Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 84.526
Ne rasipati snagu. Fokusirati se prvo na najveće zlo - Vučića, pa kad se s njim završi onda na sledeće najveće zlo - šešeljizam. Pa onda na sledeće - korupcija i kriminal. Tek onda hrvatska ambasada.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne rasipati snagu. Fokusirati se prvo na najveće zlo - Vučića, pa kad se s njim završi onda na sledeće najveće zlo - šešeljizam. Pa onda na sledeće - korupcija i kriminal. Tek onda hrvatska ambasada.
Nije ih EU valjda kritikovala?Постоје јасна правила понашања другосрбијанаца у Србији.Они никада не осуђују усташке провокације, само их прећуте.
Такође, "наша деца"-пленумаши су добили пацке из ЕУ због наводног србовања, па се сада морају мало дистанцирати од свега што може и подсећати на српски национализам.
Било је на медијима,није била вест дана, мало су их грдили због национализма на скупу 28 јуна.Nije ih EU valjda kritikovala?
Auuuu sineeee
Pa oni to ništa ne javljaju?
Nacionalizam?Било је на медијима,није била вест дана, мало су их грдили због национализма на скупу 28 јуна.
Jelte, a što je duševna bolnica "Laza Lazarević" ofarbana u žuto?Znači av i avovci kad nameću ovakve teme oni ustvari mole da se ne bavimo njima nego bilo čime drugim.![]()
Транџа?Jelte, a što je duševna bolnica "Laza Lazarević" ofarbana u žuto?
Bude vam lakše?
Pogledajte prilog 1761887
- zamisli ti samo, pita mene doktor koliko sam šišarki skupila ovaj put, a ja njemu kažem sad sam se urbanizovala skupljam žirove i opet nije hteo da mi prepiše rivotril, šta li je Stojko izmislio kad njemu stalno prepisuju?
- ja mislim da Stojko ima vezu, bira šta da mu daju
Black metal ti popio mozak, sutra ujutru u crkvu da odešТранџа?
nisu nadlezni, a zasto ih vi precutkujete ako izuzmemo tabloide, forume i sl.?.Они никада не осуђују усташке провокације, само их прећуте.
Запалићу ти свећу.Black metal ti popio mozak, sutra ujutru u crkvu da odeš
Što reče jedna na drugom forumu:"ako žuriš nije važno dal pališ sveću gore ili dole, stavi gde ima mesta"
Botino, dosadan si.Plenumi bi trebalo da izdaju saopštenje i dogovore se oko akcije koje će provesti. Protest ispred hrvatske ambasade sa jajima.
Uputiti delegaciju u Brisel
Organizovati šetnje do zemuna i sombora.
Pisati opozicionim strankama u hrvatskoj.
Gde su studenti?
I ja tebi čim stane kiša, a ima i žito sa šlagom na akcijiЗапалићу ти свећу.
nisu nadležni ni izbore da traženisu nadlezni, a zasto ih vi precutkujete ako izuzmemo tabloide, forume i sl.?
zar ne trebaju premijer i predsednik da se oglase kod hrvatskih institucija? ah, da, zaboravih da sns obezbedjuje logistiku za tompsonov koncert, pa da se ne zameraju i kvare posao svojima
Ti iz usta ne vadis, i dalje. Kako se samo ne zadavis...nisu nadležni ni izbore da traže
grupica punoletnih političkih aktivista koja se sakriva iza termina "student" dakle IV SSS
Što bi se reklo - nek puše
Ako vežbaš malo bolje i ti ćeš moćiTi iz usta ne vadis, i dalje. Kako se samo ne zadavis...
To prepustam vama koji ste na parizeru. Ne bi' da vam se mešam u posao.Ako vežbaš malo bolje i ti ćeš moći
Ne kloni duhom
Imaš moju punu podršku
Jedemo mi i punjene lignjeTo prepustam vama koji ste na parizeru. Ne bi' da vam se mešam u posao.
Ipak ste vi struka za to.
može se sve što zakoni i propisi države dozvoljavajuDobro, onda možemo mi isto da uradimo u srbiji i republici srpskoj
Из увоза...I ja tebi čim stane kiša, a ima i žito sa šlagom na akciji![]()
Šta radi ludi precednik po pitanju problema Srba na Kosovu i u Hrvatskoj - kao pijana budaletina zeva po šatorima i vašarima sa krdom svojih veprina i sa stisnutom pesnicom a u drugoj ruci pivčugom u plastičnoj čaši mlati kao pomahnitali šišmiš i peva pesmu marširala kralja Petra garda, onako sav zauktan i uspaljen i ******. A čak ni reči te pesme ne zna.Kosovo je izgubljeno pre njega a ovo sto vidite poslednjih 12 godina je mrcvarenje.
Kosovo nikad neće dobiti punu nezavisnost
koji studenti ?Plenumi bi trebalo da izdaju saopštenje i dogovore se oko akcije koje će provesti. Protest ispred hrvatske ambasade sa jajima.
Uputiti delegaciju u Brisel
Organizovati šetnje do zemuna i sombora.
Pisati opozicionim strankama u hrvatskoj.
Gde su studenti?