A i te zarađene penzije, kad malo bolje razmisliš, nemaju toliko veze sa Titom, već sa tim što smo imali privredu, nešto se barem radilo. Nije bilo sjajno, ali su ljudi imali više vere u budućnost nego sad, a to je bitno... ko je hteo da radi, uvek je mogao da radi. Mi večito u političarima tražimo i inspiraciju i opravdanje, sve po potrebi, a gola istina je da zapravo sve zavisi od nas - niko od njih ne bi bio tu gde jeste da im mi nismo dozvolili. Dakle, političari su samo verna slika onoga što predstavljaju, tako je bilo i biće... svaki narod ima onoliko dobru državu koliko je svojim radom i zalaganjem zaslužio. Mi prvo treba da naučimo da ne bacamo đubre kroz prozore solitera, i da naučimo da pare neće doneti EU, MMF, USA, Rusija, već da ih mi moramo zaraditi. U se i u svoje kljuse.
A što se tiče rušenja nebodera, sasvim je jasno da je teorija "sakrivenih" aviona totalno besmislena, jer ako su hteli nešto da muvaju, mnogo je bilo jednostavnije da ih zaista zakucaju u zgrade koje, ajde iz nekog hipotetičkog razloga hoće da sruše, nego da ih teleportom šalju na Pluton u sred milionskih gradova...
Naravno, nemaju nikakav razlog da sebi prave štetu, po vašim rečima "da bi mogli da imaju opravdanje da napadnu Irak", jer oni napadaju koga hoće od kad postoje, i zato su i dobili ovo što su dobili - previše su se zamerili Arapima i pre ovog napada na WTC. Dakle, razmišljajte o uzrocima, ko je imao više razloga da napadne i zašto.... Ameri sigurno ne, jer nisu dobili ništa što već nisu mogli da imaju.