Zašto studenti iz Srbije ne protestuju zato što Hrvatska ruši srpske spomenike, grobove i ćirilične natpise po Hrvatskoj?

• Začetnik teme Začetnik teme leki1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Постоје јасна правила понашања другосрбијанаца у Србији.Они никада не осуђују усташке провокације, само их прећуте.

Такође, "наша деца"-пленумаши су добили пацке из ЕУ због наводног србовања, па се сада морају мало дистанцирати од свега што може и подсећати на српски национализам.
Nije ih EU valjda kritikovala?
Auuuu sineeee
Pa oni to ništa ne javljaju?

Nije ih EU valjda kritikovala?
Auuuu sineeee
Pa oni to ništa ne javljaju?
Било је на медијима,није била вест дана, мало су их грдили због национализма на скупу 28 јуна.

Znači av i avovci kad nameću ovakve teme oni ustvari mole da se ne bavimo njima nego bilo čime drugim. :rotf:
Jelte, a što je duševna bolnica "Laza Lazarević" ofarbana u žuto?
Bude vam lakše?

1753576097212.jpeg

- zamisli ti samo, pita mene doktor koliko sam šišarki skupila ovaj put, a ja njemu kažem sad sam se urbanizovala skupljam žirove i opet nije hteo da mi prepiše rivotril, šta li je Stojko izmislio kad njemu stalno prepisuju?
- ja mislim da Stojko ima vezu, bira šta da mu daju

Jelte, a što je duševna bolnica "Laza Lazarević" ofarbana u žuto?
Bude vam lakše?

Pogledajte prilog 1761887

- zamisli ti samo, pita mene doktor koliko sam šišarki skupila ovaj put, a ja njemu kažem sad sam se urbanizovala skupljam žirove i opet nije hteo da mi prepiše rivotril, šta li je Stojko izmislio kad njemu stalno prepisuju?
- ja mislim da Stojko ima vezu, bira šta da mu daju
Транџа?

.Они никада не осуђују усташке провокације, само их прећуте.
nisu nadlezni, a zasto ih vi precutkujete ako izuzmemo tabloide, forume i sl.?
zar ne trebaju premijer i predsednik da se oglase kod hrvatskih institucija? ah, da, zaboravih da sns obezbedjuje logistiku za tompsonov koncert, pa da se ne zameraju i kvare posao svojima

Plenumi bi trebalo da izdaju saopštenje i dogovore se oko akcije koje će provesti. Protest ispred hrvatske ambasade sa jajima.
Uputiti delegaciju u Brisel
Organizovati šetnje do zemuna i sombora.
Pisati opozicionim strankama u hrvatskoj.

Gde su studenti?
Botino, dosadan si.

nisu nadlezni, a zasto ih vi precutkujete ako izuzmemo tabloide, forume i sl.?
zar ne trebaju premijer i predsednik da se oglase kod hrvatskih institucija? ah, da, zaboravih da sns obezbedjuje logistiku za tompsonov koncert, pa da se ne zameraju i kvare posao svojima
nisu nadležni ni izbore da traže
grupica punoletnih političkih aktivista koja se sakriva iza termina "student" dakle IV SSS
Što bi se reklo - nek puše

To prepustam vama koji ste na parizeru. Ne bi' da vam se mešam u posao.
Ipak ste vi struka za to.
Jedemo mi i punjene lignje
Baš sam nabavio lepu šerpicu "metalac"

Pa onda jedemo i jajca na oko pa pljeskavice...

Kod vas kakva je situacija?
13 godina niste na vlasti (pu daleko bilo, ne ponovilo se)

Kosovo je izgubljeno pre njega a ovo sto vidite poslednjih 12 godina je mrcvarenje.
Kosovo nikad neće dobiti punu nezavisnost
Šta radi ludi precednik po pitanju problema Srba na Kosovu i u Hrvatskoj - kao pijana budaletina zeva po šatorima i vašarima sa krdom svojih veprina i sa stisnutom pesnicom a u drugoj ruci pivčugom u plastičnoj čaši mlati kao pomahnitali šišmiš i peva pesmu marširala kralja Petra garda, onako sav zauktan i uspaljen i ******. A čak ni reči te pesme ne zna.

Plenumi bi trebalo da izdaju saopštenje i dogovore se oko akcije koje će provesti. Protest ispred hrvatske ambasade sa jajima.
Uputiti delegaciju u Brisel
Organizovati šetnje do zemuna i sombora.
Pisati opozicionim strankama u hrvatskoj.

Gde su studenti?
koji studenti ?

Back