Zašto su Kandićka, Biserko i Vučo bezbedne u Srbiji?

• Začetnik teme Začetnik teme Kushi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
na ovim prostorima nije stradao ni jedan amerikanac ni drugi eu okupatorski vojnik, od ruke (nekog) srpskog otpora, koliko se ja razumem to im je obecao i potpisao u dejtonu sm

a u anrodu nema ni pomisli na irske ili alkidine metode, niti je potrebno, samo kazem da ameri drugde svakodnevno stradaju a kod nas ne i oni to ni malo ne cene niti valorizuju na pravi nacin
naprotiv kaznjavaju nas vec 16 godina drasticno (kao da je za primer)

tako i te navedene koriste tu klimu, ali i klima se menja

na ovim prostorima nije stradao ni jedan amerikanac ni drugi eu okupatorski vojnik, od ruke (nekog) srpskog otpora, koliko se ja razumem to im je obecao i potpisao u dejtonu sm

a u anrodu nema ni pomisli na irske ili alkidine metode, niti je potrebno, samo kazem da ameri drugde svakodnevno stradaju a kod nas ne i oni to ni malo ne cene niti valorizuju na pravi nacin
naprotiv kaznjavaju nas vec 16 godina drasticno (kao da je za primer)

tako i te navedene koriste tu klimu, ali i klima se menja

ma nema oni sta nas da cene treba ih oterati

Molim vas da se uzdržite od komentara koji u sebi imaju navedene elemente iz Pravilnika.

Svako dalje pozivanje na nasilje, ubistva i slično biće sankcionisano trajnim udaljenjem sa foruma.

One slichice sa "sado-mazo" sajta upucene onima koji degradiraju ovu drzavu na sve moguce nachine su takodje izbrisane. Ja sam samo rekao da pojedinci koji vole da ponizavaju sami sebe, mogu da se obrate "dominantnim damama" i na taj nachin upraznjavaju svoj fetish umesto shto pljuju po svom narodu i odobravaju demonizaciju Srbije. Shto je najcrnje misle da time grade ugled u svetu.

Molim vas da se uzdržite od komentara koji u sebi imaju navedene elemente iz Pravilnika.

Svako dalje pozivanje na nasilje, ubistva i slično biće sankcionisano trajnim udaljenjem sa foruma.

onda radite svoj "posao" posteno, bez pristrasnosti.Znas koliko me zaboli sto ces trajno da me udaljis.Kad neko poziva na sklanjanje "radikalske bagre" onda je to u redu,progleda se kroz prste.Stvarno vas zalim

Josh samo da dodam, ima nekoliko likova na ovom sajtu koji sa svojim avatarom provociraju a da ne pominjem komentare. To je vidim, u redu.

Probajte vi da odete na neki hrvatski sajt recimo, pa pochnite da prichate protiv drzave. Svi kao jedan ce da skoche na vas. Oni za razliku od nas vole svoju zemlju i svoj narod. Samo ovde kod nas moze svako da k.enja shta mu padne na pamet. Chak shta vishe takvi komentari se cene.

onda radite svoj "posao" posteno, bez pristrasnosti.Znas koliko me zaboli sto ces trajno da me udaljis.Kad neko poziva na sklanjanje "radikalske bagre" onda je to u redu,progleda se kroz prste.Stvarno vas zalim

Пун форум антисрпских бљувотина и других умноболних ствари против Срба, такођер није дозвољено пљувати по политичким неистомишљеницима, али то не важи за такозване демократе. Они могу слободно без бана или опомињања да пиши антисрпске умноболности.

Пун форум антисрпских бљувотина и других умноболних ствари против Срба, такођер није дозвољено пљувати по политичким неистомишљеницима, али то не важи за такозване демократе. Они могу слободно без бана или опомињања да пиши антисрпске умноболности.

bash ti se tresu ruke ? :whistling:

Naravno kad su se svuda uvukli- male zute ljigave sitne duse.Sole nam pamet i sa tv,i iz novina,na forumima.......Jadna je ta demokratija

Josh samo da dodam, ima nekoliko likova na ovom sajtu koji sa svojim avatarom provociraju a da ne pominjem komentare. To je vidim, u redu.

Probajte vi da odete na neki hrvatski sajt recimo, pa pochnite da prichate protiv drzave. Svi kao jedan ce da skoche na vas. Oni za razliku od nas vole svoju zemlju i svoj narod. Samo ovde kod nas moze svako da k.enja shta mu padne na pamet. Chak shta vishe takvi komentari se cene.

:ok::ok::ok:

Kandicka, Vuco, Biserko i ostali antisrpski propagandisti slobodno se krecu po Srbiji.
Osobe koje su glavne za antisrpsku propagandu nisu ni pljuvacku dobili u lice. Zasto?

Zato sta su one vrh piramide srbijanske pameti,intelegencije,kulture,uticaja.
Kada izrodite nesto pametnije i sposobnije,normalno da ce biti skrenute.
Ovako cutite i ucite.Trebace vam.

Znaci kad Kandicka pljuje onda moze biti samo simpaticna ili antipaticna,a za druge to nije zakonom dozvoljeno.E sad ti to sebi nacrtaj!!!!!
cuj, meni je ona skroz antipaticna, i to je licni utisak koji ne treba mesati sa pravilima ponasnaja... :confused:
a da me je pljunula ili bilo kako uvredila - tuzila bih je itekako!!!
i govorila sam da LINC nije dozvoljen.
a i poziv na isti.

Back