Zašto su pale zgrade WTC?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
to je isto ona pajserologija sto jedne prilike vladin naucnik izjavi (izvali) da pronadjeni eksploziv na srusenim zgradama, ustvari ne moze da topi celik :hahaha:
pa kad su mu malo pametniji ljudi objasnili pa i pokazali da moze, onda ga malo bilo sramota... do duse nije ga bilo sramota kada je uzimao pare :aha2:
pa isto i onaj ekspert za rusenje zgrada, sto lupi pa ostade ziv i rece, da se taj eksploziv ne koristi (da to nije moguce), pa kad mu rekose da je to ustvari vojni eksploziv koji on ustvari i ne sme da koristi, onda ostade zacudjen :rotf:
pa i onaj sto je kupio zgrade, kad se zapalila 7 zgrada, on rekao ma rusite je, ko ga yebe, kad ide krava nek ide i tele (tudje). Jako plemenit covek inace :smeker:

Pa treba neko od vas pametnih i prosvetljenih to da ukapira i da ode kod cige preko okeana i da mu to sve izdeklamuje :smeker:
Kao i to da ne ubijaju ljude po svetu zbog nafte i koristi, da ne budu vise teroristi i ubice, da ne koriste radioaktivne i prljave bombe.... sve to u brk da mu kaze!

Ali posto takvog medj' vama nema, onda svet vapi za istinom! Razumes, ili da crtam? :think:

Pa treba neko od vas pametnih i prosvetljenih to da ukapira i da ode kod cige preko okeana i da mu to sve izdeklamuje :smeker:
Kao i to da ne ubijaju ljude po svetu zbog nafte i koristi, da ne budu vise teroristi i ubice, da ne koriste radioaktivne i prljave bombe.... sve to u brk da mu kaze!

Ali posto takvog medj' vama nema, onda svet vapi za istinom! Razumes, ili da crtam? :think:

Znaci da ni vi niste mnogo bolji?
De, nacrtaj ti to na parcetu 'artije, pa posalji majmuncetu...posle mozes da se hvalises na netu da si mu skresao u brk!
Nikad se ne zna, mozda i shvati ?

Ove crvene baljezgarije nisu za komentarisanje...
Ipak si taj koji piše baljezgarije.
Pogledaj ovo recimo:
http://www.panamacademy.com/?utm_so...flight-training/commercial-pilot-program.html
Cena je 50.000 dolara, sve komplet do pilotske dozvole sa obezbeđenim smeštajem. Nakon toga konkurišeš za posao, nađeš kurs za određeni tip aviona koji ti treba, to odradiš i to je to... faktički od prvog dana pa dok se ne nađeš u kokpitu komercijalnog aviona treba ti 7 meseci.
Oni preko okeana rade ono što se radi od kada postoje države - nameću svoj politički i ekonomski interes kroz superiornu vojnu moć, nema tu ničega što nisu radili i drugi kad su bili u sličnoj poziciji, od Rimskog carstva pa do danas. Svaka država bi volela da je na njihovom mestu.

Varaš se, svet ne vapi za nekakvim istinama niti želi da zna ni za te neke "istine", niti hoće da ga neko "prosvetli" i donese mu prosvetljenje na silu, nego "svet" samo hoće prilično lako da dodje do para, da jede, cirka pivo i rakiju i da gleda na TV, i malo toga drugog ga uopšte interesuje.
Zapravo, problem su kojekakvi "prosvetitelji" koji uglavnom nisu normalni, pa i ako nisu psihički poremećeni, prilično su odvojeni od stvarnog sveta, ako ništa drugo samo zbog toga što smatraju da raja uopšte želi da bude prosvećena.

Znaci da ni vi niste mnogo bolji?
De, nacrtaj ti to na parcetu 'artije, pa posalji majmuncetu...posle mozes da se hvalises na netu da si mu skresao u brk!
Nikad se ne zna, mozda i shvati ?

Pa mi smo ovde proglaseni budalama i neznalicama. Jel ti to mozak zardjao ili ga neko isprao? :fdlan:

Ne, ja nisam kompetentan, najbolje da to vi posaljete, jer ipak je on vas demokratski precednik :mrgreen:

Ipak si taj koji piše baljezgarije.
Pogledaj ovo recimo:
http://www.panamacademy.com/?utm_so...flight-training/commercial-pilot-program.html
Cena je 50.000 dolara, sve komplet do pilotske dozvole sa obezbeđenim smeštajem. Nakon toga konkurišeš za posao, nađeš kurs za određeni tip aviona koji ti treba, to odradiš i to je to... faktički od prvog dana pa dok se ne nađeš u kokpitu komercijalnog aviona treba ti 7 meseci.

Oni preko okeana rade ono što se radi od kada postoje države - nameću svoj politički i ekonomski interes kroz superiornu vojnu moć, nema tu ničega što nisu radili i drugi kad su bili u sličnoj poziciji, od Rimskog carstva pa do danas. Svaka država bi volela da je na njihovom mestu.

Varaš se, svet ne vapi za nekakvim istinama niti želi da zna ni za te neke "istine", niti hoće da ga neko "prosvetli" i donese mu prosvetljenje na silu, nego "svet" samo hoće prilično lako da dodje do para, da jede, cirka pivo i rakiju i da gleda na TV, i malo toga drugog ga uopšte interesuje.
Zapravo, problem su kojekakvi "prosvetitelji" koji uglavnom nisu normalni, pa i ako nisu psihički poremećeni, prilično su odvojeni od stvarnog sveta, ako ništa drugo samo zbog toga što smatraju da raja uopšte želi da bude prosvećena.

Opet ispustas gasove, ti opravdavas najvece zlocince u svetskoj istoriji. Samo zle podmukle vodje koje ima amerika moze koristiti nuklearno oruzje za masovno ubijanje civila!
Ti me bas iznenadjujes sa svojim baljezgarijama. Manje gledaj Pink covece :tambalamba:
Mislis ako su tebi pare udarile u glavu i hoces da ih dobijes na mufte, da je to OK, i da te boli djoka za druge koji umiru zbog toga. :bum:

A odakle bre tim Arapima 50.000$? Odakle, pitam ja tebe? :lol:
(već nazirem zaverenički kontraargument)

Kako neki svršavaju na samo pokušaj da mi se kontrira...
Da.
Moj predesdnik je bio Tito.
Dobar deo ljudi je zaradio svoje penzije kod Tita.
Ne, nisam otišao nigde van zemlje, ostao sam i bavim se privatnim poslom.
Za kvalitet svog života krivim i hvalom samo sebe, ane kao neki, izmišljene likove i tajna udruženja.
Ali to sam samo ja...ruža je i na đubrištu - ruža.

A i te zarađene penzije, kad malo bolje razmisliš, nemaju toliko veze sa Titom, već sa tim što smo imali privredu, nešto se barem radilo. Nije bilo sjajno, ali su ljudi imali više vere u budućnost nego sad, a to je bitno... ko je hteo da radi, uvek je mogao da radi. Mi večito u političarima tražimo i inspiraciju i opravdanje, sve po potrebi, a gola istina je da zapravo sve zavisi od nas - niko od njih ne bi bio tu gde jeste da im mi nismo dozvolili. Dakle, političari su samo verna slika onoga što predstavljaju, tako je bilo i biće... svaki narod ima onoliko dobru državu koliko je svojim radom i zalaganjem zaslužio. Mi prvo treba da naučimo da ne bacamo đubre kroz prozore solitera, i da naučimo da pare neće doneti EU, MMF, USA, Rusija, već da ih mi moramo zaraditi. U se i u svoje kljuse.

A što se tiče rušenja nebodera, sasvim je jasno da je teorija "sakrivenih" aviona totalno besmislena, jer ako su hteli nešto da muvaju, mnogo je bilo jednostavnije da ih zaista zakucaju u zgrade koje, ajde iz nekog hipotetičkog razloga hoće da sruše, nego da ih teleportom šalju na Pluton u sred milionskih gradova...

Naravno, nemaju nikakav razlog da sebi prave štetu, po vašim rečima "da bi mogli da imaju opravdanje da napadnu Irak", jer oni napadaju koga hoće od kad postoje, i zato su i dobili ovo što su dobili - previše su se zamerili Arapima i pre ovog napada na WTC. Dakle, razmišljajte o uzrocima, ko je imao više razloga da napadne i zašto.... Ameri sigurno ne, jer nisu dobili ništa što već nisu mogli da imaju.

A i te zarađene penzije, kad malo bolje razmisliš, nemaju toliko veze sa Titom, već sa tim što smo imali privredu, nešto se barem radilo. Nije bilo sjajno, ali su ljudi imali više vere u budućnost nego sad, a to je bitno... ko je hteo da radi, uvek je mogao da radi. Mi večito u političarima tražimo i inspiraciju i opravdanje, sve po potrebi, a gola istina je da zapravo sve zavisi od nas - niko od njih ne bi bio tu gde jeste da im mi nismo dozvolili. Dakle, političari su samo verna slika onoga što predstavljaju, tako je bilo i biće... svaki narod ima onoliko dobru državu koliko je svojim radom i zalaganjem zaslužio. Mi prvo treba da naučimo da ne bacamo đubre kroz prozore solitera, i da naučimo da pare neće doneti EU, MMF, USA, Rusija, već da ih mi moramo zaraditi. U se i u svoje kljuse.

A što se tiče rušenja nebodera, sasvim je jasno da je teorija "sakrivenih" aviona totalno besmislena, jer ako su hteli nešto da muvaju, mnogo je bilo jednostavnije da ih zaista zakucaju u zgrade koje, ajde iz nekog hipotetičkog razloga hoće da sruše, nego da ih teleportom šalju na Pluton u sred milionskih gradova...

Naravno, nemaju nikakav razlog da sebi prave štetu, po vašim rečima "da bi mogli da imaju opravdanje da napadnu Irak", jer oni napadaju koga hoće od kad postoje, i zato su i dobili ovo što su dobili - previše su se zamerili Arapima i pre ovog napada na WTC. Dakle, razmišljajte o uzrocima, ko je imao više razloga da napadne i zašto.... Ameri sigurno ne, jer nisu dobili ništa što već nisu mogli da imaju.

Naravno da su hteli da ih sruše, onaj potpisao ugovor sa osiguranjem neposredno pre udara aviona, a trezori koji se nalaze pod zemljom ispod tih zgrada su ispražnjeni malo ranije.
Sve je to slučajno... :roll:

Kako neki svršavaju na samo pokušaj da mi se kontrira...
Da.
Moj predesdnik je bio Tito.
Za kvalitet svog života krivim i hvalom samo sebe, ane kao neki, izmišljene likove i tajna udruženja.
Ali to sam samo ja...ruža je i na đubrištu - ruža.

Da li si ti ili neko drugi ovde zaradio penziju kao udbas ili partijski parazit ili kao vredni radnik... nije tema!
Nije tema ni "kvaliteta zivota" vec (in)direktno cena zivota, nesto slicno kao kod copavog, ili si s nama ili te nema!
Meni dovoljno govori vas nastup: tebe, biliona-triliona i inteligencije_011 kakvi ste ljudi! Americke bulje su vam sladje nego sopstvena domovina. Sram vas bilo!

Yebote, pa zašto ne zovete nekog da mu kažete vaša saznanja?
Usput, pomenite im da znate i za toplu vodu...
I za Kenedija..
I za Elvisa...
Sve tajne razotkrivene na krsti.....

Stalno iste baljezgarije sa namerno ubačenim nebulozama da bi se sve stavilo u isti koš...
Naseli ste na marketinški trik.

Čekaj,
nisi ljude guštere spomenuo... :lol:

ni nibiru...

Da li bi mi neko od ovih silnih eksperata ovde objasnio, ako već krenemo sa premisom da su ameri digli kule u zrak, gde se dadoše oni avioni, ko je s njima upravljao i da lisu angažovali Dejvida Koperfilda da izvede svoj novi hokus pokus pred hiljadama i hiljadama svedoka?
Drugo, da li su ti avioni (ako su zaista postojali) bili teledirigovani kao dronovi ili su fakat neke arapske kamikaze upravljali njima? Šta je onda taj kamikaza mislio? Nešto tipa -ja ću se slupati u zgradu, a eksploziv će odraditi ostalo?"

E ququ...

Sve što se "posle" desilo moglo je da se desi i bez rušenja. To je najveća rupa u vašoj teoriji koju ništa ne može da okrpi. Ameri ratuju kako im se ćefne već odavno, bole ih patka da se nekome pravdaju, a naročito da sebi nanose štetu.

Sve što se "posle" desilo moglo je da se desi i bez rušenja. To je najveća rupa u vašoj teoriji koju ništa ne može da okrpi. Ameri ratuju kako im se ćefne već odavno, bole ih patka da se nekome pravdaju, a naročito da sebi nanose štetu.

Ti si stvarno naivan kao sto zvucis. Izvini necu da te vredjam, ali zvucis tako siguran, a tvoje razmisljanje je na nivou mog sedmogodisnjaka i njegovog vidjenja sveta.

I on isto tako pita zasto bi neko takvu stvar uradio... :dash:

i ja sam se onomad pitala zasto su porusili mostove

jbg, ne mogu ti objasniti jer nemam dovoljno vremena
idem da uzmem svoje dete iz preschool-a
:cmok: za moje dete koje ce plakati ako ne dodjem na vreme po njega

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back