Zašto su pale zgrade WTC?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Njima je car dokazivanja necega u sta i oni sami ne veruju. Na more dokaza, koji postoje, oni se hvataju zvanicne verzije. Iako je ista dovedena u pitanje na mnogim poljima (od strane nauke) ali oni je predstavljaju kao plod "teorije zavere". Nekada su ljudi verovali da je zemlja ravna, pa ko je mislio drugacije, placao je glavom. I pored svega toga, oni misli da smo mi neki ratnici, koji cemo platiti glavom u odbrani NWO.
Ikao su (valjda) svesni da svaka imperija tezi NWO i potcinjavanju slabijeg, i ako bi trebalo da znaju da svetom ne vlada nauka i znanje, vec sila!
Nema nikakvih dokaza, osim nekih filmića na youtube gde se iznose nekakve teorije i pretpostavke koje nisu potkrepljene nikakvim činjenicama, nego se onako uopšteno teoretiše. Tako i ja mogu da sniim filmić u kome ću da teoretšem o postojanju vanzemaljaca, ali to ne može biti dokaz o postojanju vanzemaljaca.
Niste vi nikakvi ratnici, nego obični šarlatani i klovnovi. Neće niko vas da dira, ne znaju ni da postojite, a kamoli da vas neko uzima za ozbiljno. Eto, ovde su vam dali čitavu sekciju na zabavnom delu foruma da malo uveseljavate narod

<<<svetislave, mlogo si zaglibio... ne mogu ja da te izvadim, nisam iz te struke koja pomaže u tim situacijama, al imam neke kontakte... avion udari u zgradu, sruši par spratova, obori stubove u niskom letu, gledaju ga ljudi sa zemlje, i ti opet zbunjen.

Nešto je sigurno udarilo u Pentagon, samo je pitanje šta?
Boing 757 to sigurno nije.

Vidljivo i iz aviona.
A kada nemaš odgovore na pitanja - koji je sledeći korak?
Komentarisanje sagovornika, vredjanje,..
Dobar pokazatelj koliko je jako uporište koje vi UDBAši branite.
Izgleda da Gazde moraju pronaći neke sposobnije zastupnike.

- - - - - - - - - -

Visina leta - Sizife?
Dva sprata upala - visina oko 9 metara.
Visina Boinga 757 - oko 13,5 metara.

Kuda je leteo kada se zabio u Pentagon?
Kroz zemlju?

Visina leta, Sizife?

- - - - - - - - - -

A kad pominješ točkove (koji su navodno napravili rupu na unutrašnjem prstenu).....
Koji od ovih je to uradio?

A ovo što vidiš sa strana - su motori.
Svaki teži oko 3 tone.

Meni deluju malo veći od tvojih točkova.
Prečnik im je oko 2,15 metara.
Jesu li oni udarili u nešto u Pentagonu?

(A rep aviona je irelevantan.
On je od papira.
Kineskog)

- - - - - - - - - -

Ovi su malo i teži.
Oko 4 tone.
Ipak, čak ni njihova težina nije dovoljna da napravi rupu veću od one koju napravi točak.

- - - - - - - - - -

Boing 757

Karakteristike:
- specijalna legirana krila (pretpostavljam od superteških elemenata) sposobna da presecaju čelik
- specijalni superteški točkovi
- lagani motorčići, koji više služe kao ukras
- rep od papira - služi samo da da lepši izgled avionu

- - - - - - - - - -

Daj tvoje slike Sizife.
Da vidimo u čemu je razlika?

U čemu je razlika?

- - - - - - - - - -

Pa ti bi to kao intelektualni mogul trebao da izdeklamujes u dve recenice ;)
O kakvim ti puskama? Nemoj samo o ustipcima i kavurmi :mrgreen:
Rep, irelevantan :hahaha: kad vec pominjes metak, trebalo bi da znas da forenzicari na osnovu ulazne rupe od metka, odredjuju kalibar. :smeker:

WTC_hole-1.jpg

Znaci pentagon je ipak stelt zgrada :lol:

Ne, nego im se Boing 757 skupio od hladnoće.
Oće to, kada se radi od nekvalitetnih materijala.

Pa hteli mi to da priznamo ili ne, postoji jasna korelacija između lošeg opšteg obrazovanja i pravopisnih grešaka karakterističnih za osnovce u nižim razredima... ne mogu da očekujem da neko razume funkciju sinusa u računu kraka sile ako ne razume da se "nerazume" piše odvojeno.... pri tom je jasno da gramatika nema direktne veze sa fizikom, ali je pokazatelj opšteg manjka znanja, a sve to se kalemi jedno na drugo pa dovede to verovanja u potpuno nebulozne teorije.

Postoji jasna korelacija izmedju sadržine nekog posta i znanja o odredjenoj temi onog koji piše.
Ili se iznose tehničke primedbe, ako imaš kakvo-takvo znanje.
Ili se komentariše protiv-sagovornik, ako ne poseduješ isto.

- - - - - - - - - -

Pazi, MENI argumenti uopšte nisu potrebni. VI ste ti koji tvrdite da zmaj živi ispod kreveta... ako je to tako, a jeste, vi ste dužni da izmesete argumente i to dokažete. Ako desetine svedoka sa autoputa vidi avion koji u niskom letu preleće autoput u sred bela dana i u sred jutarnjeg špica, i desetine svedoka daju izjave za razne novine, i za policiju, i javi se neki nutcase i izjavi kako avion NIJE udario u Pentagon (znači ispario negde?), onda VAMA trebaju argumenti da to i dokažete.

A loše nacrtani 3D modeli nisu nikakav dokaz... fotografije sa lica mesta JESU dokaz, izjave očevidaca JESU dokaz... nije ti čudno što nema ni jednog SVEDOKA sa lica mesta koji će potvrditi da aviona NIJE bilo, već svi koji to tvrde, tvrde an osnovu nekih ludih teorija sa youtuba, gde brišu avione sa postojećih snimaka da bi dokazali da aviona nema...

P.S: znam ja da ti nisi od ovih koji misle da aviona nije bilo, al' vrlo dobro znaš da ima i takvih... a ja samo kažem, ako tvrdiš nešto toliko blesavo i neverovatno, onda iznesi konkretan dokaz, a mani se priče da nama trebaju argumenti da dokazujemo očigledno.

Koji avion je udario u Pentagon?
Onaj kojeg navode vaši poglavnici - Boing 757?
Teško.
A ako crteži razmera aviona Boing 757 i udarne rupe nisu dobri - daj tvoje.

- - - - - - - - - -

U to nismo ni sumnjali...

E, a u svim novinama pisalo, rečima "Trilateralna komisija, Vlada u senci" Dačić javno spominjao njih kao Vladu u senci, a neki jooooš ne veruju da takve stvari postoje :fdlan: aaauuuuuuu :fdlan:
A koliko li samo još sličnih takvih "institucija" ima sa sličnim članovima?
Ali ne, to se oni sastaju onako, da piju čaj bez medija... kulijana... uživaj Ružo... sve ok :ok:

- - - - - - - - - -

Sizife isprati li trag novca? :think:
Do kog imena te je doveo? Ili organizacije?

I mene to interesuje.

Pa naravno, sve je nadohvat ruke, i laži i činjenice, ništa novo, na internetu svega ima, samo je problem što vi neke činjenice ne uzimate u obzir, jer se ne uklapaju u zvanične verzije...

Tebi je činjenica film Interstellar, dokaz da ljudi nisu hodili Mesecom a meni je to samo -film. Morate vi "sreća sreća radost" bratija da naučite šta je fikcija, šta želja, a šta realnost.

"San je ono što se želi, a život je buđenje" je moj omiljeni citat Meše Selimovića. Meša je bio naš najveći pisac koji je umesto Andrića trebalo da bude nominovan za Nobelovu nagradu ali nije, zarad ondašnje politike. Dakle, pametan čovek koji je znao šta priča.

Ja bih vas lepo spakovao u kombi, odvezao u neki rudnik, dao vam krampove i lopate, pa da zapnete kao Alija Sirotanović, naš istinski heroj rada.
Kroz zdrav rad i znoj bi vam isparile te teorije iz tintare i videli bi, dok previjate žuljeve na rukama, kako je zaraditi lebac. Pokajanje i sramota zarad parazitiranja ne bi izostalo!

A ja i moja ekipa zdravorazumskih političkih komesara bi vam se valjali od smeha i dobacivali "Arbeit macht frei" i "Ko radi ne boji se gladi" i "Rad je stvorio čoveka a nerad teoretičara zavere"

:)

Pa njihova policija ubija ljude ko kerove po ulici... a utoke nose jer su razbojnici, bolesno drustvo...
Njihova policija je uvek paranoična, jer nije isto biti policajac u Danskoj gde pištolj nose samo profi kriminalci kad pljačkaju banku (a možda ni tad), i Teksas gde svaki koga zaustaviš zbog prekoračenja brzine sigurno ima i karabin ispod sedišta... a to što svi nose oružje se slažem da je idiotski, al' to je njihov drugi amandman koji im daje tu slobodu, i očigledno protiv toga niko ništa ne može. Dakle, kao što sam i rekao - zemlja preterane slobode, koja je u osnovi korisna - ali ako se pretera, onda je i samodestruktivna za društvo.

Tebi je činjenica film Interstellar, dokaz da ljudi nisu hodili Mesecom a meni je to samo -film. Morate vi "sreća sreća radost" bratija da naučite šta je fikcija, šta želja, a šta realnost.

"San je ono što se želi, a život je buđenje" je moj omiljeni citat Meše Selimovića. Meša je bio naš najveći pisac koji je umesto Andrića trebalo da bude nominovan za Nobelovu nagradu ali nije, zarad ondašnje politike. Dakle, pametan čovek koji je znao šta priča.

Ja bih vas lepo spakovao u kombi, odvezao u neki rudnik, dao vam krampove i lopate, pa da zapnete kao Alija Sirotanović, naš istinski heroj rada.
Kroz zdrav rad i znoj bi vam isparile te teorije iz tintare i videli bi, dok previjate žuljeve na rukama, kako je zaraditi lebac. Pokajanje i sramota zarad parazitiranja ne bi izostalo!

A ja i moja ekipa zdravorazumskih političkih komesara bi vam se valjali od smeha i dobacivali "Arbeit macht frei" i "Ko radi ne boji se gladi" i "Rad je stvorio čoveka a nerad teoretičara zavere"

:)

Ne, činjenica je da si ti toliko pglu da ne možeš da skapiraš ni zašto sam spomenuo taj film, tako da je svaki dalji razgovor sa tobom gubljenje vremena...

Njihova policija je uvek paranoična, jer nije isto biti policajac u Danskoj gde pištolj nose samo profi kriminalci kad pljačkaju banku (a možda ni tad), i Teksas gde svaki koga zaustaviš zbog prekoračenja brzine sigurno ima i karabin ispod sedišta... a to što svi nose oružje se slažem da je idiotski, al' to je njihov drugi amandman koji im daje tu slobodu, i očigledno protiv toga niko ništa ne može. Dakle, kao što sam i rekao - zemlja preterane slobode, koja je u osnovi korisna - ali ako se pretera, onda je i samodestruktivna za društvo.

Jedino sto vidim, da je posle ispiranja i centrifuga odradila svoje.... Zemlja preterane slobode :rotf: a u Srbiji si na uzdama jeli? U SAD, par ljudi, kontrolisu sve medije u drzavi. O predsedniku mozes mastiljati sta hoces, ne boj se, samo plati i pisace kako je ***** Dragicu na groblju za diplomsko vece ;)

Ne, činjenica je da si ti toliko pglu da ne možeš da skapiraš ni zašto sam spomenuo taj film, tako da je svaki dalji razgovor sa tobom gubljenje vremena...

I ovako paglu vidim da tražiš potvrdu svoje izamonitorske borbe protiv NWO u svakoj slamčici spasenja svoje zalutale duše. Da nema interneta, bio bi izgubljen u vremenu i prostoru svoje beskorisne društvene i socijalne funkcije :)

Jedino sto vidim, da je posle ispiranja i centrifuga odradila svoje.... Zemlja preterane slobode :rotf: a u Srbiji si na uzdama jeli? U SAD, par ljudi, kontrolisu sve medije u drzavi. O predsedniku mozes mastiljati sta hoces, ne boj se, samo plati i pisace kako je ***** Dragicu na groblju za diplomsko vece ;)
Pa ne, upravo je obrnuto, i to se lepo vidi na primeru - kod nas kad se Vučić oženio, svi su znali a niko nije smeo da pisne... to se tamo nikad ne bi desilo. Inače se slažem da mali broj ljudi kontroliše glavne medije, al' ti ljudi rade za pare i boli ih tuki šta će Obama da kaže, ako izvadi svoju crnu alatku kad ne treba, neće biti pošteđen.... kod nas to nije tako, i sloboda medija je prilično ograničena.

Pa ne, upravo je obrnuto, i to se lepo vidi na primeru - kod nas kad se Vučić oženio, svi su znali a niko nije smeo da pisne... to se tamo nikad ne bi desilo. Inače se slažem da mali broj ljudi kontroliše glavne medije, al' ti ljudi rade za pare i boli ih tuki šta će Obama da kaže, ako izvadi svoju crnu alatku kad ne treba, neće biti pošteđen.... kod nas to nije tako, i sloboda medija je prilično ograničena.

aaaa gde ti ode u zutu stampu i skandale... pa kod njih je "demokratsko drustvo" to mora tako da se pise, jer bi u suprotnom narod posumljao da vlada jednoumlje! Pa vidis da je taj njihov crni cica glisa, ko maneken. Zivi od tih skandala ko ove nase estradne radodajke i natakuse . Njihovi novinari lazu, ne moze ih niko tuziti za klevetu i uvrede i ako su lazne! Procitaj njihove novine, pa ces videti kako su teroriste u Siriji predstavljali kao civile (sa sve kalasom u ruci) Pa i nas srbe, kako smo klali i jeli malu decu (siptarsku) . Njihovi lesinarski novinari su u svakoj zabiti Zemlje i vrlo dobro znaju sta se desava po svetu, ali izvestavaju samo ono sto pase americkim vlastodrzcima! Pa i kad procuri neka informacija koja kalja ugled SAD biva zaboravljena brzinom mesanja guzova Kim Kardasian!

A sto se tice ovog silikonca i diplomiranog vraca, pa svaki dan ih pljuju po novinama (ja ne znam sta ti citas) jos su skoro i dobili pohvalu sa zapada, sto se tice "slobode medija". Pohvalu su doboli kada su poceli da sviraju njihove pesmice...

i sad neko samo sto ima 19 000 sati leta je merodavan?

bavili se time i pametniji i strucniji ljudi i nisu dokazali da je zavera tako da je opet samo jedna vise tema medju milion tema o zaveri

i bavili su se pametni i zakljucili suprotno...a neki koji su previse zakljucivali su ukinuti..

- - - - - - - - - -

a i gle slucaja sve je to odgovaralo americkoj spoljnoj politici..

Opomena:
Dokle svi stigoste na ovoj temi ?.Do komunista,gej populacije, pominjanje mame i tate, grickanja za doope i slicno:evil:
Najlepse vas molim da se drzite teme i bez prepucavanja i vredjanja...Obrisala sam vise postova..I nije prvi put da ih brisem na ovoj temi.
Posle ove opomene nece biti samo brisanja...Hvala unapred na razumevanju i prijatno vece vam zelim..

Na kojoj visini je leteo Boing 757, visok 13,5 metara kada je udario samo u prva dva sprata, visine oko 9 metara?
Svetice, dok jedeš Snickers, pročitaj članak gde na sva tvoja pitanja (a i mnoga druga, sa sve fotografijama sa lica mesta) odgovara jedan avio-inženjer koji zna o čemu govori... dakle svi delovi aviona sa lica mesta, analizirani jedan po jedan, jer čovek za razliku od tebe zna šta znači širina trupa... (a da ne zna, ne bi bio inženjer, već bi bio šalabajzer kao većina teoretičara)

pentagon-engine5.jpg

Na niske grane si pao, kad na takvim sajtovima tražiš naučne radove i još ih predstavljaš kao (ne)šalabajzerske ...:mrgreen:
A ti si magistar avio inženjeringa, pa sumLjaš da je ovaj low pressure shaft u stvari medium pressure shaft... :lol:

Smešni ste ko biJoskop. Da čujem KONKRETNE primedbe - dakle, šta, kako, koji shaft ti je sumnjiv, koji srušeni stub na auto putu pored Pentagona ti nije jasan, u ime kog svedoka sumnjaš i zašto...a mani se ad hominema, to je dosadno.

A ti si magistar avio inženjeringa, pa sumLjaš da je ovaj low pressure shaft u stvari medium pressure shaft... :lol:

Smešni ste ko biJoskop. Da čujem KONKRETNE primedbe - dakle, šta, kako, koji shaft ti je sumnjiv, koji srušeni stub na auto putu pored Pentagona ti nije jasan, u ime kog svedoka sumnjaš i zašto...a mani se ad hominema, to je dosadno.

Ne, nisam aviJo šalabajzer :lol: samo mi smešno kad se pozivaš na home-made "naučnike" . A razlog toga je upravo razlog, nedostatka razloga na razlog ;)
A što se tiče konkretnih primedbi, ja sam ih izneo u skladu sa naslovom teme, potraži ih (ako te zanimaju) .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back