mizaca
Poznat
- Poruka
- 8.740
Zeljni smo novine i druzenja.Sumorni su nam zivoti. A ovde smo svi fini i pametni..........Mozda i zbrisem u zivot......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Vegetiram, iskljucim se delomicno iz rl-a i pustim mozak na pasu. Za sam forum ne marim, stavise smatram ga obicnom rupetinom. Ne godi mi ovdasnja klima, ali mi prija par opustenih i nezlonamernih ljudi koji vole da se zezaju pa zato svracam. Nakon log off-a, virtuelno ne postoji.
Samo je pitanje vremena kada cu prestati svracati. Neizbezno je.

Teme su sve gluplje, istovrsne, sta radis trenutno,sta razmisljas trenutno, sta bi ti prijalo trenutno...ako vec postoji potreba za takvim temama onda je jedna dovoljna, moze se konstruisati recenca tipa - trenutno razmisljam kako bi mi prijalo.. dakle smetaju mi moderatori najvise.
Znam ja kada sam pocela da dolazim ovde i da pisem, pre godinu dana, ja nisam podnosila takve teme. Onda sam shvatila da su te teme ustvari neobavezno caskanje clanova koji se dosta dobro i dugo poznaju ili sa foruma ili iz zivota. Sto malo otezava privlacenje novih clanova, jer nema mnogo uopstenih tema, nego je Krsta tako koncipirana (bare ovaj pdf) da se stvara neki zatvoreni krug. Znam da mozda tek poslednjih par meseci i otvaram takve teme jer mi je pre toga bilo totalno besmisleno i dosadno. Fale uopstene teme da se disktuje, to je cinjenica, ali pocelo je i da mi se svidja sto ovaj forum ima cini mi se malo vise licni pecat.
Znam ja kada sam pocela da dolazim ovde i da pisem, pre godinu dana, ja nisam podnosila takve teme. Onda sam shvatila da su te teme ustvari neobavezno caskanje clanova koji se dosta dobro i dugo poznaju ili sa foruma ili iz zivota. Sto malo otezava privlacenje novih clanova, jer nema mnogo uopstenih tema, nego je Krsta tako koncipirana (bare ovaj pdf) da se stvara neki zatvoreni krug. Znam da mozda tek poslednjih par meseci i otvaram takve teme jer mi je pre toga bilo totalno besmisleno i dosadno. Fale uopstene teme da se disktuje, to je cinjenica, ali pocelo je i da mi se svidja sto ovaj forum ima cini mi se malo vise licni pecat.

priznaj da se salis?
"Sta mislite kako se zove forumas iznad
Zasto ste na forumu?
Šta bi vam u ovom trenutku prijalo?
Da vam vidim kucnog ljubimca"
Radim istrazivanje![]()

Sinoc smo na jednoj temi pricali o tome da li nasi prijatelji znaju da smo forumasi, a mene interesuje, koji su licni motivi za ovakav vid komunikacije?
Zasto ste na forumu?
Sta volite kod foruma, sta ne volite?
Kako je sve pocelo?
Koliko vec traje i da li planirate da prestane?![]()
pa da nadjem muza naravno![]()

Sinoc smo na jednoj temi pricali o tome da li nasi prijatelji znaju da smo forumasi, a mene interesuje, koji su licni motivi za ovakav vid komunikacije?
Zasto ste na forumu?
Sta volite kod foruma, sta ne volite?
Kako je sve pocelo?
Koliko vec traje i da li planirate da prestane?![]()

Na form sam dospela tako sto sam trazila film "Mon homme".
Tu sam od 2012.
Volim da u ovom drustvu pijem kafu kada me mrzi da izadjem iz kuce. Volim pozitivnu energiju koja jos opstaje. Nisam ni mislila da se ovako mogu stvoriti i prijateljstva, ali eto... bogatija sam za dve divne osobe
Ne volim zajedljive komentare i drvene advokate. Ne volim kada neko leci svoje komplekse i frustracije na drugima. Tuzno mi je kada shvatim da je neko dosao samo da pokusa da provocira jer nema sa kim posteno realno ni da se posvadja a ne smeje i uziva.
Obožavam ovaj vid komunikacije, toliko sam mu se prepustila da retko sa ljudima i razgovaram u realu, osim na poslu i sa porodicom naravno. Ostale komunikacije izbegavam jer moram da se naprežem i izgovaram reči, gestikuliram, mahnem rukom jednom dvaput, budem pristojno obučena, sveže oprana i očešljana, stavim žvaku u usta...
Obožavam forum i volim sve njegove nelogičnosti, jer i ja sam pomalo takva....

Ajooj još jedna miss koja želi mir u svetu i kišu za Afriku![]()
Eh, sve isto mislim.![]()