraza ti tvoga,
reci nama junaštva ti hrabra!

Jesul tebe zastrašile američke sluge,
svojim HARP-om uticali nate,
jal te možda zaprašile vile,
il se zdade u neznanike vajne?

Što izdade naučnike stare,
što posumlja u nauku nam drevnu,
Zar je Elvis ovde ravan nama,
zar inceste porediš sa nama?

:rtfm:

Vidi Deki jenu stvar, postoje sumlje da su zgradu srusili neandertalci, koji su 11/9 bili u zgradama i naprosto prsli od svog ne znanja a s njima i zgrade, a neki su pretekli zivi pa nam danas svedoce o tome.
Ne krivim ja tebe :mazipsa:

jpeg

Moje mišljenje je da su se zgrade srušile usled delovanja sila koje su narušile stabilnost i strukturalni integritet nosećih stubova.
Moje mišljenje je da su avioni udarili u zgrade.
Moje mišlhenje je da je sve to jako dobro urađeno, jer nijedan srbin nije poginuo a broj poginulih se meri hiljadama.
Šta me zabole stojko ko e naredio rušenje?
Isti organ pokazuje tremor kada se postavi pitanje eksloziva...
Rezultat je dobar, i nekako izjednačava nepravdu koju su nam isti ti ameri naneli.
Moji postovi su bili reakcija na krajnje debilan naslov teme i na još-malo-pa-reptilijansku-zaveru-u-nastanku.
Zadovoljni?

To mi dođe kao rasteretni ventil. Čuka je dobro, pritisak na odgovarajućim mestima u odgovarajućim vrednostima....
Elem, fundamenti fizike se ne uče na youtube, nego iz knjiga.
Nije me mrzelo da pogledam onaj filmić gde čovek ruši zvaničbu verziju 911 tako što postavi par betonskih blokova i baci još jedan na vrh.
Fizika tvrdi to što je Isak Njutn uobličio u zakone, ali samo za tela koja su čvrsta i kompaktna.
Treći N.Z. može san parcijalno da se primeni na konstrukciju mešovitih materijala, koji se krive,pucaju i mrve jedni o druge dok padaju...
Mislim da se greši u osnovnim postavkama: zli ameri koji ubijaju svoj narod da bi ovo ili ono...
Ne.
Mislim da je to društvo jedan roj insekata koji nema maticu, nema cilj i nema politiku.
Njihova strategija se svodi na:imam? Nema. Zaradi ili otmi, ***** sutra....
Nije tu bilo nekog pokrivanja kasnijih ratnih dejstava,ili nekog mnogo višeg cilja..
Ništa oni nisu dobili posebno...
Najverovatnije je da se više pojedinaca i grupa dosetilo kako da se okoristi nastalom situacijom...
Za wtc7,verujem da su odlučili da je sruše u onih sat vremena dok je ludilo trajalo...verujem da su to i mogli nekim svojim igračkama...
A za dve velike zgrade, jbeš ga...avioni jesu udarili, a da li su od toga i pale???

Hvala na zabrinutosti.

- - - - - - - - - -

To mi dođe kao rasteretni ventil. Čuka je dobro, pritisak na odgovarajućim mestima u odgovarajućim vrednostima....
Nije me mrzelo da pogledam onaj filmić gde čovek ruši zvaničbu verziju 911 tako što postavi par betonskih blokova i baci još jedan na vrh.
Fizika tvrdi to što je Isak Njutn uobličio u zakone, ali samo za tela koja su čvrsta i kompaktna.
Treći N.Z. može san parcijalno da se primeni na konstrukciju mešovitih materijala, koji se krive,pucaju i mrve jedni o druge dok padaju...
Mislim da se greši u osnovnim postavkama: zli ameri koji ubijaju svoj narod da bi ovo ili ono...
Ne.
Mislim da je to društvo jedan roj insekata koji nema maticu, nema cilj i nema politiku.
Nije tu bilo nekog pokrivanja kasnijih ratnih dejstava,ili nekog mnogo višeg cilja..
Najverovatnije je da se više pojedinaca i grupa dosetilo kako da se okoristi nastalom situacijom...
Za wtc7,verujem da su odlučili da je sruše u onih sat vremena dok je ludilo trajalo...verujem da su to i mogli nekim svojim igračkama...
A za dve velike zgrade, jbeš ga...avioni jesu udarili, a da li su od toga i pale???

Hvala na zabrinutosti.

ijala, koji se krive,pucaju i mrve jedni o druge dok padaju...
Ne.

Hvala na zabrinutosti.

Tesko je prihvatiti tako nesto.
Ipak je to zgrada od preko 30 spratova.
Znas li koliko tu treba planiranja da se uopste srusi?
Da ne pricam o tome da se ona srusila bas onako kako treba, urusavanjem, kao iz knjiga o rusenju.
To ne moze da se uradi ni za mnogo vise od jednog sata.
A kada to shvatimo, a veoma je lako shvatiti, onda dolazimo do jasnog zakljucka da je rusenje te agrade planirano, a samim tim i sve drugo dolazi u sumnju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back