Zašto su pale zgrade WTC?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odgledaj dokumentarac pa ćeš saznati ime......nego pusti sad čoveka, dokaži ti da je podmetnut eksploziv u zgrade

Tvoje lazi i bezobrazluk nemaju granice

A PBS documentary film, “Why the Towers Fell” scientifically explained the present theories as perceived by NIST and FEMA. both government agencies, This NOVA presentation follows a group of engineers who start looking for indicators that guide them to explain the reason why the World Trade Center collapse.

Posto ne citas, ne gleda i ne koristis mozak prilikom istog, odgovor ti se nalazi ovde
http://forum.krstarica.com/showthre...liznakinje?p=28983813&viewfull=1#post28983813
Eto vidiš koliko si ograničen, eksploziv se ne može postavljati po liftovima nego se postavlja na noseće stubove pa se onda odredi se tačan redosled i interval kojim ti stubovi treba da se sruše, kako bi zgrada pala onako kako su oni koji je ruše to zamislili. A ako bi neko pokušao da uradi to kako si ti opisao, dobio bi jedno veliko ništa. Na stranu što bi za tako nešto bilo potrebno da neko unese tone eksploziva u zgradu, a da ga niko ne primeti. I to ne jednu, nego čak tri zgrade. A da ne pričamo o tome da bi nakon korišćenja toliko eksploziva, tragovi o tome postojali na sve strane, pa samim tim i dokaz da je zgrada minirana.
O tome smo već pričali, ali ti očigledno nemaš kapaciteta da ispratiš tok diskusije, nego samo lupetaš koješta

Tvoje lazi i bezobrazluk nemaju granice

A PBS documentary film, “Why the Towers Fell” scientifically explained the present theories as perceived by NIST and FEMA. both government agencies, This NOVA presentation follows a group of engineers who start looking for indicators that guide them to explain the reason why the World Trade Center collapse.
Da si odgledao film kao što sam te lepo posavetovao, video bi da u njemu učestvuje glavni inženjer koji je izgradio zgrade, a ne da prosipaš neku navodnu pamet što si izguglao i obojio par reči :D

Cekam odgovore na pitanja a ne baljezgarije!

- - - - - - - - - -

Eto vidiš koliko si ograničen, eksploziv se ne može postavljati po liftovima nego se postavlja na noseće stubove pa se onda odredi se tačan redosled i interval kojim ti stubovi treba da se sruše, kako bi zgrada pala onako kako su oni koji je ruše to zamislili. A ako bi neko pokušao da uradi to kako si ti opisao, dobio bi jedno veliko ništa. Na stranu što bi za tako nešto bilo potrebno da neko unese tone eksploziva u zgradu, a da ga niko ne primeti. I to ne jednu, nego čak tri zgrade. A da ne pričamo o tome da bi nakon korišćenja toliko eksploziva, tragovi o tome postojali na sve strane, pa samim tim i dokaz da je zgrada minirana.
O tome smo već pričali, ali ti očigledno nemaš kapaciteta da ispratiš tok diskusije, nego samo lupetaš koješta

Vidim ko ima kapacitet neandertalca! U filmu sve objasnjeno od strane strucnjaka!

Ma kakav bre nanotermit, jeste li vi jeli bunike... :lol:

Ti si za razliku od kolege bar duhovit :rotf::rotf::rotf:

Evo ovaj nanotermit, jel i dalje smesno?

Chips_of_thermitic_material_WTC_small.jpg

Partially-reacted-red-thermite-chips-found-in-WTC-dust-samples-provide-strong-evidence-that-Super-thermite-aka-Nano-thermite-generated-the-iron-rich-spheres.jpg

Pronadjen u prasini po celom Menhetnu i na celicnim konstrukcijama, uprkos tome sto su americki satanisti naredili da se sklone forenzicki dokazi sa mesta zlocina!

Charlie+Sheen+911+World+Trade+Center+Conspiracy.jpg

Ako si dobio nagon da nesto osporis i diskredibilises, imas video iznad.

Na slici koju sam postavio nadam se da si uocio i anketu? E sad posto se hvalis da si bio u SAD, mozes li nam prevest sta je sadrzaj ankete, posto ovde nesumljivo ima i komunista koji jel, ne divane americki kao ti.
mrgreen.gif.pagespeed.ce.zIPptYMTjk.gif

Cekam odgovor:ceka:, samo nemoj po trilioniti put da pitas a zasto su morali sami sebi da sruse zgrade :hahaha:

Nisam ja bio u poseti Pentagonu (to si ti izmislio, al' dobro - već znamo da voleš da izmišljaš), ja sam video oštećenje Pentagona prolazivši autoputem koji ide blizu zgrade. U prirodi izgleda mnogo veće nego na slici.

Oš' još nešto....

Avion koji je udario u Pentagon nije "ispario", ali je drugačiji bio efekat udara jer je Pentagon zgrada od ojačanog betona i čelika, drugačije konstrukcije od WTC nebodera. Inače, bio sam tamo par nedelja nakon toga, kad je počinjala rekonstrukcija oštećenog dela..

Bio sam tamo
i
Prolazio sam autoputem koji ide pored

je, po tebi, isto?

Bio sam na svadbi mog komšije.
U stvari, prolazio sam autom pored svadbe.
Isto - zar ne?

Avion koji je udario u Pentagon nije "ispario", ali je drugačiji bio efekat udara jer je Pentagon zgrada od ojačanog betona i čelika, drugačije konstrukcije od WTC nebodera..

Potpuno si u pravu.
Ovo na slici su drveni stubovi - i to objašnjava kako je požar mogao da ih toliko ošteti, da se zgrada sruši.
Grubi previd.
Mada....... ipak sam ja nestručnjak - u poredjenju sa ekspertima suprotne strane.

Filip Maršal, bivši pilot US Airlines, a pre toga pilot CIA, napisao par knjiga je o false flag operaciji 9/11.
Prošle godine je pronađen mrtav zajedno sa svoje dvoje dece.
Novine su pisale da je ubio decu, psa, pa sebe.
Tela su odmah kremirana, nikakva istraga nije rađena, kao ni autopsija.

Filip Maršal, bivši pilot US Airlines, a pre toga pilot CIA, napisao par knjiga je o false flag operaciji 9/11.
Prošle godine je pronađen mrtav zajedno sa svoje dvoje dece.
Novine su pisale da je ubio decu, psa, pa sebe.
Tela su odmah kremirana, nikakva istraga nije rađena, kao ni autopsija.

Vise od 2500 njujorske policije, vatrogasaca, hitne pomoci i sanitarnih radnika koji su bili na mestu zlocinackog poduhvata 11 septembra, sad imaju boles' zvanu kancer, medj' narodom poznatu kao RAK!

Koliko ih je umrlo u medjuvremenu, to zana samo Dzordz mladji Bus. Pa stoga i nije cudo sto je dobio tikove i retardirani izraz lica! Doslo vreme da se mre a savest pocela da przi ono sto se nekad zvalo mozak kod njega :aha2:

Vi ste opsednuti Brzim...
Priviđam vam se čak i kada nisam na forumu?
Činjenica da postoje ljudi koji razmišljaju svojom glavom je odgovorna za pojavljivanje postova sa istim ili sličnim sadržajem...istina je jedna i isto se opisuje.....
Drug Brzi nikada nije izjavio da je zvanična verzija 9/11 istinita.
Očistite mozgove od patološke mržnje prema različitom i pogledajte moje postove.
Nije zlato sve što sija, pa samim tim nisu ni svi blistavi postovi moji.
Ali, prihvatam to kao kompliment zdravom razumu...

Vi ste opsednuti Brzim...
Priviđam vam se čak i kada nisam na forumu?
Činjenica da postoje ljudi koji razmišljaju svojom glavom je odgovorna za pojavljivanje postova sa istim ili sličnim sadržajem...istina je jedna i isto se opisuje.....
Drug Brzi nikada nije izjavio da je zvanična verzija 9/11 istinita.
Očistite mozgove od patološke mržnje prema različitom i pogledajte moje postove.
Nije zlato sve što sija, pa samim tim nisu ni svi blistavi postovi moji.
Ali, prihvatam to kao kompliment zdravom razumu...

Blistavi postovi, :eek: Ružo :eek:
"nije bilo betona u zgradama" :eek:
Baš je blistav :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back