Барышников
Poznat
- Poruka
- 9.345
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidi stvarno, to piše u Kuranu, 5:60Nije on Izraelac uopšte, nego je pročitao negde da se moraju podržavati Potomci Svinja i Majmuna.
A veruje u sve što pročita
Pa sto izbegavas da kazes svoje poreklo.Ja svoje ne krijem. Meni su oba roditelja, djedovi i obe babe srpskog porekla. Ne pitam te ja zato sto sam shovinista,vec da ti pokazem da si verovatno konvertit. Cak i ako si cisti Jevrej, ti treba da postujes i volis Srbiju.Bilo je takvih Jevreja iz Srbije. Ja tvrdim da si ti konvertit i zato jesi takav. Na svetosavlje gledas jer si liberal a oni mrze sve srpsko,pa su poturili da je svetosavlje tesno vezano sa Nikolajem Velimirovicem.Njega proglasili antisemitom.Pa koji posten covek danas i u 20. veku nece osuditi lopovluk nekih bogatih Jevreja. Svetosavlje je vezano za Svetog Savu kao utemeljivaca srpske crkve.Svetosavlje je filozofija pravoslavnog zivota, negovanje pravoslavnih vrednosti. Posto su komunisti odbacili Boga i religiju,onda su oni svetosavlje vezali za desnicare i nacionaliste.Pa nece levicar biti svetosavac,ne sigurno.Ti imaš neke čudne koncepte rodnoverja?
Dečak u uniformi, aha zato...
Nisi mi odgovorio koj si nacionalnosti, da li si ceo Jevrej ili pola.Mislim da si polovican,ili cak i manje od 50%. Vazno je to,mogu ti objasniti zasto. Ako si samo pola Jevrej ili i manje,onda si baraba kao nase poturice,onda si i ti neka vrsta poturice. Izabrao si da budes Jevrej samo sto su oni danas mocni i mogu ti pomoci. Takve prezirem. Ja cu ostati Srbin pa makar ceo svet bio protiv nas a mi najsiromasniji narod.
U danasnje vreme ima dosta palih Srba,pa su poceli da kopaju svoje korene, da nadju neku babu ili prababu koja nije srpskog porekla.I onda kad nadju da mu baba nije bila cista Srpkinja nego samo pola,on odmah nece vise da bude Srbin vec po toj babi,a rodjen u Srbiji, zivi u Srbiji,samo zna srpski jezik, krsten u srpskoj crkvi.Ali radi interesa, radi toga sto mocni svet satanizuje Srbe,on je pao karakterno.Bojim se da si ti jedan od takvih.
Aha, film iz Kraljevine SHS.
Prica se stalno da je nasa crkva pogresila sto je odbacila Srbe koji su presli u islam i katolicanstvo. Nije njih crkva odbacila nego su se oni sami odbacili. Cin prelaska Srbina u te dve vere donosi sa sobom mnoge posledice.Taj Srbin koji je preverio on i pre toga imao je ili mrznju prema svom narodu ili je bio pohlepan na povlastice koje se nude kada preveri. Tako da nema sa njima pomirenja i ne treba za njima zaliti.Ко би рекао и ко би пристао да данас сакупимо 25мил свих отпалих Срба и прихватимо их расистички у Корпус због ДНК.
Слаби треба да отпадну и да се не мешају.
И Срби који мисле данас, да су Срби, отпашће веома брзо због слабости наа 1/2 у наредном искушењу !
Ти данас имаш нешто више од 2 милиона Срба !
Aha, film iz Kraljevine SHS. Da se vratim na tvoju tvrdnju.
Mi smo, naime, posebni jer smo zaratovali protiv 19 država, najjačeg vojnog saveza u svetskoj istoriji?
TO jeste posebnost, ali ne u pameti...
Prica se stalno da je nasa crkva pogresila sto je odbacila Srbe koji su presli u islam i katolicanstvo. Nije njih crkva odbacila nego su se oni sami odbacili. Cin prelaska Srbina u te dve vere donosi sa sobom mnoge posledice.Taj Srbin koji je preverio on i pre toga imao je ili mrznju prema svom narodu ili je bio pohlepan na povlastice koje se nude kada preveri. Tako da nema sa njima pomirenja i ne treba za njima zaliti.
Pa sto su Jevreji pruzili otpor tadasnjoj najvecoj sili tj Rimu? Znas da je onda Rim bio i mocniji od Natoa danas. Rim je najveca sila starog veka i ta sila je trajala 1000 god. Zar mislis da ce Nato da traje toliko? Jel to znaci da su i Jevreji tada napravili glupost?Aha, film iz Kraljevine SHS.
Da se vratim na tvoju tvrdnju.
Mi smo, naime, posebni jer smo zaratovali protiv 19 država, najjačeg vojnog saveza u svetskoj istoriji?
kada se kockaš i dobiješ sav novac z a stolom, od ostalih kockara...oni te pitaju za pozajmicu, da bi nastavili sa kockom...POZAJMICA SE NE DAJE...već ustaneš i zahvališ se ekipi, koja se kockala sa tobom i Poželiš im više sreće drugi put...Srbija je 1918 uradila suprotno...čak im nije dala novac na pozajmicu, već im je vratila novac koji su prokockaliDečak u uniformi, aha zato...
Aha, film iz Kraljevine SHS.
Da se vratim na tvoju tvrdnju.
Pa sto su Jevreji pruzili otpor tadasnjoj najvecoj sili tj Rimu? Znas da je onda Rim bio i mocniji od Natoa danas. Rim je najveca sila starog veka i ta sila je trajala 1000 god. Zar mislis da ce Nato da traje toliko? Jel to znaci da su i Jevreji tada napravili glupost?
Zato ih je i izginulo recimo 80% prilikom pada Jerusalima po slomu tog ustanka.Pa sto su Jevreji pruzili otpor tadasnjoj najvecoj sili tj Rimu? Znas da je onda Rim bio i mocniji od Natoa danas. Rim je najveca sila starog veka i ta sila je trajala 1000 god. Zar mislis da ce Nato da traje toliko? Jel to znaci da su i Jevreji tada napravili glupost?
Ne počinjem da shvatam te logike.Rat se nije mogao izbeći, jer da ONI nisu hteli, ne bi ga ni bilo.
Ne precenjuj Srbe baš toliko da MI možemo odrediti protiv koga će SAD ratovati.
ONI ratuju kad ONI žele, a ne MI.
Počinješ sad da shvataš?
Prica se stalno da je nasa crkva pogresila sto je odbacila Srbe koji su presli u islam i katolicanstvo. Nije njih crkva odbacila nego su se oni sami odbacili. Cin prelaska Srbina u te dve vere donosi sa sobom mnoge posledice.Taj Srbin koji je preverio on i pre toga imao je ili mrznju prema svom narodu ili je bio pohlepan na povlastice koje se nude kada preveri. Tako da nema sa njima pomirenja i ne treba za njima zaliti.
Zato ih je i izginulo recimo 80% prilikom pada Jerusalima po slomu tog ustanka.
Ako su potomci tih 20% došlo do toga da trese gaće tolikom broju ljudi, moš misliti šta bi bilo da nisu prošli kroz to stradanje.
kolega, ne bih rekao da su oni, nama nešto nudili...misliš da milošević i njegovi razbojnici ne bi pristali, taaj šljam bi sve prihvatio...pogledaj intervju vladislava jovanovića, gde je realno opisao neke stvariNe počinjem da shvatam te logike.
Ako su nam još ranije stavili do znanja da hoće baze na Kosovu, nudili nam podele pod povoljnijim srazmerama, pa mi odbili znajući za njihovu rešenost da to isteraju do kraja, uključujući i bombardovanje i okupaciju Kosmetohije, onda je to guranje ka neizbežnom, ta taktika, (ići do bombardovanja i povlačenje sa Kosmeta i Metohije) nešto što nije primer naročite pameti
Zato ih je i izginulo recimo 80% prilikom pada Jerusalima po slomu tog ustanka.
Ako su potomci tih 20% došlo do toga da trese gaće tolikom broju ljudi, moš misliti šta bi bilo da nisu prošli kroz to stradanje.
Ne počinjem da shvatam te logike.
Ako su nam još ranije stavili do znanja da hoće baze na Kosovu, nudili nam podele pod povoljnijim srazmerama, pa mi odbili znajući za njihovu rešenost da to isteraju do kraja, uključujući i bombardovanje i okupaciju Kosmetohije, onda je to guranje ka neizbežnom, ta taktika, (ići do bombardovanja i povlačenje sa Kosmeta i Metohije) nešto što nije primer naročite pameti
Од тих, међутим, који су изгинули у разним Масадама није остало ништа.
Израел су населили и установили потомци оних који су запалили у дијаспору.
That's a family unfriendly Aesop, if you like![]()