- Poruka
- 15.259
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a odakle si ti,
devojano mlada..........??![]()

pa kako ne bi bio, kada si smesniji od Ckalje i MIje zajedno..........
kako da te zovemo , fantje??.........Kljukec ili Kekec??![]()
ženim se, pa kontam da u poznam kakvu patrijotkinju
može i na PP odgovor udavača
.. Učitelju...![]()
![]()
...kod Srba ti se učenik zove džak....a džak ti moze da znaci i vreća..puna nečega..eeeeee..sad...Učitelj..i učenik..
![]()
..
..muchenice, u Srbiji se uchenik kazhe djak..

na pdf politika sam da bih pokusao da jos malo uticem na zalutale da glasaju za ldp i evro integracije. da nam se ukinu vize, da budemo jaka razvijena srbija, sa malom nezaposlenoscu i visokim platama. da nam cela drzava pa i fudbal budu odlicni !
napred partizan i evrointegracije !!!

na pdf politika sam da bih pokusao da jos malo uticem na zalutale da glasaju za ldp i evro integracije. da nam se ukinu vize, da budemo jaka razvijena srbija, sa malom nezaposlenoscu i visokim platama. da nam cela drzava pa i fudbal budu odlicni !

E vidiš kad god sam razgovarao sa Osječanima meni su levat i levak bili sinonimi...većina ne razlikje Č od Ć..i Dž od Đ...e sad ako te netko počasti s nazivom za ženski spolni organ...s Č ili Ć..isto ti ga nadođe...modovi te svakako zbaniraju..ne zbog psovke-usporedbe...vec zbog pravopisa...![]()

Дал' да се смејем, ил' да плачем....
Е зато сам овде, јер само овде могу такви "бисери" да се чују.

Samo se vi zezajte, Partizan ode u Evropu a vi? Sta cekate?![]()

Samo se vi zezajte, Partizan ode u Evropu a vi? Sta cekate?![]()
jača firma.
volim da se svadjam i da zajebavam glupandere.![]()
pa jel si ti ovde dosao da provociras Srbe, ili da nadjes neku Srpkinju?
ako ti treba srpska žena idi na pdf On trazi nju.![]()