Зашто сте невидљиви?

Ja sam i na ICQ mnogo vise Invisible nego Visible, zato sto ne zelim da me gnjave ljudi za koje ne zelim da me gnjave, mada sam na forumu do skoro bila vidljiva. Ovako, niko nije siguran da li sam tu ili nisam te me ne smara sa ppovima i sanduce mi lepo fino uziva u miru posto mogu sama da izaberem sa kime cu da pricam a sa kime ne i nema bespotrebnih objasnjavanja zasto nisam odgovorila na pp kad sam online :cool:
Mada, u zadnje vreme sam ionako zaista sve manje na forumu.

Ja iskreno nemam ništa protiv što je neko nevidljiv ili vidljiv. Lična stvar!
No, vidim da mnogi kao razlog zašto su nevidljivi, nalaze u tome da ne žele da ih neko smara sa pp porukama. Svašta! Ja kada nekom želim da odgovorim na pp odgovoriću, kada ne želim neću. Nema potrebe da budem nevidljiv zbog toga. Nigde ne piše da moram da odgovorim na pp.
Još manje me brine činjenica hoće li neko da proverava koliko ja vremena providm na Forumu iliti Net-u uopšte.

a ti zivish u shpajzu, zanimljiv grad
niko nije previse nevidljiv, sve mozhe da se provali ko oce.
pa odmaram se od svega... ne znam, nisam pod pritiskom ljudi koji me znaju
shta znam zasto... mada i nisam toliko nevidljiva
ako pocnem o tom eda misilm prestacu i ovo vise nece biti isto. znaci ti si mi vodja
bezim od ovog zivota valjda otkud znam.
pa nisam nevidljiva. sve je isto. samo en znam sta bi bilo da mama pocne da prati ovo.
uzivo ne mogu da se ispovedam a ovde mogu, mada pitanje je ko ovo cita.
druga priroda medija

ma zato mi je i bolje bez ove krstarice

e ubicu vas na pragu sam da dovatim neku hranu

eto recimo sad ja pravim frku oko te hrane a mogla bih samo da ne pridajem tome znacaj

ne znam ja ne verujem nikom a onda dodjem ovde i volim tu iluziju da sam ovde bezbedna...ali stvar je u tome sto nisam
mada sta to znaci ja sam kao divna a svi su zli p anije. ja sam najzlija
osecam se nekako samo ... mada i ovde...ali onda nemam pojma
ne znam...
pa druze se ljudi odavde, nisu neshto nevidljivi, a ti si i live nevidljiv, nisi za sve ljude isti.....za neke su neki tvoji delovi nevidljivi.

Back