-uuuuu,dok on dodje ja cu da pobegnemLuc:Aaaaa![]()
![]()
![]()
aaaaa
![]()
![]()
aaaa
Videces ti kod mog tate
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
-uuuuu,dok on dodje ja cu da pobegnemLuc:Aaaaa![]()
![]()
![]()
aaaaa
![]()
![]()
aaaa
Videces ti kod mog tate
)-ajd' pa sutraLuc:Ovo je poslednja poruka veceras aj cao i da ne zaboravim moj tata ce te stigne (pobego sam![]()
)

-tvoj tata radi honorarno kod mog tate,kao lik koji brzo vadi upaljac kada moj tata prinese cigaretu ustima...vrishtalina:jaooo,kad moj momak chuje da ste me nazvali bludnom,i vas i vashe tate ima da ubije..utatatata 8)

goodday:-tvoj tata radi honorarno kod mog tate,kao lik koji brzo vadi upaljac kada moj tata prinese cigaretu ustima...vrishtalina:jaooo,kad moj momak chuje da ste me nazvali bludnom,i vas i vashe tate ima da ubije..utatatata 8)![]()
goodday:-tvoj tata radi honorarno kod mog tate,kao lik koji brzo vadi upaljac kada moj tata prinese cigaretu ustima...vrishtalina:jaooo,kad moj momak chuje da ste me nazvali bludnom,i vas i vashe tate ima da ubije..utatatata 8)![]()

goodday:-talicni tom,ha-ha-ha,kiselo se nasmejah,sa svojim kvalifikacijama moze da prodje jedino kao dzoli![]()
![]()
goodday:-da ih nije mozda dzoli sredio\la[/quote
dobro,rugaj se,ko se zadnji smeje,najsladje se smeje
AJDE NA BOZU,DA SMANJIMO NERVOZU![]()
![]()
![]()

goodday:-ok, ako si se uplasila za tatu......'ajde na limunadu pa na gay paradu![]()
![]()
![]()
ops: