Zasto ste tako sebicni?

• Začetnik teme Začetnik teme Raisa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne želim da ovo ispadne neki lični napad na tebe Andrea, ali, ako si ti toliko uštogljena da neko ne sme nijednu grešku da napravi jer ćeš ti da ga odjebeš, onda je i bolje za njega što ćeš ga šutnuti.. Mislim, kapiram da je ovo za nogu bila šala/polušala, al opet..

Ja ne znam sta onda ocekuje od muskarca... Andrea mislim da to sto ti ocekujes ne postoji, sta vise 100% sam siguran :lol:

...kad bi sve zene pocele da zahtevaju od muskaraca da drze datu rec i da se prema njima odnose sa postovanjem ovaj svet bi bio pun ljudi koji bi se mnogo bolje i ponasali i osecali ...oni koji to shvataju su najmudriji ljudi koji hodaju ovom planetom...oci sam vam otvorila bre, mogli bi bar za nobelovu nagradu da me predlozite :D

p.s.mozda cu se pre nego pronadjem pravu ljubav razboleti od raka i umreti, mozda ce me pregaziti auto a mozda cu se pomiriti sa sudbinom da je nikad necu ni naci :(...kako god, ne odustajem :heart:

...kad bi sve zene pocele da zahtevaju od muskaraca da drze datu rec i da se prema njima odnose sa postovanjem ovaj svet bi bio pun ljudi koji bi se mnogo bolje i ponasali i osecali ...oni koji to shvataju su najmudriji ljudi koji hodaju ovom planetom...oci sam vam otvorila bre, mogli bi bar za nobelovu nagradu da me predlozite :D

p.s.mozda cu se pre nego pronadjem pravu ljubav razboleti od raka i umreti, mozda ce me pregaziti auto a mozda cu se pomiriti sa sudbinom da je nikad necu ni naci :(...kako god, ne odustajem :heart:

a mozda prvo da postanes normalna kad vec trazis takvog

@Andrea
A jeeste, slabiji pol :lol:
Nije to odlika muškaraca koje si otkačila, već toga koliko ti površno posmatraš i tumačiš neke stvari.. Nemoj da misliš da sam se prepoznao u nečemu što si napisala pa se branim, zato što nisam i nalazim za pravo da kažem da nisi u pravu.. Na osnovu neke gluposti/greške/slučajnosti ti ćeš nekoga ko zaslužuje priliku da otkačiš jer imaš ideju da niko ne zaslužuje drugu šansu

Back