Zašto ste na pdf-u politika ?

• Začetnik teme Začetnik teme vuda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da zayyebavam seljake. :)

volim da se svadjam i da zajebavam glupandere.:lol:

Sinji strijač begam od zlih ljudi
Zainteresovan član

Učlanjen: 08.05.2009.
Pol: muški

Jel' volis Pahomija??? :think:

Nemam pojma ko je taj. Jedino sam čuo da im je proslavio SPC.

Dakle ,izvukoh jednu pouku !
Treba pomeriti guzicu !
Jedino je pitanje gde ima da zavrshim>u zatvoru (zbog remecenja javnog reda i mira ),
ili u ludnici ,po sistemu "onaj je psihopata".
Sacekacemo "kriticnu masu",po svim zakonima fizike,cini mi se najlogicnije.

Bitno je da je vaš veći o našeg i da su naše žene q*ve a vaše nisu.To je ono na šta se svodi vaša priča ovde.:cool:
Gotovo svih tvojih preko 14500 tvojih postova su čiste besmislice i sve u istom fazonu. A čim te se takne, odmah iskazuješ direktnu genocidnost. Naravno, bez straha da ćeš biti banovan. Al to nije ni važno, dapače prijateljski ti savjetujem, čuvaj svoju žuć.

Брате Паприкариус примети ли да су нам ове комшије некако благо успорени?

И ПОМАЛО "РАСТРОЈЕНИ"!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ponovi abecedu i onda pročitaj ko.

file.php
file.php
file.php

Neću valjda i tebi morati da crtam.

ОБАВЕЗНА ТЕХНИКА - ГВАШ!!!:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

Пре него што помислиш да сам ти речју ГВАШ, нешто опсовао - малко гуглај!!! :hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

..:hahaha: :hahaha:...sve o jednom aranžmanu..ide bona ..:ok:

jednom je neko postovao neki post sa LJ& S ovde, ja sam se upisao od smeha, hocu samo da kazem, da ni jedan pf. nije to sto stoji u naslovu u vecini slucaja.
ili ja bio na pf. religija, i "pitao" nesto, od pedesetak postova na temi, jedva dva-tri bila "normalna". i to je u stvari draz foruma, vecina je ovde da se zeza

Iz đira.:)
Ekipa sa hrvatskih foruma je prejaka za mene. Većina ih je ispod 30 godina, rasturaju, a takvi se ne pojavljuju ovdje na krstarici jer ni jedan ne zna ćirilicu.
Ovdje su samo Hrvati srednjih godina a takvi su i ovdašnji Srbi. Jedino su vam ženske malo prestare (mislim na pdf Politika) iako imaju super avatare.

Slažem se cipole moj, sve to matoro, udato, rađalo....ni Pahomije (kojeg toliko "štuješ") to ne bi...:zcepanje:
:dash:

Poslednja izmena:
Zashto ste na pdf-u politika ?

Dok je drushtvo bilo tako organizovano ,da je obezbedjivalo osnovne preduslove
za normalan rad koji je mogao da obezbedi normalan zhivot ,nije bilo potrebe
ulaziti u sferu proucavanja drushtvanih odnosa.
U doba ********* jedino clanovi partije su mogli biti rukovodioci,
a za dolazhenje do posla nije bilo preduslov.
Danas se doshlo do toga ,da jedino kao clanovi stranaka ,pogotovo vladajucih,mozhete doci do zaposlenja.To je po meni veliki korak unazad.
:think:

Prvo : zato što mi se tako 'oće:D

Drugo: dokle više to "*********"?:rtfm::roll:, a sem tog pogrdnog itraza , za ostatak se slažem.:)

Treće i poslednje : tu si bar u 90% slučajeva u pravu.
Evo imam ja jedan primer iz moje bliže okoline : jedna moja školska drugarica i sadašnja komšinica u zaludnosti svoga jalovog života bez konkretnog zaposlenja i na grbači magarca od muža koji je oduvek izdržava besposlenu, završila je neke hebene slikarske kurseve i počela sve da nas smara tim svojim mazarijama:roll:

Kako često ne mogu da je izbegnem , pa makar dok šetam psa , da bih je skinula s grbače , kažem ja njoj lepo :" Učlani se ti u DS , g17 ili lsd partiju i da te Bog vidi...o'ma će ti neko organizovati , ako ništa bar grupnu izložbu"!:D

Ona me ozbiljno shvatila, stvarno se učlanila i hop:eek:...nedugo potom , zove na izložbu :dash::dash::eek:

Naprosto nisam mogla da verujem, pa ni sada...da nisam sve to videla i doživela:dash::sad2:

Jel' potrebno da naglašavam na šta joj mazarije liče...tuga:(:dash:

Back