gost 16798
Elita
- Poruka
- 15.861
...naravno da se ne salim - muskarci koji su postali slabiji pol mi ne trebaju 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne želim da ovo ispadne neki lični napad na tebe Andrea, ali, ako si ti toliko uštogljena da neko ne sme nijednu grešku da napravi jer ćeš ti da ga odjebeš, onda je i bolje za njega što ćeš ga šutnuti.. Mislim, kapiram da je ovo za nogu bila šala/polušala, al opet..
...kad bi sve zene pocele da zahtevaju od muskaraca da drze datu rec i da se prema njima odnose sa postovanjem ovaj svet bi bio pun ljudi koji bi se mnogo bolje i ponasali i osecali ...oni koji to shvataju su najmudriji ljudi koji hodaju ovom planetom...oci sam vam otvorila bre, mogli bi bar za nobelovu nagradu da me predlozite![]()
p.s.mozda cu se pre nego pronadjem pravu ljubav razboleti od raka i umreti, mozda ce me pregaziti auto a mozda cu se pomiriti sa sudbinom da je nikad necu ni naci...kako god, ne odustajem
![]()
...pa dobro i medju zenama ima onih koje su teske i zesce su ludace ako ti je to neka uteha![]()
Imaju al su suvise glupe i prazne da bi iskoristile to pravo da uzivaju vec biraju skotove..svi pa i one imaju pravo na predivne veze dok uzivaju na ovom svetu![]()
a gde si ti![]()